Asuntohaaveita – Loft-henkinen unelmakoti Vantaalla

BO LKV ei petä koskaan ja jälleen kerran heidän myyntikohteidensa joukosta löytyi sellainen helmi, että pakko jakaa se teidän kanssa. Kaksikerroksinen Vantaalla sijaitseva 79m2 kokoinen loft-koti on täynnä ihania yksityiskohtia ja paljon löytyi yhtäläisyyksiä myös oman kodin kanssa – pitäisiköhän myydä äkkiä tämä vanha koti ja muuttaa Vantaalle loftiin asumaan? 🙂

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

Kotiin astellaan samaan tapaan sisälle suoraan keittiöön, kuten meidänkin kotona. Neliöitäkin on melkein saman verran, meillä 1m2 enemmän kuin tässä kaksikerroksessa loftissa. Keittiössä on samaa modernia tunnelmaa paksuine työtasoineen ja sininen kaapisto on rohkea valinta – näyttää erittäin hyvältä.

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

Yläkertaan sijoittuva kylpyhuone on pelkistettu ja neutraali, ja sauna on aivan ihana! Todella upeat lauteet! Sinällään myös hauska huomata että huomenna alkavan sisustusremonttikohteen pohja on hyvin samanlainen kuin tässä loftissa, sillä erotuksella että remppakoti ei ole alhaalta avoin yläkertaan… 🙂

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

BO LVK asuntohaaveita Loft-koti Vantaalla

Kesän tässä kun remppailee raksakohteessa niin eiköhän nämä asuntohaaveeni hetkeksi hiivu kasaan. Muutto ja pienikin pintaremppa verottaa voimia sen verran paljon, että tuskin jaksan oman kodin kanssa paljoakaan puntaroida kesän aikana… mutta ihana on silti aina haaveilla! ♥

Jos kiinnostuit myytävänä olevasta loft-kodista, löydät lisäinfoa BO LKV:n sivuilta → TÄÄLTÄ.

Kuvat: BO LKV

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Asuntohaaveita – Loft-henkinen unelmakoti Vantaalla

  1. Paljon on kaunista mutta tuo keittiö putkenpätkineen on ihan kammottava. Tulee joku koulun puukäsityöluokka mieleen ?

    1. Makujaonmonia: minua ei putki haittaa, se on loft-kodille hyvin tunnusomainen. 🙂 Siniset kaapit luultavasti vaihtaisin tai maalaisin valkoiseksi tai harmaaksi, itseni tuntien tiedän etten jaksaisi kauaa sinisiä kaappeja katsella – tai näin ainakin uskon. 🙂

    1. Tytti: En tee eikä postaukseni ole mainos. 🙂 Kohde on todella kaunis ja inspiroiva, siksi siitä halusin kirjoittaa. Ja muiden omistamaa materiaalia ei saa julkaista ilman lähde / tekijänoikeustietoja, siksikin lähde pitää olla selkeästi esillä. Linkki kohteen tietoihin on ihan teitä lukijoita varten, muutamakin etsii parhaillaan asuntoa pk-seudulta ja saattaapi olla että tuo koti sai lukijastani uuden asukkaan. Itse en siis kostu tästä mitään muuta kuin hyvän mielen eikä tarkoituksena ollut olla kaupan vauhdittajana. 30 000 ihmistä vaan on niin suuri määrä että väkisinkin joku saattaa kiinnostua myytävästä asunnosta, mutta siitä olen pelkästään iloinen jos postaukseni avulla olen saanut yhdistettyä myyjän ja ostajan unelmakodin merkeissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *