Remppamuistoja – Making of Oma Koti Valkoinen

Sisustusremontin 2. päivä on takana ja tarkoitus olisi päästä maalaamaan jo viikonlopun aikana. Tänään en kuvamateriaalia ehtinyt räpsimään, sen verran oli tomuiset hyppyset kun autoin kantamaan rempparoskia isoon pakettiautoon Sorttiasemalle kuljetusta varten. Vielä jäi muutama kaapin kappale odottamaan seuraavaa roskareissua kun autoon ei saatu enempää mahtumaan. Todella hyvin siis edistyy remppatantereella ja tulee jo vähän ikävä omia remonttiprojektejani – uuden luominen on aina niin ihanaa! ♥ Alla muutama muisto vuosien varrelta keittiö- ja lattiaremonteista.

Tässä remonttireiskoja seuratessa on alkanut remontti- ja sisustusideat lentämään ja voipi olla että syksyn korvilla laitetaan leka laulamaan ja porakone pörisemään täällä meidänkin kotona. Metallirankaisen väliseinän (ei kantavan) purkaminen ei olekaan nimittäin niin haastavaa kuin luulin ja kattopalkissa sorkkaraudan avulla tänään roikkuneena uskon että saisin itse siskoni avulla pistettyä meidän yhden seinän poikki ja pinoon… saa nähdä. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen – luvassa on mieletön löytö, joka muhevoitti makuuhuoneen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *