Vaaleanpunainen asupostaus – Laiskan minimalistin tunnustukset

En ole koko viikon aikana muistanut saati jaksanut pestä pyykkiä ja tämän päiväinen asukokonaisuuteni on hätävaran hätävara, poikkeuksellinen sekoitus omia ja lainavaatteita – vaaleanpunaista ja mustaa…

Vaaleanpunainen musta asukokonaisuus

Jalat ovat niin kipeät että lähdin liikenteeseen juoksulenkkareilla. Farkkuja en lenkkareiden kanssa halunnut pukea, joten salitrikoot saivat kelvata. Arkikäytössä oleva ulkoilutakkini on maalissa ja remonttipölyssä joten vetäisin ylleni raksatalkoista lainaamani vaaleanpunaisen yli-ison hupparin. Jotta asu on katu-uskottava, laitoin vielä tytön vaaleanpunaisen lippiksen päähäni. 🙂

Vaaleanpunainen musta asukokonaisuus

En muista milloin olisin pistänyt päälleni mitään vaaleanpunaista ja ihmisten ilmoilla liikkuessani tuntui että kaikki tuijottavat, vaikka asia ei tietenkään niin ollut – pelkkä tunne vaan. 😀

Valkoinen keittiö stailaus kesäkoti hedelmät yrtit omakotivalkoinen

Vähäinen vaatemäärä vaatii säännöllistä pyykkäämistä ja huoltamista, ja tälläisiä tilanteita ei onneksi usein ole jossa kaikki vaatteet ovat likapyykissä samanaikaisesti. Tämä onkin ainoa miinus minimalistisessa vaatekaapissa – joka viikko on pestävä pyykkiä tai muuten käy näin. 🙂

Nyt saa pesukone pyöriä koko loppu illan, jotta huomenna saan pukea päälleni lempivaatteeni. Taikatemppuja saa tehdä että kaikki pyykki mahtuu kuivumaan ja hyödynnän myös keittiösaarekkeen ääressä olevat metalliset Hay Hee -baarituolit kuivaustelineinä – ovat muuten näppärä hätävara pikkupyykin kuivatukseen…

Leppoisaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

2 kommenttia “Vaaleanpunainen asupostaus – Laiskan minimalistin tunnustukset

  1. Aivan ihana asu! Miksi häpeät pukea pinkkiä ?! Se sopii sinulle todella hyvin ! Upea blogi sinulla! Kivoja vinkkejä omaan kotiin kiitos

    1. Sari: kiitokset, ihana kuulla että olet löytänyt mieleistä luettavaa blogistani. ❤️?

      Vaaleanpunainen on kaunis väri, vaikka vaatteissa sitä itse välttelen. Mustan kanssa toimii kivasti myös aikuisellakin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *