Hemmottelua & vaaleanpunaisia ruusuja

Kiireet eivät kokonaan helpota viikonloppunakaan, mutta tämän illan pyhitän itseni hemmottelulle. Ostin kaupasta kahta erilaista suklaajäätelöä, pullon kuohuvaa, Starskinin kasvonaamiot ja kimpun vaaleanpunaisia ruusuja…

Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen
Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen
Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Lisäksi ostin pakasteesta macaronseja, jotka maistuvat kuulemma sokeritahnalla täytetyltä pahvilta, ja jännityksellä odotan millainen makuelämys on luvassa. Odotukset eivät ainakaan ole korkealla vaikka ne söpöjä ovatkin. 🙂

Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen
Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Saan kohta seuraa rentouttavan illan merkeissä ja skoolaamme lasilliset perjantai-illan kunniaksi. Ihanasti alkoi aurinkokin paistamaan ja saunakin on melkein lämmennyt… Pienestä on ihminen onnellinen – suklaata, saunomista, sihijuomaa ja kasvohoitoa ihanan ihmisen seurassa! ♥

Kivaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *