3 kuvan tilannekatsaus – Suuri sisustusremontti

Sisustusremontin yhteistyökumppanit: Gigantti / Epoq-keittiö, Eskaro, Jeld-Wen

Piipahdin tänään remppakohteessa katsomassa edistymistä ja hyvällä mallilla ollaan kaikin puolin. Sisustusremonttiprojektissa yhteistyökumppaneina mukana on Gigantti, Epoq-keittiö, Eskaro sekä Jeld-wen, jotka mahdollistavat upeat puitteet kauniille sisustukselle pintaremontin, väliovien, sekä keittiön ja kodinkoneiden muodossa. Suunnittelutyön lisäksi vastaan remonttikokonaisuuden taltioinnista eri kanaviin ja ensi viikolla pärähtääkin oikein kunnolla… 🙂

Sisustusremontti omakotivalkoinen Gigantti Epoq keittiöremontti Eskaro Jeld-Wen

Ulkoisesti tyylikkään ja sisäisesti toiminnallisen huipputason kodinkoneilla varustellun Epoq-keittiön kaapit ovat lähestulkoon kaikki jo paikallaan ja nyt odotellaan kivitason asennusta, jonka jälkeen keittiössä tehdään viimeiset hienosäädöt.

Tässä kohteessa tuli monta yllättävää haastetta vastaan – keittiön seinät olivat aivan kenossa ja myös kattokoteloinnin (jossa kulkee putkia sisällä) kanssa koettiin muutamakin dilemma ennen kuin palaset saatiin loksahtamaan paikoilleen. Tosiammattilaisen tunnistaa siitä, ettei sormi mene suuhun edes haastavien ongelmien edessä ja kaikki kommervenkit saatiin kuin saatiin käännettyä voitoksi. 🙂

Sisustusremontti omakotivalkoinen Gigantti Epoq keittiöremontti Eskaro Jeld-Wen

Mukana remppakohteessa ja kuvauksissa on pyörinyt assistenttini Mimmi, jonka apu on ollut korvaamaton. Aika paljon on saanut kipitellä kaksikerroksisen kodin rappusia edes takaisin noutamassa ja tuomassa milloin mitäkin apuvälinettä, ja reippaalla otteella hän hoiteli kanssani myös seinien maalausta ja kirjaili ylös mittatietoja ja ideoitani, joita tarvitaan remontin edessä. Täyden kympin mimmi tämä Mimmi! ♥

Lähtötilanne tässä kodissa oli karun näköinen ja yhteistyökumppanina projektissa toimivan Eskaron Pro 3 -pohja- ja sisäkattomaali osoittautui aivan lyömättömäksi tuotteeksi. Sen kevyesti tasoittava koostumus silotti etenkin seiniä ja paksun kermainen Silk-sisustusmaali hoiteli lopun. Pelkäsin nimittäin hetken että näinköhän tämän tuvan seinistä saadaan koskaan kauniin tasaisia, sen verran oli epätasaista reikäjuustoa kaikki pinnat. Hommaa oli paljon, mutta kyllä kannatti ja sen tulette todellakin näkemään! 🙂

Sisustusremontti omakotivalkoinen Gigantti Epoq keittiöremontti Eskaro Jeld-Wen

Yläkerrasta puuttuu vielä päämakuuhuoneen syvennyksen kattokotelointi ja koko syvennyksen maalaus, joka hoidetaan ensi viikon aikana. Heti maanantaina jatketaan laminaatin asennusta alakerrassa ja jäljellä onkin enää eteinen ja olohuone – sitten on sillä saralla täysin valmista. Laminaatin asentava ammattimies hoitaa myös lattia- ja ovilistojen naputtelun paikoilleen, jonka jälkeen on vuorossa sähkömiehen visiitti pistorasioiden ja valaisinpistokkeiden kiinnityksen merkeissä. Suurimmat urakat alkavat olla viimein takana päin ja aivan aikataulussa. 🙂

Mukana menossa on myöskin Jeld-Wen, jonka monipuolisesta ovimallistosta löytyi täydellisesti kodin uuteen henkeen sopivat modernit ovet. Ovet saapuvat loppukuusta ja antavat viimeisen silauksen koko kodille. ♥

 * * *

Kokonaisuutena tämä sisustusremontti on suorastaan mieletön ja jo nyt huomaa valtavan muutoksen – ei tätä kotia uskoisi samaksi millään jos ei tietäisi. Pelkkä väliseinän purku teki jo paljon, puhumattakaan kauniista pinnoista, upeasta keittiöstä ja valaistuksesta, joka etenkin alakerrassa tulee olemaan häikäisevä. Pidän teitä vielä hetken jännityksessä, mutta vain ensi viikkoon… 🙂

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja huomiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *