5 väriä -somehaaste: Violetin viettelys

5 väriä -somehaasteeni neljänneksi väriksi valitsin upean violetin, joka etenkin kukissa on todella kaunis ja näyttävä. Vuosien varrella kodissani on nähty vaikka minkälaisia kukkasommitelmia ja huomasin että etenkin kesäisin olen monesti valinnut parvekkeelle violetteja sävyjä…

5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio

Muurikelloja, preeriaeustomaa, laventelia, tulppaania, neilikoita… monenlaista lajiketta löytyy violettina / lilana ja värinä se on yksi kauneimmista voittaen minun silmissäni jopa pinkin ja vaaleanpunaisen.

5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio

Kukkien lisäksi olen muutamia kertoja ostellut violetteja / liloja kynttilöitä, jotka ovat antaneet juuri sopivan ripauksen värikkyyttä sisustukseen. En löytänyt blogiarkistostani postausta liloista koristetyynyistä, mutta sellaisetkin mielestäni joskus vuonna 2013 omistin… parvekkeella muistini mukaan olivat samaan aikaan kesäkukkien kanssa.

5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio

Tytöltä sen sijaan on löytynyt reilustikin kaikenlaista violettia pikkutavaraa juomapullosta ja koulurepusta alkaen – se kun oli hänen lempivärinsä eskari-ikäisenä aikanaan. Etenkin harmaa ja hopea on voimakkaan violetin ja hempeän lilan kanssa ihana väriyhdistelmä ja vuosituhannen alussa tuo värikombo oli todella suosittu myös silloisen sisustustrendin mukaan – varsinkin mustaan yhdistettynä. ♥

 * * *

5 väriä -somehaasteen ideana on kuvata viisi erilaista kodin, tilan tai pukeutumisen keskipisteessä olevaa väriä viiden eri postauksen muodossa. Haasteen tarkoituksena on innostaa ja inspiroida monipuoliseen värien käyttöön, sekä auttaa myös havainnoimaan ympäristöään – värejä on kaikkialla! Ota sinäkin osaa haasteeseen ja koosta 5 somejulkaisua(kuvakollaasi tai kuvakaruselli) valitsemastasi kodin, tilan, pukeutumisen tai meikin keskipisteenä / kohokohtana olevasta väristä. Liitä julkaisuun #5väriähaaste -hashtag ja haasta halutessasi mukaan 5 ystävääsi.

Käy lukemassa myös haasteen kolme aikaisempaa osaa, jonka väreiksi olen poiminut sinisen, punaisen ja vihreän:

→ 5-varia-somehaaste-sininen

→ 5-varia-somehaaste-punainen

→ 5-varia-somehaaste-vihrea

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *