Huippuetu: Muuramen designklassikot -alennuskampanja!

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Kotimaisen Muuramen designklassikot ovat aina ajankohtaisia ja nyt teillä on mahdollisuus ottaa varaslähtö syksyyn Muuramen -15% Back to school -alennuskampanjan merkeissä!

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Muurame-kalusteet on suunniteltu kestämään vuosien kulutusta ja niiden rakenteellinen kestävyys on taattu vuosikymmenten valmistuskokemuksella ja tuotekehityksellä. Työpöytien ja sänkyjen kulutuskestävyys on varmistettu erinomaisella polyuretaanimaalauksella ja ne kestävät elämää sukupolvelta toiselle. Suuresti arvostetun ja Kaj Franck -muotoilupalkinnonkin voittaneen sisustusarkkitehti Pirkko Stenrosin moduulikalusteiden minimalistinen ja ajaton muotoilu oli aikansa edelläkävijä, joka edelleen tänä päivänä on ajankohtainen, raikas ja tyylikäs. Ekologisesta näkökulmasta katsottuna Muurame kuuluu kotimaisiin huippuihin tarjoten elinikäisiä kalustekumppaneita, jotka muuntautuvat tarpeisiin vauvasta vaariin.

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Työergonomia on myös lastenhuoneissa tärkeää ja hyvin varusteltu työpiste motivoi oppimaan niin lapsia kuin aikuisiakin. Tyttöni sai oman Muurame-koulupöytänsä ekaluokkalaisena pari vuotta sitten ja pöytä on kovasta käytöstä huolimatta edelleen kuin uusi. Muuramen koulupöytäkokonaisuus TP1601 sisältää L-tason, Pikku-Kolmonen -laatikoston ja 12,7cm korkean sokkelin.

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Muuramen klassikkopöytä sopii erinomaisesti pieneen tilaan, sillä pöydällä on leveyttä 109,4cm, syvyyttä 52cm ja korkeutta 70,7cm. Laatikostolla varustettu kaluste on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla, minkä ansiosta se säilyy siistinä myös perheen pienimpienkin käytössä, eikä hevillä säikähdä kovakouraistakaan kohtelua.

Pikku-Kolmosen laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja vaimentimen ansiosta pienimmätkin irtotavarat pysyvät nätisti paikoillaan. Kolmeen 50cm syvään laatikkoon mahtuu valtavasti koulu- ja askartelutarvikkeita sekä pikkutavaraa, ja kokonsa puolesta ne on optimoitu yleisimmille säilytyslokeroille ja -bokseille.

Muurame Pikku-Kolmonen laatikosto Omakotivalkoinen

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Muuramen Jungmanni-sänky on erinomainen esimerkki muuntautumiskykyisestä kalusteesta, joka kasvaa lapsen mukana. Sänky hankittiin alunperin Muurame-parvikokonaisuuden mukana ja keväällä tytön toivoessa perinteisempää matalaa sänkyä kirppistelimme parven parvijalustan eteenpäin.

Jungmanni-sänky on todellinen kalusteklassikko, joka sopii kasvavalle lapselle aina aikuisuuteen asti ja turvalaitojen sekä pehmustetyynyjen avulla sängystä saa luotua halutessaan myös sohvan. Pehmustetyynyt voidaan verhoilla Muuramen omien kangasvaihtoehtojen lisäksi myös omavalintaisella kankaalla, jolloin kalusteen voi kustomoida juuri omaan makuun ja sisustukseen sopivaksi.

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Vielä on kesää jäljellä, mutta paluu arkeen siintää jo horisontissa. Koulutielle tallustellaan jälleen reilun kolmen viikon kuluttua ja Muurame tarjoaa sen kunniaksi valikoiduista koulu- ja työpöytäkokonaisuuksista sekä kaikista lastensängyistä ja -patjoista -15% alennusta! Back to school -alennuskampanja on voimassa 31.8.2019 asti Muuramen verkkokaupassa sekä kaikilla jälleenmyyjillä kautta maan, lue lisää ja inspiroidu täällä:

 muurame.com

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia “Huippuetu: Muuramen designklassikot -alennuskampanja!

 1. Mihin ihmeeseen perustuu Muuramen kalliiden huonekalujen hinta, jotka tehdään halvasta MDF:sta/kalustelevystä? Jos olisivat edes kokopuisia niin jotenkin voisin ymmärtää .

  1. Minna: MDF ei suinkaan ole halpaa. Tuo maine että MDF olisi halpa ja huono on peruja 80-luvun kalustetuotannosta, jolloin se yleistyi korvaamaan lastulevyä. MDF valmistetaan puukuiduista ja se on moninkertaisesti tiiviimpää ja kestävämpää kuin lastulevy (joka liimataan ja painetaan puulastuista kasaan). MDF on mahdollistanut kalusteiden tehdastuotannon kohtuullisempaan hintaan, mitä aito puu ei nykypäivänä voi tarjota. Jos Muuramen kalusteet valmistettaisi kokonaan umpipuusta, olisi hinta lähes kolminkertainen ja puhumattakaan siitä miten paljon jäisi hukkapuuta.

   Muuramen hinta perustuu monen asian summaan; Muuramen kalusteissa käytetty MDF on aidosti hyvä materiaali, pinnoitus on kestävää polyuretaanimaalia ja tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaisten puuseppien toimesta ja valvonnassa. Lisäksi kaikki saranat, kiinnikkeet ja liukukiskot ovat suomalaisvalmisteisia ja erittäin laadukkaita verrattuna moniin muihin merkkeihin. Muuramen kalusteissa ei pohjalevyt notku eikä kiskot hajoa. Tämä on juuri se asia joka erottaa laadukkaan kalusteen vähemmän laadukkaasta, pienissäkään asioissa ei Muuramella säästellä jotta kalusteet todellakin kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

   MDF:ssä on monia etuja umpipuuhun verrattuna, kustannuksen ja hinnan lisäksi mm. tarkka työstäminen. MDF leikkaantuu millin sadasosan tarkkuudella, toisin kuin umpipuu. MDF elää kosteuden vaikutuksesta vähemmän eikä liimaukset irtoa, tosin kumpaakaan materiaalia ei kannata ulkona säänarmoilla säilytellä sillä puu on puuta myös puukuitunakin.

   Jos sinulle tulee mieleen lisäkysymyksiä, niin vastaan mielelläni. Tarkemmat kysymykset voi osoittaa suoraan myös Muuramen asiakaspalveluun muurame(a) muurame.com, mutta voin toki kysyä myös puolestasi jos en itse tiedä vastausta valmiiksi. 🙂

 2. Tuo tikashylly on kyllä makean monikäyttöinen. Siitä on hyllyksi eteiseen, tytön huoneeseen ja mihin muualle ?. Onko hylly nyt missä ihan ollakseen?

  1. Anski: Ovat kyllä käteviä nämä Libri-hyllyt. 🙂 Tämä hylly on tytön huoneessa ja toinen samanlainen löytyy olohuoneesta. 🙂

 3. Moi! Onko tytöllä vielä käytössä se karvamatto, kun ei nyt kuvissa näy? Onko ollut hyvä? Olen käynyt sitä Ikeassa paijailemassa, kun se on niiiiin pehmee. En vaan tiedä mihin sen kotonani laittaisin… 😮

  1. Mirja: On käytössä edelleen, ovat ensimmäistä kertaa menossa nyt pesuun ja toivottavasti säilyttävät muhkeutensa myös pesun jälkeen. 🙂

 4. Muurame kestää. Oma työpöytä 80-luvulta on nyt pojan käytössä opiskelupaikkakunnalla. Hintaa on mutta kyllä kestääkin.

  1. Minna L: Muuramen kalusteet ovat laadukkaita ja meilläkin tyttö varmasti aikanaan ottaa omat kalusteensa mukaan kun isona itsenäistyy. 🙂 Ystäväni kävi viime kuussa hakemassa lapsuudenkodistaan omat vanhat 90-luvulla ostetut puunväriset Muurame-lastenkalusteet ja tuunasi ne kalustemaalilla omalle kouluikäiselle pojalleen – tuli muuten upean näköiset kun hän ne vaahtomuovitelalla maalasi mustaksi. ❤️ Ties vaikka tämäkin nuori herra aikanaan ne vie mennessään kun muuttaa omilleen. Kestää siis tosiaankin sukupolvelta toiselle ja sen huomaa siitäkin miten paljon tori.fissä myydään vanhaa ja ehjää Muuramea. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *