Itsensä ilahduttamisen voima

Yksinkertaiset asiat tuovat eniten iloa… ♥ Ostin itselleni kimpun valkoisia liljoja palkaksi työntäyteistä viikosta ja pidän itsensä hemmottelua ja ilahduttamista tärkeänä voimavarana, joka auttaa jaksamaan… etenkin silloin kun kiire painaa ja tekemistä olisi enemmän kuin vuorokaudessa tunteja. Hetkeäkään en silti pois vaihtaisi vaikka tarvittavat työtunnit on napattu irti yöunista – niin upeaa on ollut touhuta sisustusremontin parissa ja nähdä omin silmin miten rumasta ankanpoikasesta kuoriutuu kulmakunnan kaunein joutsen! 🙂

Valkoinen sisustus lilja kimppu Omakotivalkoinen

Valkoinen sisustus lilja kimppu Omakotivalkoinen

Valkoinen sisustus lilja kimppu Omakotivalkoinen

Valkoinen sisustus lilja kimppu Omakotivalkoinen

Tänäänkin olen töitä paiskinut aamusta asti ja samalla vauhdikkuudella jatketaan myös tulevalla viikolla. Olin eilen opiskelemassa mm. kipsilevykoteloinnin tekoa rakennusalan ammattilaisen ohjaamana ja monta taitoa rikkaampana lähden suunnittelemaan seuraavaa remonttiprojektiani, jonka toteutus alkaa loka-marraskuun vaihteessa oman kylpyhuoneremonttini jälkeen. 😀 Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon tekemistä ja nyt näyttäisi että ensi sunnuntaihin mennessä on remppakohteessa kaikki valmista. Peukut siis pystyyn ettei tule ylläreitä, loppusuoralla ollaan jo! 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia “Itsensä ilahduttamisen voima

  1. Aiotko ihan itse osallistua remontointiin tulevissa kohteissa muutenkin kuin maalaten? Mulla on muutenkin mennyt ihan ohi nuo remonttiprojektit. Teetkö siis nyt näitä remonttihommia myös työksesi vai onko nämä kavereille/sukulaisille tehtäviä projekteja? Varmaan olet jossain kertonutkin, mutta en ole viime aikoina niin säännöllisesti blogiasi lukenut, että olisi sattunut silmiin.

    1. Veeruska: En tiedä vielä mitä kaikkea tuleman pitää, mutta ainakaan loka-marraskuun taitteen projektissa en ole tekemässä sen enempää maalailua kuin muutakaan nikkarointia. Kyseinen kohde on “avaimet käteen” -remontti, jossa tuttu ja luotettava rakennusliike hoitaa koko remontin suunnitelmieni mukaan. 🙂 Kyseessä ei siis ole sukulaisen / kaverin projekti, vaikka kyllähän siinä ihan mukavasti ihmisiin ystävystyy sisustussuunnitelmaa tehtäessä. 😀

      Tämä käynnissä oleva suuri sisustusremontti on blogini lukijan uusi koti, johon hän halusi minut suunnittelijaksi auttamaan. Siellä olen takoohengessä ollut mukana maalaamassa, mutta kaikki muu on ammattilaisten kädenjälkeä. Keittiön asentaa Kokodiili, putkimies ja sähkömies luonnollisestikin ovat omien alojensa ammattilaisia, lattian ja listat asensi vuorostaan sen alan rautainen ammattilainen ja kylpyhuoneremontti hoituu erillisen yrityksen kautta, ja pihatöistäkin vastaa vielä eri henkilöt. Eli monta ihmistä, monta asiaa ja monta vaihetta, ja kohta alkaa olla valmista sillä deadline on tämän viikon sunnuntai ja ensi viikolla on jo sisäänmuutto. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *