Asuntohaaveita: Minimalistinen ja upea omakotitalo

Olen luppoajallani selaillut asuntojen myynti-ilmoituksia ja mielenkiinnosta katsellut etenkin 80-luvulla rakennettuja ja sittemmin remontoituja myyntikohteita. Bo LKV:n sivuilta olen löytänyt monta upeasti remontoitua vanhempaa helmeä ja Nurmijärveltä löytyi todella kauniisti rakennettu tuoreemman vuosiluvun valkoinen talo, jonka 139m2 tekivät minuun vaikutuksen – aivan minun tyyliseni koti, johon ei juurikaan tarvitsisi muutoksia tehdä. ♥

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Olohuoneen avautuva lasiseinä on äärimmäisen ihana ja keittiössä tykkään erityisesti tuosta kaapistojen välissä olevasta ikkunasta ja kalusteiden yksinkertaisesta selkeydestä. Pieniä hienosäätöjä vaille täydellinen ja laskutilaakin on todella mukavasti. ♥

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Kodinhoitohuoneen kalustus on yhtenäinen keittiön kanssa ja pidän myös värivalinnoista. Tummanharmaa on kaunis kontrasti valkoisen kanssa ja tämän kodin sauna on sävytetty tummaksi aivan kuten meilläkin. Uunikin muistuttaa hieman meidän Boschia, vaikka onkin AEG… Ilmankos tämä kohde tuntuukin niin kotoisalta. 🙂

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Myyntikohteen wc-tilasta löytyi tutun näköinen allaskaappi altaineen – tämän tyylinen on nimittäin meidän uusi allaskaluste kunhan remppa syksyllä valmistuu. Altaan kaarevareunainen aaltomuoto ja alla oleva vetimeetön leveä laatikosto siis tulossa tähänkin osoitteeseen. ♥

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Bo LKV sisustusinspiraatio Nurmijärvi omakotitalo myyntikohde 139m2

Julkisen liikenteen varassa elävänä en itse voi harmikseni Nurmijärvelle muuttaa, mutta jos alue kiinnostelee niin lisäkuvia, sisustusinspiraatiota ja infoa kohteesta löydät Bo LKV:n sivuilta täältä: → bolkv.fi/kohde/512439.

Iloista iltaa kaikille & huomiseen!

Kuvat: Bo LKV / Tanja Piira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *