Kuukauden shoppailut: Kesäkuu 2019

CASA Blogien sivustolla tehtiin muutamia parannustöitä, jonka takia kesäkuun shoppailupostauksen julkaisu meni vähän myöhäiseksi. Pakko tähän väliin todeta, että asiansa osaava koodaaja on kultaakin kalliimpi tällä alalla ja tekninen osaaminen kannattaa ehdottomasti ulkoistaa ammattilaiselle jos mahdollista. Bloggaaminen on nykypäivänä paljon kehittyneempää kuin 8 vuotta takaperin. Ulospäin näkymätön taustatoiminta monenlaisine optimointeineen on pakollista. Onneksi meillä on kaksi omaa luottomiestä Tomi ja Teemu hoitamassa hommia. 😀 Mutta nyt takaisin aiheeseen, eli kesäkuun ostoksiin!

Kuukauden shoppailut kesäkuu 2019 Omakotivalkoinen
Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Kesäkuun shoppailut 2019

Kesäkuun shoppailukoonti on toukokuun vastakohta. Tavaraostoksia tein nimittäin vain viisi, joista kolme oli kosmetiikkaa. Kukkia ostin kesäkuussa vain kerran, vaaleanpunaisia ja pinkkejä ruusuja pieneksi suloiseksi kimpuksi solmittuna. ♥

Blogipostaus itsensä hemmottelusta täällä: → Vaaleanpunaisia ruusuja

Valkoinen päiväpeitto parisänkyyn futon vuode omakotivalkoinen

Jysk tuplakokoinen peitto päiväpeitoksi

Jyskistä ostin tuplakokoisen peiton, josta tuli täydellinen päiväpeitto sänkyyni. Tämä alle 20 euron alepeitto on sen tason superlöytö, ettei ihan vastaavanlaista Hannu Hanhi -hetkeä joka kuukausi osu eteen. 🙂

Blogipostaus päiväpeitosta täällä: → Täydellinen päiväpeitto alle 20 eurolla

Valkoinen päiväpeitto parisänkyyn futon vuode omakotivalkoinen

Kolme muuta kosmetikkaostosta

Näiden kahden lisäksi ostin kolme kosmetiikkatuotetta, joista kaksi oli Starskinin kasvonaamioita minun ja ystäväni rentouttavaa illanviettoa varten ja kolmas oli hammastahna. Tämän enempää en ostanut mitään fyysistä tavaraa koko kesäkuun aikana ja heinäkuu näyttäisi menevän samalla kaavalla. 🙂

Sisustusremppakohteeseen on ostoksia tehty sitten senkin edestä. Kaupassa on saanut juosta viiden viikon aikana enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä, tosin ne eivät ole minun ostoksiani eikä niitä onneksi lasketa. 😀

 * * *

Käväisin tänään remppakohteessa kurkkimassa ja voi ihanuus miten kauniilta siellä jo näyttää, vaikka huonekaluista vasta makuuhuoneen laatikostot ovat paikoillaan. Pariskunta laitteli tänään jo vaatteita paikoilleen uuteen laatikostoonsa ja opastin heille Konmarista tutun pystyviikkaustekniikan, jotta laatikkotilan saa maksimoitua parhaalla mahdollisella tavalla.

Sisustamisen lisäksi olen jakanut heille erilaisia säilytysniksejä ja tavaran lajitteluun sekä karsimiseen liittyviä vinkkejä. Erinomaisen suorituksen ovat tehneet etenkin vaatteiden osalta, joita oli monta kaappimetriä edellisessä kodissaan ja vain murto-osa enää uudessa kodissa. Tämä projekti on heille kokonaisvaltainen elämänmuutos. Katsotaan josko saisin innostettua heidät kertomaan teille postauksen muodossa ajatuksiaan tavaroiden karsimisesta, muistoista irrottautumisesta ja uuden kodin luomista mahdollisuuksista. 🙂

Nyt suuntaan untenmaille ja toivottavasti herään aamulla klo 7 kellon pirinään. Univelka kun painaa mukavasti taustalla ja tarvitsisin 8 tuntia unta, jottei menisi uni enempää miinukselle. 🙂

Ihanaa myöhäisiltaa iltavirkuille ja aurinkoista huomenta aamun ahertajille!

Lue myös KS-sarjan aiemmat osat täältä: → Kuukauden shoppailut 2019


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Kuukauden shoppailut: Kesäkuu 2019

  1. Lisa: laitan tämän ehdotuksen heti eteenpäin, toivottavasti saadaan kuntoon myös tuo juttu. 🙂

 1. Tää on niin jännä postausaihe,enkä tarkoita pahalla!Mutta miksi kuukauden shoppailut?Ketä se kiinnostaa?ja toinen mitä olen aina ihmetellyt on postausaihe,käytetyt kosmetiikkatuotteet tms.Ihan hassua!:D

  1. Nanna: joskus vuonna 2015 keksin tämän postaussarjan pitääkseni kirjaa ostoksistani ison remontin jäljiltä. Sarjaan ei kovin montaa osaa aikoinaan tullut julkaistua kunnes se jo jäi historiaan oman mielenkiinnon lopahtamisen takia. Postaussarjani kuitenkin kiinnosti monia ja siitä asti sen elvyttämistä on toivottu lähes kuukausittain. 🙂 Viime vuoden lopussa lupasin kahdelle lukijalle että jatkan kuukausittaisten shoppailupostausten ja ”kirjanpidon” tekemistä heti vuoden vaihtumisen jälkeen ja tämä onollut todella hyvä juttu itsellenikin, paljon tarkemmin on tullut mietittyä kaupoissa ostopäätöksen kanssa kun olen vapaaehtoisesti luonut ”tilivelvollisuuden” teille. 😀

   Nyt kiireen takia koontipostausten teko oli vähän unohtunut ja siitä minua jo ripitettiinkin että missä viipyy touko- ja kesäkuun postaukset. 🙂 Nyt ollaan eilisen jäljiltä niissä ajantasalla ja heinäkuun teen ajallaan elokuun ensimmäisellä viikolla. 🙂

   Monia siis kiinnostaa ja minustakin on kiva pitää kirjaa siitä mitä kaikkea fyysistä tavaraa / puteleita / kukkia jne ostelen. Moni asia unohtuu liiankin nopeasti kuten toukokuun postausta kirjoittaessani sain huomata. 😀

    1. Nanna: Kysy vaan aina jos tulee jotain mieleen, vastailen mielelläni ja ihanaa on jutustella teidän kanssa välillä täällä blogin kommenttiboksissakin, viestit kun ovat siirtyneet vuosien varrella Facebookin messengerin ja Instan privaviestien puolelle. Jokunen muukin on voinut miettiä ihan samaa asiaa ja kenties vastaus tavoittaa myös hänet. 🙂 Ihanaa iltaa sinulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *