5 väriä -somehaaste – Vaaleanpunainen & pinkki

Viimeistä viedään ja viimeisenä inspiraationa 5 värin -somehaasteessani on herkkä vaaleanpunainen ja pirteä pinkki…

Aloitetaan ensin pirtsakasta pinkistä ja hauskasta vappulookista, jossa juhlistin nimipäivääni viime vuonna. Pinkki bileperuukki korostaa kivasti silmien vihreyttä ja ehkäpä laitan toistekin tämän tytön peruukin päähäni jos tulee vastaan sellaisia pippaloita joissa pukeudutaan sopivan teeman mukaan. Peruukki ostettiin aikoinaan tytön koulun vappudiskoa varten ja se oli käytössä myös pääsiäis-naamiaisissa keväällä – monikäyttöinen diskotupee siis. 🙂

Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Ruusukimppu pinkki vaaleanpunainen valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Pinkit ja vaaleanpunaiset kukat ovat olleet helpoin ja fiksuinkin tapa nauttia näistä kauniista väreistä oman kodin uumenissa. Kyllästyn niin nopeasti kaikkeen värikkääseen ja pieninä annoksina kukkien ja kattauksen muodossa niistä on minulle eniten iloa – kestäää sen mitä kestää, eikä tule tehtyä hutiostoksia.

Kattauksissa vaaleanpunaista on nähty monesti ja tälläisen romanttisen kattauksen tein monta vuotta sitten parvekkeelle. Prinsessakakkua, vaahtokarkkeja ja roséeta, todella makeaa mahtoi olla ja enää en kyllä näin sokerista tarjottavaa pystyisi nautiskelemaan. 😀

Tyttö on pari vuotta jo tykkäillyt vaaleanpunaisesta ja pinkistä. Jo ennen hänen huoneensa sisustusremppaa oli nähtävillä että nämä kaksi tyttömäistä väriä häntä innostavat ja huhtikuussa tilanne näyttikin sitten tältä…

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Hempeää roosaa hopeaa valkoista tytön huoneen sisustusvärit

MUURAME TYÖPÖYTÄ LASTENSÄNKY ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

…tytön huoneen vihreällä tehostevärillä maustettu mustavalkoinen ja graafinen sisustus vaihtui huhtikuussa hempeämmäksi, kun kaunis ja herkkä vaaleanpunainen astui mukaan kuvioihin. Sisustusidea on lähtöisin tytöltä ja tyylin nimi on “pastelli-gootti”. En tiedä onko tuollaista termiä olemassa nuorison keskuudessa vai onko se tytön itsensä kehittämä. Hän pelailee manga-tyylistä peliä, jossa rakennetaan hahmoja ja niiden koteja, ja sielta neitini sisustusintous on lähtöisin – en voi itselleni ottaa siis kunniaa sisustuskärpäsen puremasta. 😀

Starskin 7 second mask hoitotuote kokemuksia omakotivalkoinen

Vaaleanpunaista löytyy myös kylpyhuoneen kaapista ja Starskinin 7-second morning mask -kasvonaamiotyynyt ovat kauneudenhoidossa nykyisin vakiotavaraa. Toinen purkki on jo menossa ja kolmesti viikossa tätä käytän – maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Todella loistava tuote, jota suosittelen kokeilemaan etenkin työaamujen pikakaunistajaksi. ♥

Blogipostaus Starskin pikanaamiosta täällä: → Starskin 7-second morning mask

Vaaleanpunainen musta asukokonaisuus

Myös vaatteissa on nähty vaaleanpunaista eikä tästä ole kuin pari viikkoa kun tallustelin ruokakauppaan ja asioille lainahupparissa tytön lippis päässä. Mustan kanssa ihan toimiva kombo, vaikka ei aivan omaa tyyliäni olekaan. 🙂

Käy lukemassa myös haasteen aikaisemmat osat, joissa esiintyvät sininen, punainen, vihreä ja violetti:

→ 5-varia-somehaaste-sininen

 5-varia-somehaaste-punainen

 5-varia-somehaaste-vihrea

5-varia-somehaaste-violetti

5 värin -somehaaste on onnistuneesti suoritettu ja tältä erää värifiilistelyt ovat tässä. Toivottavasti olette saaneet uusia ideoita ja inspiraatiota värien käyttöön ja haasteen voi ehdottomasti napata edelleen tästä mukaansa. Instassa ja Facebookissa on mukavasti porukkaa tarttunut haasteeseen ja kannattaakin käydä katsomassa miten upeita ideoita somesta löytyy hashtagilla #5variahaaste – kiitos omasta puolestani kaikille kortensa kekoon kantaneille! ♥

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille & huomiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *