Iloinen kesäkimppu 7 päivän kestävyystakuulla

Apuva mitä just tajusin, eihän eilen ollut torstai vaan tänään. 😀 Olen ollut kesäkuun lopusta alkaen lauantait ja sunnuntaitkin töiden touhussa ja aivan sekaisin viikonpäivistä. Tänään olen hengaillut koko päivän kotosalla ja aamun työhommien jälkeen järjestin itselleni loppupäiväksi vapaata, jotta saan siivoiltua rauhassa ja käytyä kaupassa ilman kiirettä, kohellusta ja deadlineja. 🙂

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Pyykinpesun, pölyjen pyyhkimisen, imuroinnin ja moppaamisen lisäksi järjestelin kotia uusiksi ja vaihtelun virkistävän vaikutuksen vuoksi siirsin tikashyllyt ruokailutilan seinälle nojaamaan. Siivouspalkaksi ostin K-kaupasta ison kimpun krysanteemeja, joissa iloiset kesän sävyt.

Tiesittekö muuten että Pirkka-krysanteemikimpulla on 7 päivän maljakkokestävyystakuu?? Minulle tuo oli ihan uusi juttu, vaikka se kuulemma on ollut Pirkan krysanteemikimpussa jo iät ja ajat – jatkossa siis kuitti talteen ja jos kimppu hoito-ohjeen noudattamisesta huolimatta lakastuu ennen aikojaan, saa tilalle uuden vastaavan. 🙂

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Pyykkiä olen pessyt jo kolme koneellista ja pesuun pääsi petivaatteiden lisäksi myös meidän tyynyt ja tytön peitto. Pienestä pölyjen pyyhinnästä alkanut siivoilu kasvoi suursiivoukseksi, mikä ei ole lainkaan pahitteeksi… kodinhoito kun on jäänyt ihan retuperälle viime viikkoina. 🙂

Vielä olisi sauna ja kylpyhuone pestävänä, ja aamun ensimmäinen pesukoneellinen kuivunutta vaatepyykkiä kaappiin viikattavissa. Ruoan teen tässä välissä kuitenkin ensin – helposti valmistuvaa uunilohta, kermaviilisoossia, perunoita ja salaattia.

Ihanaa torstaita (eli ei siis perjantaita) kaikille! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *