Kaikki kosmetiikkatuotteeni – Toiveiden torstai!

Ensimmäisenä Toiveiden torstai -sarjani aiheena on kosmetiikka ja Liisan esittämä postaustoive, jossa kokoan kaikki kosmetiikkatuotteeni blogipostaukseen niistä lyhyesti samalla kertoen… 🙂

Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen
Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen

Hiustuotteet 5kpl

Hiukseni ovat luonnollisen väriset ja hyväkuntoiset, pituudeltaan lapaluihin ja rakenteeltaan piikkisuorat. Pidän hiuksia mahdollisimman paljon auki tai löysällä letillä, mutta välillä sutaisen hiukset ponnarille tai suttunutturalle päälaelle pikkumyy-tyyliin. Muunlaisia kampauksia en oikeastaan koskaan jaksa itselleni väkertää ja kuten sanotaan – suutarin lapsella ei ole kenkiä, eikä kampaajakoulutuksen saanut jaksa vapaa-ajalla (eli kampaamotyön ulkopuolella) omia hiuksiaan laitella. 😀

Neutralin hajusteeton shampoo ja hoitoaine ovat olleet luottotuotteitani jo vuosia, mutta viikko sitten päätin kokeilla jotakin uutta. Kotimaisen XZ:n Natura-sarjaa kiinnosti testata ja ostin Kanerva-shampoon ja -hoitoaineen, jotka tekevät mitä lupaavatkin – hiukset ovat pesun jälkeen kiiltävät ja hoidetut. Tuoksu on hieman kaksijakoinen, se ei ole suinkaan paha mutta jokin jännä makea vivahde niissä on josta en välitä. Shampoo on todella hoitava ja melkeinpä jopa kosteuttava, ja hoitoaine on omalle tukalleni aivan liikaa. Kiireessä ei pitäisi koskaan kaupan shampoo-hyllyllä shoppailla. Minun olisi pitänyt valita kuiville ja värjätyille hiuksille tarkoitetun Kanerva-sarjan sijaan herkän hiuspohjan Koivumahla-tuotesarjan shampoo ja hoitoaine. Tätä en siis toiste osta, mutta jos hiuksesi ovat kuivat ja kaipaat niihin kiiltoa ja pehmeyttä, sopii XZ Natura Kanerva sinulle täydellisesti. 🙂

Muita hiustuotteita on kolme – Sebastianin kevyt ja tahmaamaton muotovaahto, Goldwellin kevyt ja hiuksia rasvoittamaton kiilto- ja kosteutussuihke, sekä minikokoinen Osis-hiuslakka, joka kestää minun käytössäni yli puolivuotta. 🙂

Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen

Kasvojenhoitotuotteet 11kpl

Kasvojenhoitotuotteita on normaalia enemmän, kiitos ihanan pikkusiskoni joka antoi minulle testattavakseni Ole Hendriksenin kolmivaiheisen C-vitaminoidun tuotepakkauksen sekä Kocostarin Princess Eye Patch -silmänympärysnaamiopurkin. Lisäksi joukossa on kaksi loppumaisillaan olevaa Chanelin tuotetta, joista saa vielä nipin napin yhden käyttökerran puristettua irti.  🙂

Puhdistustuotteita on tällä hetkellä vain yksi, oranssissa pikkutuubissa oleva Ole Hendriksenin Face The Truth -sarjan öljymäinen geeliputsari. Tämä siskolta saamani tuote on osoittautunut tosi hyväksi näin kesäaikaan ja melkoisena vitamiinipommina piristää ihoa ja mieltä. Aamuisin olen laittanut puhdistetuille kasvoille saman sarjan seerumin sekä kosteusvoiteen, jotka selvästi antavat elinvoimaisuutta ja napakoittavat mukavasti ihoa. Tuoksu on hieman tunkkainen ja keinotekoisen mandariininen, mutta hälvenee onneksi nopeasti eikä jää koko päiväksi nenään leijumaan.

Iltaisin käytän joko samaa settiä tai Starskinin 7-second overnight mask -yönaamiota, joka hoitaa monta eri asiaa yhdellä kertaa. Starskinin 7-second morning mask -aamutuotteen käyttö on Ole Hendriksenin takia ollut nyt tauolla toistaiseksi.

Chanelin Hydra Beauty Micro Essence -hoitonesteessä on yksi käyttökerta jäljellä. Tätä tuotetta ostan lisää kun syksy ja kylmät ilmat saapuvat. Saman sarjan Hydra Beauty Flash -hoitovoidetta sen sijaan en osta enää koskaan. Tämä seerumin päälle tarkoitettu kevyesti tasoittava pohjustustuote ei ole mielestäni hintansa väärti.

Kertakäyttöisiä kasvonaamioita löytyy kaapista kaksi, molemmat Starskinin lemppareitani! ♥

Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen

Vartalotuotteet 3kpl

Vartalotuotteita on hurjat kolme, joista yksi on deodorantti. Suihkusaippuana on tällä hetkellä Doven Awakening -suihkugeeli ja vartalovoiteena Sokoksen alelaarista ostamani Chanelin Body Excellence. On kyllä harmi että Sokos ja Emotionit eivät Chanelia enää myy lainkaan, koko tuotemerkki siis poistui valikoimasta ja jatkossa onkin tarkkaan ennakoitava kauppareissu jos Chanelia mielii saada. Ennen oli niin helppoa kun Prisman ruokaostosten yhteydessä pystyi piipahtamaan viereisessä Emotionissa ostoksilla…

Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen

Muut sekalaiset 3kpl

Muita sekalaisia kosmetiikkatuotteita on kolme – Colgaten hammastahna, Miramen kynsilakanpoistoaine ja Chanel Chance Hair Mist -hiustuoksu, joka on ainoa omistamani hajuvesi. Todella harvakseltaan sitä olen tämän vuoden puolella käyttänyt ja joulun aikaan heitän pullon pois, sillä ikää alkaa olla jo sen verran paljon että mahtaakohan tuoksu olla enää kohta käyttökelpoistakaan. 🙂

 * * *

Kiitokset Liisalle kivasta postaustoiveesta, ensi viikolla paneudutaan vuorostaan Marin toiveeseen tavaroiden karsimisesta sekä järjestelyvinkeistä. Käy myös lukemassa viime viikolla julkaistu Petun toivepostaus, jossa koonti kaikista kodin huonekasveista ja niiden nykytilasta: → Toivepostaus – Kodin kasvit -kokoelma

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

4 kommenttia “Kaikki kosmetiikkatuotteeni – Toiveiden torstai!

    1. Laura: Minustakin. 🙂 Toivomuksia olen aina vastaanottanut mielelläni ja niitä onkin tullut sen verran paljon että taidan Toive torstain lisäksi silloin tällöin muutenkin postailla ehdotetuista aiheista. 🙂 Lattiamateriaalit esimerkiksi on aiheena ajankohtainen ja siitä koostan oman postauksen toiveen esittäjää samalla myös muistaen, vaikka postaus ei Toive torstain yhteydessä julkaistukaan. 🙂

  1. Jäikös tuo Sensain pv voide käsittelemättä? Mulla se on just käytössä, joten siksikin siitä olis kiva lukea. Oispa mielenkiintoista tietää paljonko näissä tuotteissa on rahaa kiinni? Omat varastoni on niin runsaat, että hintoja vaikea enää muistaa. Yritän ottaa oppia susta ja vaan 1 purkki kaikkia. Turha se on omistaa 10 seerumia, niin kuin minä

    1. Mari: Ihan totta, sen unohdin kokonaan vaikka kuvassa sitä katselin. Sitä on vielä tippa tuubissa jäljellä ja syksyyn mennessä sekin on loppu. Uuden ajattelin ostaa, olen tykännyt siitä tosi paljon ja reilut 12kk kestää tuo yksi tuubi…

      Hintoja on vaikea muistaa, kasvonaamiot ovat yksittäisiksi tuotteiksi arvokkampia, vaikka seerumia jääkin pussin pohjalle ja ne hyödynnän viimeistä pisaraa myöten. Yli satanen varmastikin näihin on mennyt ja siskolta saamani tuotteet siihen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *