Kirppiskiertue: Pelastusarmeijan Kirppis – Vantaa Hakunila

Tämän kesän kirppiskiertue on jäänyt aivan retuperälle enkä ole ehtinyt piipahtamaan toukokuun jälkeen kuin Kontin ovensuussa tavarakuormaa viemässä ja pari kertaa Fidassa mekkorekkiä hypistelmässä ohikulkumatkalla. Pelastusarmeijan kirpputorilla Vantaalla sentään tuli nyt käytyä ja tämä kirppis menikin välittömästi kaikkien aikojen kirppikset top 5 listalle! 🙂

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppistuotteet oli lajiteltu todella selkeästi ja “vaatekauppamaisesti” sekä sukupuolen, vaatelajin että värien mukaan. Naisten osastolla oli todella hyväkuntoista vaatetta myynnissä ja merkkivaatteita oli enemmän kuin mitä tähän asti olen missään kirpparilla nähnyt. Silmiini osui mm. Armania, Tiger of Swedenia, Nikea, Ralph Laurenia ja montaa muutakin merkkiä.

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Myös häämekkoja oli parisen kymmentä ja osa näytti olevan ranskalaista merkkiä – lieneekö jokin hääpukuliike luovuttanut osan valikoimastaan Pelastusarmeijalle myyntiin… Upeita mekkoja uudenveroisessa kunnossa alle 50 eurolla, joten kierrätyksen ystävän kannattaa ehdottomasti piipahtaa katsomassa hääpukua täältä.

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Miesten paitapuseroita oli kolmen vaaterekin verran ja ne oli jaoteltu kätevästi väriblokkeihin. Merkkituotteita oli miesten puolella naisiakin enemmän joten täältä jos mistä onnistuu loistavien kirppislöytöjen teko – esim Etonin laadukkaita paitiksia löytyi monessa värissä ja koossa 4-6 euron hintahaarukassa. 🙂

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kenkähyllystä bongasin hauskat Räikkösen ja Schumacherin koristamat pehmolenkkarit, joista formulafani saa persoonalliset sisätossut mökille ja terassille saunatossuiksi. 😀

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Lastenvaatteita oli todella runsaasti ja tätä osastoa en ehtinyt käymään tarkemmin läpi. Pienille lapsille näytti olevan monta rekillistä vaatetta ja peräseinä oli täynnä leluja, kenkiä ja kirjoja.

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Sisustuspuolella oli paljon vintagea, vanhaa Singeriä, vanhaa Arabiaa ja ajan patinoimaa kalustetta. Myös käsitöitä ja puuesineitä oli paljon, joten täältä voi tehdä uskomattomia löytöjä. Lisäksi bongasin Ikeaa, Askoa, Pentikin valaisimia ja moderneja tämän päivän tavaroita, kuten kapselikeittimen ja Samsungin tabletin…

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Tämä ihanan muotoinen sohva oli jo myyty ja odotti ilmeisestikin noutoa… Nättejä ja siistikuntoisia sohvia oli useampia ja Ikean Ektorpkin tuli bongattua.

Kirppiskiertue 2019 Pelastusarmeijan Kirppis Hakunila Vantaa

Vantaan Hakunilasta löytyvä Pelastusarmeijan kirppis kannattaa laittaa visiittilistalle, jos Vantaan seudulla asioit tai muuten olet ohikulkumatkalla. Oviaukon sisältä löytyy yllättäviä helmiä ja hinnatkin olivat mielestäni hyvällä tasolla – Arabiaa saa parilla eurolla ja merkkivaatteita 2-8 euron hintahaarukassa. 🙂

Pelastusarmeijan Kirpputorin löydät Hakunilan ostarin yhteydestä osoitteesta Laukkarinne 4, 01200 Vantaa.

Iloista iltaa kaikille!

4 kommenttia “Kirppiskiertue: Pelastusarmeijan Kirppis – Vantaa Hakunila

  1. Tosi kiva, kun teit jutun juuri tästä kirpparista! Tämä on lempparini! Toinen hyvä kirppis, Hakunila Kirppis, on tässä samassa kauppakeskuksessa, alatasolla, Laukkarinne 6.

    1. Eikku: tuo on kuva kirppis ja menen sinne takuulla myös toistekin. 🙂 Tuntuu olevan myös tosi suosittu, väkeä oli tosi paljon ja oranssi sohvakin ostettiin meidän visiitin aikana. 🙂 Harvinaisen hyväkuntoista ja laadukasta tavaraa oli myynnissä, ehdottomasti yksi parhaista kirppareista joissa olen käynyt. ???

    1. Anski: ei ole valmista ihan vielä, keittiössä on vielä muutama juttu kesken ja annan pariskunnalle tämän viikon aikaa rauhassa laitella tavaroita paikoilleen ennen kuin menen sisustushommiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *