Kuukauden shoppailut: Heinäkuu 2019

Heinäkuussa kävin sisustusprojektin puolesta shoppailemassa paljonkin, mutta itselleni en ostanut juuri mitään. Kuukauden shoppailut -postaus jääkin tällä kertaa hyvin lyhyeksi… 🙂

Kuukauden shoppailut heinäkuu2019 Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus lilja kimppu Omakotivalkoinen

Kukkia ostin heinäkuussa vain kerran ja valkoiset liljat säilyivät maljakossa lähes kaksi viikkoa, ennen kuin alkoivat kilpaa tiputtelemaan lehtiään. Muita sisustukseen liittyviä juttuja en ostanut, vaikka paljon kaikenlaista ihanaa sisustuskaupoista löysinkin.

Vihrea juhlamekko asupostaus haajuhlat omakotivalkoinen

Vaatteita ostin yhden – 12 euron alemekon Henkkamaukasta, jonka puin päälleni hääjuhliin. Smaragdinvihreä mekko on tosi kaunis ja ihanan viileän tuntuinen päällä, mutta uumoilen ettei sille enempää käyttöä ole. Tyttö sen haluaisi omakseen ja lupasin hänelle sen säästää, mutta veikkaan että mekko jää häneltäkin aikanaan unholaan… Fidaan tai Uffiin taitanee tämän mekon tie viedä ennen kuin ensi kesä koittaa.

Kosmetiikkatuotteet toivepostaus kokoelma omakotivalkoinen

Kosmetiikkatuotteita ostin heinäkuussa 5kpl ja niiden lisäksi sain siskoltani neljä purtiloa. Shampoon, hoitoaineen, Dove-suihkusaippuan ja kahden Starskin-kasvonaamion lisäksi pääsin testaamaan Ole Henriksenin putsaria, seerumia ja kasvovoidetta sekä Kocostarin silmänympärysnaamiota, jotka siskoni minulle antoi lahjaksi. ♥

Nyt olen elokuun ensimmäisten päivien aikana ostanut jo enemmän kuin koko heinäkuussa yhteensä, kiitos koulujen alkamisen ja monen samanaikaisesti loppuneen tuotteen… 🙂

Kivaa alkanutta uutta viikkoa! 

Lue myös kaikki aikaisemmat Kuukauden shoppailut -postaussarjan osat täältä: → kuukauden-shoppailut-arkisto


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Kuukauden shoppailut: Heinäkuu 2019

  1. Mikset säästäisi vihreää mekkoa, jos vaikka ensi kesänä tulee vastaava juhla ja tarve mekolle? Sitten harmittaa että mekon on laittanut kiertoon ja taas täytyy juosta kaupoissa. Kaunis mekko minusta ja hyvä alelöytö. 🙂 Oikeastaan siitäkin hyvä että se kävisi mihin vuoden aikaan vaan juhlamekoksi, ei ole kuvan perusteella ”vain” kesämekon näköinen.

    1. Sini: juhlamekolle on niin vähän käyttöä etten usko seuraavina vuosina tulevan sellaista tarvetta johon en voisi luottomekkoani laittaa. Häät alkavat olla aikalailla pidetyt eikä ystäväpiirissäni ole kuin kaksi jotka eivät vielä ole häitä juhlineet (eikä ole todennäköistä että juhlisivatkaan). 🙂 Katsellaan mitä tuleman pitää, mutta epäilen että vuotta pitempään tätä mekkoa säilön. Ei ole lempparini ja jos pitäisi valita niin pukisin ehdottomasti mielummin päälleni mustan luottomekkoni, häät ja remontin aiheuttamat mustelmat kun olivat ainoa syy ostaa tämä vihreä mekko ylipäätäänkään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *