Sisustuskuumeen kourissa – Koti kaipaa freesausta

Eilen illalla iski kunnon sisustuskuume, joka lähti liikkeelle eteisen uudistamishalusta ja naulakon vaihdosta. Etsiskelin Swedesen puun muotoisen naulakon tilalle uudenlaista vaihtoehtoa ja pari potentiaalista löysinkin. Soitin myös puusepän opinnot aloittavalle tuttavalle, josko olisi kiinnostunut tekemään meille pari mööpeliä myöhemmin syksyllä… ja kuten aina, pienestä muutostarpeesta kasvaakin lopulta isompi myllerrys. 🙂

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus

Ruokailunurkkaus on sen verran pieni ettei siihen ruokapöydän ja tuolien lisäksi saa muuta juuri mahtumaan. Ruokailutila on yksi kodin kompastuksista, johon en ole löytänyt samalla tapaa täydellistä ratkaisua kuin esimerkiksi olohuoneen Deer-hyllyseinälle laatikostoineen tai makuuhuoneeseen. Jotkin asiat loksahtavat paikoilleen kuin itsestään ja toisia kohtia joutuu veivaamaan vuosikausia, ennen kuin lopputulos on omaan silmään täydellinen ja käyttökelpoinen.

Makkarin lasiseinäprojekti kiehtoo edelleen ja toteutuessaan ruokapöytä olisi pakko siirtää olohuoneen puolelle, mikä taas tarkoittaa että sohva on pakko pilkkoa pienemmäksi. Kylpyhuoneremontti on kuitenkin prioriteettilistan ykkönen ja sen jälkeen on vasta muiden kotiprojektien aika – lasiseinän kaltaisia isoja muutoksia en viitsi sen vuoksi vielä lyödä lukkoon.

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus

Ihanaa kun huomenna alkaa koulu ja syksykin sieltä lähestyy. Koivujen lehdet ovat jo niin kuivat että tuulessa ne pitävät kahisevaa ääntä. Tulisipa tänä syksynä oikein kaunis ruska, mieli on selvästi jo siirtymässä syksyyn ja sisustusjutuistakin sen huomaa – kevät ja syksy saavat minussa aina aikaan sisustuskuumeen. 🙂

Iloista iltaa kaikille!

2 kommenttia “Sisustuskuumeen kourissa – Koti kaipaa freesausta

  1. Mille muulle on tarvetta ruokailunurkkauksessa? Saako sen toteutettua olohuoneessaja mitä tuohon nykyisen ruokapöydän tilalle sitten tulisi? ?

    1. Noora: jotakin joka tekee nurkan vähän kodikkaammaksi, mutta tosiaan kaikki riippuu siitä tuleeko makuuhuoneen seinäksi lasia ja siirtyykö ruokapöytä olohuoneen puolelle… jos näin kävisi niin laittaisin varmaankin vain jonkin ison kukan keittiön ikkunan eteen, tai sivutason jossa kasveja tms. Pääsisi upea laiseinä kunnolla esille eikä sängystä käsin tarvitsisi lasin läpi tuijottaa ruokapöydän pohjaa tuoleineen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *