Twinings Cold In´fuse – Raikas kylmähaudukejuoma piristää arkea

Julkaisin pari tuntia sitten Instagramissa tarinavideon (löytyy → TÄÄLTÄ), jossa purin kauppakassista meidän ruokaostoksia ja viestiboksissa moni toivoi mielipidettäni Twiningsin uudesta Cold In´fuse -kylmajuomahaudukkeesta. Olen monta kertaa sitä jo meinannut ostaa ja tänään nyt sitten nappasin herkulliselta ja raikkaalta kuullostavan haudukkeen mukaani kaksin kappalein ettei heti pääse loppumaan. 😀

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Twinings Cold In´fuse -uutuushaudukkeen idea on se, että aromit liukenevat kylmään veteen ja haudukepussi on suunniteltu sopimaan erityisesti vesipulloon. Kylmähauduke on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, eikä se sisällä sokeria tai makeutusaineita. Osa kasviperäisistä ainesosista on lämpökäsitelty, jotta ne sopivat turvallisesti kylmään veteen ja liukenevat hyvin. Cold In´fuse -haudukkeita on saatavana neljää eri makua:

  • Passionhedelmä, mango ja veriappelsiini
  • Sitruuna, appelsiini ja inkivääri
  • Vesimeloni, mansikka ja minttu
  • Mustikka, omena ja mustaherukka

Minä valitsin sitruunan, appelsiinin ja inkiväärin raikkaan sekoituksen ja kyllä onkin hyvää! Syy kylmahaudukkeen ostamiseen on oma vedenjuontini, joka on määrältään edelleen liian vähäistä vaikka parannusta onkin tapahtunut. Litran saan nikoteltua vettä alas vuorokaudessa ja monesti joudun tankkaamaan sitä ilta-aikaan, sillä vesipullo on unohtunut matkasta. Diureettina toimivaa kahvia (ja teetä) lipitän sitten senkin edestä, vaikka pitäisi olla nimenomaan toisinpäin – enemmän vettä ja vähemmän kaffetta. 🙂

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Ohje sanoo näin: Tiputa yksi Cold In’fuse -kylmähaudukepussi 500ml vesipulloon ja anna maustua 5 min välillä ravistellen, näin saat raikkaan ja terveellisen janojuoman mukaan niin toimistolle, salille kuin rannallekin!

Ajattelin aluksi ettei haudukepussi mahdu mitenkään Memobottlen litteän muotoiseen ja kapeaan vesipullooni ja ensimmäisen juomasatsin teinkin teräspannuun. Pakko oli kuitenkin kokeilla sulloa se vesipullon pienestä suuaukosta sisään ja sinnehän se sujahti ilman sullomista. 🙂 Ihme kyllä pussin sai pois pullosta yhtä helposti, vetämällä sormella pullonsuusta pilkistävästä pussinkulmasta.

Haudukkeen maku on kivan pirteä ja maustettua vettä menikin puolilitraa parilla kulauksella. In´fusen jälkimaku on myös raikas, joka monissa valmiissa makuvesissä (etenkin jos käytetty makuesansseja) on aika karmea. Lasten pienet makuvedet ovat pahimpia, etenkin päärynäjuoma jonka jälkimaku on tymäkkä ja mieleen tulee vähän tiskiaine. 😀

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Twinings Cold Infuse juoma kylmähauduke kokemuksia omakotivalkoinen

Twiningsin Cold In´fuse -kylmahaudukkeita on saatavilla toistaiseksi vain K-ruokakaupoista ja purkki sisältää 12 haudukepussia. Ohjeessa sanotaan vesipullon suosituskooksi 0,5L, mutta yhdestä pussista riittää mielestäni makua isompaankin vesimäärään. Jos nurkissasi pyörii tyhjä 1,5L limupullo, saat sellaiseen koko päivän janojuoman ja valmis juomasekoitus säilyy 8 tuntia – kannattaa kokeilla! 🙂

Iloista sunnuntaita kaikille & huomiseen!

6 kommenttia “Twinings Cold In´fuse – Raikas kylmähaudukejuoma piristää arkea

  1. Hammasalan ihmisenä täällä muistuttelen, että janoon suositellaan mieluusti juomaan ihan sitä pelkkää vettä. Näistä makujuomista tulee turhaan happohyökkäyksiä hampaille, vaikka näissä ei sokeria yms. makeutusaineita olisikaan. Joskus tätä tai muita makuvesiä/vissyjä voi juoda, mutta päivittäiseen käyttöön en voi näitä suositella, vaikka hyvältä varmasti maistuvatkin 🙂

    1. Siina: Kiitokset kommentistasi. Olen tietoinen asiasta ja juon kyllä myös maustamatonta vettäkin. Minulle on tällä hetkellä tärkeämpää juoda riittävästi vettä ja koska en hiilihapotettuja juomia pysty juomaan, ei vaihtoehtoja paljoakaan ole. Tämä Infuse-hauduke on hyvä kompromissi. 🙂

  2. Oli pakko napata kauppareissulla tänään mukaan tätä testiin. ? kiitos vinkistä ja ihanasta blogista.

    1. Heli: kiitos kommentistasi ja kiva juttu että löysit infusea. 🙂 Jonkun verran on tullut tänään viestejä että sitä ei kaupasta olekaan löytynyt (myyty loppuun), mutta toivon että ainakin Citymarketit pitäisi sen valikoimassaan vaikka talvi tuleekin. On tosi hyvää ja helpottaa huomattavasti veden juontia kun on lasi vieressä (pullosta kaadettu juoma) pitkin päivää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *