Muuttomyynti – SUURI DESIGNALE -30-70%

Sisustusverkkokauppa RoyalDesign.fi* varastotila muuttaa ja hurja varastontyhjennysale on parhaillaan käynnissä. Alennusprosentit ovat harvinaisen isoja ja lähes 6000 alennetun sisustus- ja designtuotteen  joukossa on melkoisia aarteita. Lisäksi koko Smegin, Iittalan ja Dixienkin valikoimasta lähtee nyt -25% pois. 🙂

Varastontyhjennys designale Royaldesign

Nyt tosiaankin kannattaa tehdä sisustushaaveista totta! Omalta ostoslistaltani löytyi kaksi sellaista tuotetta jotka alen joukosta bongasin ja lisäksi tilasin pari extrajuttua kylpyhuoneeseen. Poikkeuksellisen suuren alevalikoiman ja muut huippuedut löydät täältä:

→ royaldesign.fi/varastontyhjennys*

Kollaasikuvat: RoyalDesign.fi, *sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *