Iltatunnelmaa lasitetulla parvekkeella – Kauniit ruukkuruusut

Kesän siitepölyt on siivottu parvekkeelta pois ja istutin kuukahtaneiden kesäkukkien tilalle valkoisia ruukkuruusuja, jotka saattavat reiluun multamäärään istutettuna kestää jopa talven yli ja aloittaa kukkimisen uudestaan ensi keväänä. Samalla pistin koristetyynynpäälliset pesuun ja harkitsen josko jotakin syksyisempää sävyä katselisin tilalle. Tummanvihreä toimii parvekkeen tumman sisustuksen kanssa aina, mutta burgundinpunainen ja tummansininenkin kiehtoisivat… ♥

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Tälläisinä iltoina on ihana istua parvekkeelle nauttimaan auringonlaskusta ja lämmöstä kirjan tai hyvän sarjan kanssa. Sarjasuosituksena vinkkaankin teille samantien Netflixistä löytyvästä 8-osaisesta The Sinner -sarjasta, joka raastaa juuri sopivalla tavalla hermoja ja pitää jännityksen yllä viimeiseen saakka. The Sinner on todella hyvin tuotettu ja toteutettu rikossarja, joka kertoo tavallisen perheenäidin yllättävästä ja raa´asta teosta, jolle ei tunnu olevan minkäänlaista loogista selitystä… kunnes syy viimein löytyy! Kannattaa katsoa!

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

4 kommenttia “Iltatunnelmaa lasitetulla parvekkeella – Kauniit ruukkuruusut

  1. Tää on tosi hyvä sarja,jonka katsoin aikoja sitten yle areenasta.Siellä tod.hyviä rikossarjoja ja netflixin katselu jäänyt vähälle:)

    1. Nanna: Yle areenasta veivasin viime vuoden puolella Hercule Poirotit ja monta dokumenttia on tullut katseltua myös. Rikossarjat on parhaiden joukossa, näkisipä jostain vielä oikeussalidraaman Oikeus ja kohtuus. 🙂

      1. Suosittelen sarjaa Varjojen maa.Todella hyvä!Sekä islantilainen sarja Loukussa,minisarja Kiri,sekä ikisuosikkini Hiljainen todistaja:)Kaikki yle areenassa.

        1. Nanna: kiitokset vinkistä, viikonlopuksi kaipasinkin jotain uutta katseltavaa ja tuo varjojen maa vaikuttaa mielenkiintoiselta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *