Valkoinen jalallinen kukkaruukku

Te tarkkasilmäisimmät huomasitte olohuoneen uudessa sisustuspostauksessa muutakin uutta kuin Annon upean maton ja lattiatyynyt – nojatuolin vieressä vilahtanut valkoinen jalallinen kukkaruukku on myös uusi ja sen ostin Jyskistä…

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jyskin edullinen Fergus-kukkaruukku on näppärän kokoinen ja kaunis katseenvangitsija. Korkeutta sillä on metallisen jalustan kanssa 47cm ja valkoiseksi maalatun irroitettavan sinkkiruukun halkaisija on 20cm.

Hurjan kasvukirin ottanut jukkapalmun pistokas pääsi ostoksen myötä asustamaan isompaan ruukkuun ja sormituntuman perusteella vaikuttaisi siltä että jonkinlainen puunvarsi on alkanut juurien lomassa kasvamaan. 🙂

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jyskin myyjän mukaan tuotevalikoimaan on syksyn aikana tulossa pari muutakin korkeaa valkoista ruukkua ja niitä mielenkiinnolla jään odottelemaan. Lisäksi etsiskelen isohkoa valkoista amppeliruukkua, jonka laitan roikkumaan makuuhuoneen peränurkkaan ja K-Raudasta löysin yhden varteenotettavan mallin. Amppeliaiheesta postailen teille ensi viikolla lisää ja kerään kaikki siihen mennessä löytämäni kivat ruukut ja ideat teille blogipostaukseen luettavaksi. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *