Goodbye to black & white – Mustavalkoinen sisustustauko

Paljon valkoista ja vähän mustaa – tällä reseptillä olen sisustanut omaa kotia todella pitkään. Nyt olen päättänyt laittaa mustavalkoisuuden sisustuksen osalta hetkeksi tauolle ja kokeilla sen tilalta hieman pehmeämpää väripalettia, jossa valkoinen yhdistyy vaaleisiin puunsävyihin, beigeen ja hunajaisiin vivahteisiin…

Mustavalkoinen sisustus sisustustrendit koristetyynyt omakotivalkoinen

Keräsin kauneimmat mustavalkoiset sisustustyynyni makuuhuoneen sängylle ja nappasin nopeasti vielä yhdet kuvat ennen kuin pistän ne pesuun ja pakkaan säilöön odottamaan uutta tulemista. ♥

Makuuhuoneesta musta väri ei kuitenkaan täysin katoa, sillä vaatetangolla tuo lempivärini on näkyvillä paitojen muodossa. Muualta kotoa ehdinkin jo keräämään mustat tavarat yhtä seinävalaisinta lukuunottamatta pois, eikä niitä kovin montaa ollutkaan – pari kirjaa, torkkupeitto, tuoksukynttilä, Eamesin puinen lintu ja langaton bluetooth-soitin.

Mustavalkoinen sisustus sisustustrendit koristetyynyt omakotivalkoinen

Saa nähdä miten pitkä tämä taukoni mustavalkoisesta tulee olemaan, tuleeko jo viikon päästä ikävä vai päästäänkö peräti jouluun asti. 🙂 Nyt mieli kaipaa kuitenkin jotain uutta ja piristävää, ja vaaleampi luonnonväreistä koostuva väripaletti kiehtoo valtavasti. ♥

Tälläisiä ajatuksia ja aikeita täällä tänään ja huomenna tulossa blogiin lisää aiheeseen liittyvää juttua…

Kivaa iltaa kaikille!

10 kommenttia “Goodbye to black & white – Mustavalkoinen sisustustauko

 1. Siis etkö käytä sitä mustaa, langatonta bluetooth-soitinta jos sen voi noin vain kerätä pois? Vai hankitko samanlaisen jossakin pehmeämmässä värissä?

  1. Anna: en ole sitä käyttänyt pitkään aikaan, on jäänyt lataamatta ja toiminut koristeena hyllyssä ainakin keväästä asti. 🙂 En raaski siitä kuitenkaan luopua joten laitoin sen laatikkoon muiden mustien tavaroiden kanssa odottelemaan että joskus vielä sen sieltä takaisin käyttöön otan. Langattomat laitteet on ihan loistavia mutta monesti unohtuvat ladata. Sama ongelma on myös langattomissa kuulokkeissa, salilla piti viimeksi olla ilman musiikkia kun virta loppui jo matkalla. 😀

   1. Omaa bluetooth-kaiutintani voi ainakin ladata samalla kun sitä kuuntelee kotona, ei ole iso vaiva eikä siis haittaa vaikka unohtuu, kun saa saman tien sen verran virtaa että alkaa pelittää.

    1. Anna: Genevan kautinta voi ladata myös soittaessa, kunhan alkuun odottelee hetken että virta riittää käynnistykseen. 🙂 En ole jaksanut hakea latausjohtoa laatikosta ja sen takia homma on sitten jäänyt. Puhelimella kuuntelen musiikkia kotona ja se on ollut riittävä taustamusa työntekoon ja siivoskeluun. 🙂

 2. Ihanaa! En malta odottaa mitä kaikkea keksit 🙂 Itse olen aivan rakastunut tuohon luonnolliseen tyyliin ja tuo olohuoneesi matto on aivan upea ja sopii sinne täydellisesti. Harmi, että meillä on harmaa lattia, eikä tuollainen beigen sävyinen värimaailma taida istua sen kanssa hyvin, muuten menisi meilläkin muutama asia vaihtoon :/

  1. Sandra: kaikenlaista pientä on mielessä ja pehmeä väritys tuntuu nyt omalta jutulta. Aika pitkään siihen suuntaan olen jo ollut menossakin ja mustan värin määrä on vähentynyt vuosi vuodelta. Illemmalla tulossa postausta missä lisää aiheesta. 🙂

 3. On todella kiva välillä vaihtaa värimaailmaa kotona, se jotenkin vaan piristää ja huone näyttää kuin uudelta vaikka samat huonekalut ovatkin paikoillaan. Onneksi voi kuitenkin vaihtaa värit takaisin, jos siltä tuntuu. Ihanaa, kun voi sisustaa kotia erinäköiseksi hyvin pienellä muutoksella ja rahalla. Teidän koti on vaan niin ihana. ❤️

  1. Pitju: niin on, pienilläkin asioilla saa ison muutoksen aikaan. ❤️ Mustan ja valkoisen kontrasti on niin kova ja jyrkkä, ja nyt haluan tilalle pehmeämpää tunnelmaa. 🙂

 4. Moikka!
  Innolla odotan (kuva)päivityksiä sieltä remppakohteesta ja oman kodin kylppäriremontista! Miten etenevät? 🙂

  1. Maija: Oman kylppärin remontti starttailee vasta syys-lokakuun vaihteessa. Remppakohteessa vuorostaan odotellaan viimeisiä keittiöjuttuja ja sen jälkeen pääsen hommiin. Pieni viivästys tuli keittiöremontin kanssa ja valmistuu luultavasti ensi viikon aikana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *