Limenvihreä ruusukimppu – Reilun kaupan perjantaipuska

Käväisin päivällä ruokakaupassa ja kassan vieressä ämpärissä oli Reilun kaupan ruusukimppuja, joiden joukosta bongasin poikkeuksellisen uniikin ”värivirheellisen” kimpun limenvihreitä ruusuja. Luultavasti ne ovat syystä tai toisesta luonnollisesti vihertäviä, sillä tietääkseni Reilun kaupan kukissa ei käytetä keinotekoisia väriaineita, kuten elintarvikeväriä. Oli niin tai näin, todella upean värisiä ovat ja ihanan erilaisia perinteisiin valkoisiin, pinkkeihin tai keltaisiin ruusuihin verrattuna. ♥

Limenvihreä ruusukimppu Omakotivalkoinen
Limenvihreä ruusukimppu Omakotivalkoinen
Limenvihreä ruusukimppu Omakotivalkoinen

Unohdin ihan tyystin että Vain elämää -sarjan uusi kausi alkoi tänään klo 20 ja vaikka viime kaudet on jäänyt katsomatta, pitää tämä uusin nähdä ihan vaan Erinin ja Antti Tuiskun takia. 🙂 Toivottavasti ohjelma näkyy Ruutu-sovelluksesta ja jos näkyy niin sen pariin siirryn heti blogipostauksen julkaisun jälkeen.

Limenvihreiden ruusujen myötä toivottelen kaikille ihanaa ja iloista perjantai-iltaa!

Ps. Ruusut ovat Iittala Jars -säilytyspurkissa, joka monikäyttöisenä esineenä palvelee myös maljakkona tarpeen vaatiessa. 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Limenvihreä ruusukimppu – Reilun kaupan perjantaipuska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *