Kiirettä, kaaosta ja kuulumisia

Vaihdoin tytön huoneen omani tilalle toissa päivänä, mutta viikonlopun kiireiden takia koko muu koti on aivan kaaoksessa – olohuoneessa on tällä hetkellä hyvin tiivis tunnelma, siellä on minun sänkyni, valaisimia, tuolipaloista yhdistetty sohvarykelmä, jakkarapinoja sekä ruokapöytä tuoleineen. Kolmen istuttava sohva odottaa vuorostaan eteisessä noutajaa, joka onneksi saapuukin jo huomenna. Lisäksi olen kerännyt eteiseen useamman kestokassillisen kierrätykseen lähtevää vaatetta, kenkää ja tavaraa. Kaaoksen onneksi kestää kun tietää että on vain hetkellistä ja onneksi kotoa löytyy sentään muutama pieni kaistale, joihin voi katseen kohdistaa ja yrittää unohtaa ympäröivä sekasotku. 🙂

Ensi viikolla on sellainen kiire ettei tosikaan, huitelen nimittäin sisustuskohteesta toiseen, piipahdan kahdesti Habitaressa ja yritän kaiken kukkuraksi saada järjestettyä aikaa myös lasiseinäremontin purkutöille. Sisustusremppakohteessa kuvattua videomateriaalia on editoitavana yli 20 tuntia ja kuvia muokattavana useampi sata, joisen lisäksi olisi tietysti ehdittävä nukkumaankin jossakin vaiheessa. 🙂 Tytön entinen makuuhuone onneksi on jo tyhjillään, enää tarvitsee tehdä suojaukset ja kilauttaa remppakaverille joka tulee auttamaan cyproc-seinän purkamisessa… näillä näkymin leka heiluu perjantaina ja sitten päästäänkin jo mittaamaan lasiseinän kehysprofiilia. Kiireestä huolimatta rakastan tätä vilskettä ja vipinää. ♥

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *