Koti kaaoksessa – Remonttiin valmistautuminen

Haluan näyttää missä jamassa meidän tupa tällä hetkellä on, apua! 🙂 Tytön uusi huone on sentään siisti ja järjestyksessä, mutta kodin muut toiminnot on typistetty olohuone-keittiö-akselille. Ikean 3-istuttava sohva lähti tänään uuteen kotiinsa ja sen tilalle eteiseen mahtuu nyt kaikki loput meidän mööpelit ruokapöytää myöten. Lasiseinäremontin purkutyöt alkavat viimeistään perjantaina ja seuraavat viikot meillä vietetäänkin sitten enemmän tai vähemmän tilapäisratkaisujen äärellä. Tässä kuitenkin nyt uunituoretta ja kaunistelematonta kuvamateriaalia, jotta pääsette mukaan remonttitunnelmiin. 😀

Remontti kaaos omakotivalkoinen

Remontti kaaos omakotivalkoinen

Remontti kaaos omakotivalkoinen

Ihana peti ja perkaalipuuvillaiset lakanat! ♥ Sängyssä olohuoneen ikkunan edessä makoillessani tunnelma on kotoisa ja sohvaryhmän selkänoja estää näköyhteyden keittiön puolelle. Sohva toimii kätevästi myös päiväpeiton pitimenä, viihtyisää eikö vaan. 😀

Remontti kaaos omakotivalkoinen

Remontti kaaos omakotivalkoinen

Ennen seinän purkamista siirrän ruokapöydän eteisen seinälle ja täytyy toivoa että lasiseinä saadaan valmiiksi ennen kuin kylpyhuoneremppa alkaa. Jos pitää vielä pesukone, ruokapöytä ja kaikki muukin mahduttaa olohuoneeseen vapaan kulkutilan takia, olen pulassa pahemman kerran. Vaikka tavaraa ei määrällisesti paljoa olekaan, loppuu meillä neliöt kesken… 🙂

Huomenna tulossa blogipostaus tytön uudesta hienosta huoneesta, josta maistiaisia jaoinkin jo Instagramin puolella…

Ihanaa iltaa kaikille!

6 kommenttia “Koti kaaoksessa – Remonttiin valmistautuminen

    1. Minna: kaaos on tunne, ei tila. 😀 Sotkua ei siis ole sillä tavalla että tilpehöörit olisi pitkin lattioita mutta muilta osin on hyvinkin kaoottista ja esim eteiseen kulku saarekkeen olohuoneen puolelta on nyt kokonaan suljettu kun siellä on tiellä ruokapöytä, laatikostoa, toinen tikashylly, mattorullat, olohuoneen pöytä jne. 🙂

  1. Jes! Lasiseinä remontti tulee sittenkin toteutumaan? 🙂 Vähän jäi harmittamaan silloin, kun se peruuntui. Odotan niin innolla lopputulosta. Lasiseinä tuo kyllä niin wow-efektin asuntoonne, vaikka upea on jo muutenkin.

    1. Sandra: pikkuhiljaa kohti unelmia mennään ja lasiseinä tulee valmistuttuaan olemaan upea! ❤️ En malttaisi odottaa itsekään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *