Valkoinen lasiseinä – Remontin 1/5 vaihe suoritettu!

Tänään on kotona tanner tömissyt ja kipsilevyseinä on teräksistä tukirankaa lukuunottamatta purettu. Päivällä paistoi aurinko pienen hetken ja se valon määrä mikä kahdesta rinnakkaisesta ikkunasta sisään tulvi oli aivan valtava. ♥ Yritin etsiä netistä inspiraatiokuvia valkoisista lasiruudutetuista seinistä näyttääkseni teille vähän konreettisemmin mistä remontissani oikein on kyse mutta vedin vesiperän – valkoisella ruutukehyksella varustettuja kirkaslasisia seiniä liukuovineen ei löydy mistään… paitsi kohta minun kotoa ja blogista. 🙂

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Residence

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Etuovi.com

Yllä oleva Etuovi.comista bongattu kuva on tyyliltään lähimpänä sitä ideaa mikä meille on valkoisena tuloillaan. Valkoinen kehystys on kuvan kaltaisesti isoa, ei sellaista pientä ja tiivistä kuten esimerkiksi monissa ulko-ovissa on totuttu näkemään. Lasiseinien keskelle asennetaan yläripustuksella toimivat liukuovet, jotka säästävät tilaa kun oven avauskulmaa ei enää tarvitse huomioida lainkaan.

Youtubesta löysin kiinteistövälittäjä Petri Vauramon asuntomyynti-aiheisen videon ja alla olevalla videolla esiteltävässä vastaremontoidussa (kohde on jo myyty) huoneistossa on toteutettu todella kaunis mustalla lasiseinällä erotettu alkovi-makkari, jossa on samaa tunnelmaa mitä meillekin on luvassa. ♥

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Formajour.dk

Minulta muutamakin kyseli että millaisia kalusteita olen makuuhuoneen miettinyt, kun jätin edellisen makuuhuoneen kaapiston paikalleen tytön käyttöön. Uuteen makuuhuoneeseeni on tulossa vain ja ainoastaan sänky ja siihen kuuluva L-muotoinen sivupöytä, ei muuta. Valaistusta tulee kattoon sekä riippuvalaisimena että valolistana, ja niiden rinnalla säilytän tuttuun vanhaan tapaan Louis Puolsenin AJ – lattiavalaisimet sängyn molemmilla puolilla. Lisäksi huoneeseen tulee muutamia erikokoisia ja hieman näyttävämpiä viherkasveja sekä sängynvierusmatot.

Tälle päivälle lupaamani postaus maailman suloisimmasta sisustustyynystä siirtyy huomiselle, koska sähläsin kameran asetusten kanssa ja onnistuin tyhjentämään muistikortin – sinne meni eilen napsitut söpöt kuvat. Huomenna kuvailen heti aamupäivästä ennen kuin lähden loppupäiväksi liikenteeseen ja yritän ehtiä kirjoittelemaan teille blogipostauksen samaan syssyyn.

Nyt tämä sähläräpälä lähtee pesemään remppapölyt pois päänahasta ja toivottelen kaikille ihanaa illan jatkoa! Huomiseen! 🙂

2 kommenttia “Valkoinen lasiseinä – Remontin 1/5 vaihe suoritettu!

  1. Itse en haluaisi noin avonaisessa makkarissa olla,meillä kun ihmisiä ramppaa,makkari on meille yksityinen pesä:)
    Upeilta kyllä muuten näyttää:)

    1. Nanna: Meillä ei ole yökylävieraita käy kuin korkeintaan joskus tytön kaverit (heidän olo ei minua haittaa) ja päiväsaikaan minua ei haittaa vaikka sänky näkyy, sillä petaan sen aikalailla joka aamu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *