Kurkkaus sisustuskohteeseen – Epoq keittiöremontti

Kaupallinen yhteistyö: Epoq / Gigantti

Sisustuskohteeseen tehty keittiöremontti on muutamaa pientä yksityiskohtaa vaille valmis ja halusin jakaa teille vähän ennakkomaistiaisia siitä mitä ensi viikolla on luvassa blogissa sekä Youtube-kanavani puolella. Upea Epoq-keittiö on uskomattoman kompakti paketti tarpeellisia toimintoja ja kirsikkana kakun päällä onnistuin täydentämään tarpeita monenlaisella extra-luksuksella. ♥

Epoq keittiöremontti Gigantti keittiö omakotivalkoinen
Epoq keittiöremontti Gigantti keittiö omakotivalkoinen

Keittiön muodonmuutos

Parhaat päivänsä jo aikaa sitten nähnyt pieni ja pimeä keittiö vuosimallia 1985 on muuntautunut koko kodin sydämeksi ja kiintopisteeksi ruoanlaittoa rakastavalle pariskunnalle. Koko kodin kattanut remonttiurakka oli työläs ja törmäsimme moniin yllättäviin tenkapoo-tilanteisiin jo purkuvaiheesta alkaen.

Usean ammattilaisen voimin saimme kaikki ongelmatilanteet kuitenkin ratkaistua ja olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen – kiitokset rautaisen remppatiimin Antille, Pekalle, Jarkolle, Rasselle, Artulle, Jaakolle, Jarmolle, Lasselle, Kiiralle, Miralle ja Aleksandralle! ♥

Epoq keittiöremontti Gigantti keittiö omakotivalkoinen
Epoq keittiö keittiöremontti syyskampanja

Epoq-etukampanja!

Harkitsetko sinäkin keittiöremonttia? Minulla on mahtavia uutisia! 🙂 Yhteistyökumppanini Gigantti tarjoaa 500€:n Gigantti-lahjakortin jokaista 1500€:n Epoq-keittiö ja -kodinhoitohuonekalusteostoa kohden*, kun tilaat kokonaisen keittiön 20.10.2019 mennessä.  Lisäksi saatte kvartsi-, graniitti ja marmorityötasot -20% sekä valikoiman Bosch- ja Siemens -kodinkoneita jopa -40%.

Tutustu monipuoliseen Epoq-tuotevalikoimaan ja varaa maksuton suunnittelukäynti – tee unelmakeittiöstäsi totta!

→ gigantti.fi/Epoq

Ihanaa iltaa kaikille!

*Lahjakortille ei ole ylärajaa. Lahjakorttia ei lasketa kivitasoista, työstöistä, altaista tai hanoista, palveluista tai rahdista. Lahjakorttikampanjaa ei voi yhdistää muihin Epoq-tarjouksiin.


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Kurkkaus sisustuskohteeseen – Epoq keittiöremontti

 1. Onpa kiva!Liesituulettimen olisin valinnut huomaamattomamman ja valkoisen.Tuo näyttää tv:ltä seinässä.
  Mutta tämä vain oma mielipiteeni ja asukkaat tietty valitsee mitä haluaa.

  1. Nanna: asukkaiden oma toive oli nimenomaan tämä kyseinen malli ja olen tyytyväinen tehtyihin kompromisseihin ja tietysti myös siihen että sain heidän toiveensa toteutettua. Alakaapistoa piti valitettavasti hieman kaventaa alkuperäisestä suunnitelmasta, sillä kyseisellä seinällä aamiaiskaapin takana kulkeva vesiputkisto osoittautui olevan pystysuunnassa aivan kallellaan. Värin puolesta musta lasi on parempi kuin valkoinen tässä kyseisessä keittiössä, mutta makuasiat tottakai ratkaisevat. 🙂

  1. Sandra: ne tilattiin Lagerhausin nettikaupasta. Korkkikantisia maustepurkkeja ei Google muualta löytänyt. ?

 2. Eikö patteri olisi kannattanut vaihtaa pienempään? Onko sen termostaatti siellä kaapin takana jossain ja miten tuon voi ilmata jos se on vesikiertoinen?

  Montako sähköpistoketta tuonne keittiöön tuli kun näen vain kaksi tuossa seinällä?

  1. Rutkis: patteria ei valitettavasti voitu vaihtaa. Säätimeen on pääsy ja sen saa myös ilmattua ilman ongelmia tai kaappien purkamista. 🙂 keittiössä on yhteensä 8 vapaassa käytössä olevaa pistorasiaa, joiden lisäksi on sitten vielä kodinkoneiden pistorasiat. Hyvin on paikka jokaiselle pienkoneelle ja samaan aikaan mahtuu vaikka vispaamaan, käyttämään jäätelökonetta, vohvelirautaa, kahvinkeitintä, vedenkeitintä, leivänpaahdinta, kananmunan keittäjää, ja lataamaan myös puhelintakin. 🙂

 3. Toivottavasti varsinaisen keittiöpostauksen kuvat ei ole ihan näin ylivalottuneiksi käsiteltyjä. On tosi vaikka saada selvää tuosta ollenkaan ja esimerkiksi uunin ja jääkaapin (?) väliin jäävä alue näyttää jo aivan naurettavalle kun se on lähinnä iso ylivaloittunut kirkas möykky josta on täysin mahdoton sanoa mitä siinä on.

  1. Noomi: nämä laitoin blogiin muokkaamattomana, ovat vain kurkistuskuvia kun minulta pyydettiin maistiaisia kohteesta. 🙂

 4. Moi! Ihana keittiö! Onko sulla ton keittiön mitat vielä tallessa? Meidän uudessa kodissa on tismalleen samanlainen keittiö (jopa vesiputket seinällä on samanlaiset) johon olemme aikeissa tehdä remonttia. Tässä keittiössä on hienosti saatu lisä tilaa keittiöön kun niiden vesiputkien eteen on keksitty laittaa kaappi.. Olisin tästä keittiöstä ottanut vähän mallia. ?
  Tuleeko tästä remppakohteesta enää kuvia, olisi kiva nähdä miltä keittiön viereinen tila näyttää..??

  1. Jenskutti: On mitat ja kaikki tiedot tallessa ja blogiin on tulossa juttua kyseisestä keittiöstä vielä kahden postauksen verran. 🙂 Jos haluat, voit laittaa minulle sähköpostia [email protected] ja voin sinua auttaa suunnittelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *