Kaikki synnit – Sarjavinkki syysiltoihin

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Viihde

Rakastan katsella jännittäviä rikossarjoja ja viimeisimpänä olen jäänyt koukkuun Elisa Viihteen alkuperäissarjaan Kaikki synnit. Kotimainen rikosjännäri on aivan omassa luokassaan ja ansaitusti saanut suurta huomiota myös ulkomailla, voittaen mm. Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailussa parhaan käsikirjoituksen meriitin. Olen ahminut tässä viikonlopun aikana sarjan kaikki jaksot nenä kiinni puhelimen ruudulla – tämä kannattaa todellakin katsella!

Elisa Viihde alkuperäissarja Kaikki Synnit
Elisa Viihde alkuperäissarja Kaikki Synnit

Kotimaista jännitystä

Murhien sarja ravistelee uskonnollista yhteisöä Pohjois-Pohjanmaalla. Tapausta saapuvat selvittämään KRP:n rikostutkijat Sanna Tervo ja Lauri Räihä. Sannalle komennus on työtehtävä muiden joukossa, kun taas Lauri joutuu kohtaamaan entisen yhteisönsä. Paluu lapsuusvuosien kotikylään ajaa Laurin etsimään totuutta murhista, itsestään sekä siitä, voiko kaikkia syntejä antaa anteeksi.

Sarja vaikutti kuvauksen perusteella mielenkiintoiselta, muttei kuitenkaan niin hyvältä millaiseksi se lopulta paljastui. Maria Sidin ja Johannes Holopaisen näyttelemän poliisitiimin keskinäinen kommunikaatio jo itsessään oli hyvin mielenkiintoista seurattavaa, puhumattakaan sarjan muista juonenkäänteistä. Hyvin todenmukainen ja raaka tarina veti pauloihinsa jo ensimmäisellä jaksolla ja sarjan edetessä tuntui kuin olisi ollut kärpäsenä katossa. Parasta kuitenkin oli sarjan psykologinen anti ja painostava tunnelma – kun kuvittelit tietäväsi jotakin, huomasitkin olevasi väärässä.

Tämä on ehdottomasti paras kotimainen sarja, jonka olen nähnyt, voittaen jopa Ivalon joka sekin on loistavan kutkuttava rikosjännäri. Pisteitä annan täydet 10/10!

Elisa Viihde alkuperäissarja Kaikki Synnit

Viihdettä koko perheelle

Elisa Viihteestä löytyy monta muutakin loistavaa kotimaista alkuperäissarjaa ja jos et vielä ole nähnyt jännittävää Ivaloa, niin se kannattaa ehdottomasti myös katsella. Siinä missä ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat jääneet junnaamaan paikoilleen, on kotimainen Elisa Viihde ottanut valtavan harppauksen eteenpäin sekä oman tuotannon että muun valikoiman osalta.

Elisa Viihde alkuperäissarja Kaikki Synnit

Hyppää rikosdraaman Kaikki synnit kyytiin!

Nyt saat Elisa Viihteen + Aition ohjelmakirjaston katseltavaksesi täysin maksutta 1kk ajaksi!** Luo siis Elisa Viihde -tunnukset ja lataa ilmainen sovellus laitteeseesi sovelluskaupasta, ilman sitoutumista. Katso missä tahansa, koska tahansa, millä tahansa nettiliittymällä! Elisa Viihde + Aitiosta löydät parhaan kattauksen kotimaista tuotantoa, ulkomaisia suosikkileffoja ja tv-sarjoja sekä lastenohjelmia. Katso niin paljon kuin haluat!

elisaviihde/etukampanja

Ihanaa iltaa kaikille!

Kuvat: Elisa Viihde. **Tutustumisedun hyödyntäminen ei edellytä tilauksen jatkamista, voit irtisanoa tilauksen koska tahansa helposti netissä.


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

2 kommenttia “Kaikki synnit – Sarjavinkki syysiltoihin

    1. Ohis: niinpä onkin, en itse kiinnittänyt asiaan huomiota. ? Kuuluu roolihenkilön juroon tyyliin, ja nyt kun mietin niin aika monessa rikossarjassa ollaan kädet taskuissa – etenkin tutkiva poliisi Horatio CSI Miami -sarjassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *