Turhien tavaroiden karsintaa – Remppasiivous

Meillä elellään tällä hetkellä remonttisotkujen keskellä. Perinteistä sisustussisältöä en pysty sen takia teille omasta kodistani tarjoilemaan ja siksi tämän päivän aiheena onkin itselleni ajankohtainen suursiivous ja tavaroiden läpikäyminen. Varsinaista karsimista tai konmarittelua en tehnyt, mutta remonttiin valmistautumisen ja huonekalujen siirtelyn yhteydessä tuli käytyä läpi kaikki kaapit, laatikot ja muut jemmat. Tälläiset tavarat lähtivät kiertoon:

 • Söderhamn 3-istuttava sohvamoduuli Bemzin päällisineen
 • Kestokassillinen tytön pieniä vaatteita (noin 15 kpl)
 • Tytön kahdet pieneksi jääneet kengät

 • Flos 265 -seinävalaisin
 • Tanssikisoista saadut palkintopokaalit, joista laatta irroitettu ja laitettu talteen
 • Halki mennyt kukkaruukku

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

 • Kasa muotikirjoja + 3kpl lastenkirjoja
 • Kassillinen pehmoleluja
 • Puhelimen rikkinäinen latausjohto

 • Balmuirin musta kashmir torkkupeitto
 • Kakkulapio (hankalan muotoinen)
 • Byredo tuoksukynttilä (tippui ja hajosi, ostan tilalle uuden)
 • 3kpl omia paitoja, risat sukkahousut, risat villasukat

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Harkintaan jäi vielä By Lassen Kubus -kulho, olohuoneen pöytä, Bojesenin puinen Hippo ja kaksi kirjaa, joiden säästämisestä / luopumisesta teen päätökset vasta rempan valmistumisen jälkeen kun pääsen laittelemaan kaikki tavarat niiden lopullisille omille paikoilleen.

By Lassenin kulhoja on useampia ja yhdestä ajattelin luopua, koska kaikkia en esille enää ajatellut laittaa. Olohuoneen pöytä on edelleen todella mieluisa, mutta vähän väärän kokoinen ja muotoinen pienemmän sohvan kanssa, joten sen saatan ehkä vaihtaa toisenlaiseen. Kirjoista säästin kolme, joista iso kangaskoteloinen Tom Ford ja massiivinen New York Photograph ovat periaatteessa turhia mutta niistä irti päästäminen jostakin syystä nyt kirpaisee ja siksi kirjat jäivät säästöön. Aika näyttää mitä näille “ehkä säästän, ehkä en” -tavaroille lopulta käy. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

12 kommenttia “Turhien tavaroiden karsintaa – Remppasiivous

  1. Outi: ei ikävä kyllä tässä tapauksessa. 🙂 niin hyvä kun bambulattia onkin, kuluttaa se sukanpohjia normaalia enemmän, ja koska nykypäivän langat ovat laadultaan heiveröisempiä kuin ennen vanhaan, ei lanka kestä vaan huovuttuu ohueksi ja sitten katkeaa. 🙂 Villasukat käytän kyllä todella loppuun ja pidän niitä pitkään vähän reikäisinäkin, lempisukkiani käytin myös väärinpäin jokusen hetken eli reikäinen pohja oli jalkapöydän päällä ja ehjä kohta sukasta jalan alla. 🙂 Villasukat on parhautta! ❤️

  1. 1: blogiin koostan keittiöremontin vaiheista postauksen kyllä, jotta pääsevät kaikki instagramittomatkin näkemään miten massiivinen projekti se oli. 🙂

 1. Havahduin tuossa jokin aika sitten siihen, että Feedlyssäni ei ollut pitkään aikaan näkynyt OKV-postauksia. Tämä on viimeinen. Onko täällä tehty jotain muutoksia, jotka voivat olla syynä?

  1. Vierailija: Meillä vaihdettiin sekä serveri että päivitettiin koko alusta, joten muutoksia on tapahtunut aikalailla kaikessa. RSS-syötteen pitäisi kyllä toimia silti jo normaalisti, muutamien päivien katkos on varmastikin ollut mutta kummallisen pitkältä kyllä vaikuttaa jos ei vieläkään sinulla päivity… En osaa sanoa missä vika mutta laitan viestiä meidän tekniikkaan että katsovat jos voisivat jotakin asialle tehdä. Kiitos kun ilmoitit. 🙂

  1. Annika: Feedlyyn on oltu yhteydessä asian tiimoilta. En osaa sanoa missä vika piilee, mutta itse ei pystytä enempää tekemään. RSS-syötteet on tarkastettu monesti ja kaiken pitäisi olla kunnossa. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *