Isabella Löwengrip kokemuksia | Tuuheuttava proteiinishampoo

Tänään pääsette lukemaan kokemuksia ruotsalaisen suosikkibloggaajan Isabella Löwengripin omaa nimeään kantavan kosmetiikkabrändin tuuheuttavasta proteiinishampoosta ja hoitoaineesta. Moni on somessa näitä ylistänyt ja halusin itsekin kokeilla ja todeta ovatko tosiaan niin taianomaisia kuin sanotaan. 🙂

Kokemuksia Isabella Löwengrip tuuheuttava shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Löwengrip-tuotesarja* on syntynyt kokeneiden kemistien, tuhansien asiakkaiden ja sarjan perustajan Isabella Löwengripin tuotekehittelyn yhteistyönä. Löwengrip-tuotteet valmistetaan Ruotsissa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja tuotteissa yhdistyvät vahvasti vaikuttavat ainesosat ja hellävaraisuus, joiden luvataan antavan kestäviä ja näkyviä tuloksia.

Lasimaisen tikkusuoran hiuslaadun omistavana ostin volyymia ja tuuheutta antavan proteiinipitoisen shampoon ja hoitoaineen, jotka tunkeutuvat hiuksiin korjaten hiusten rakennetta. Shampoossa käytetyn ainesosan biotinoli tripeptidi-1:n luvataan stimuloivan hiusten kasvua, parantavan hiussuomujen laatua ja vahvistavan niiden rakennetta niin, että hiukset kestävät paremmin sekä mekaanista- että lämmöstä johtuvaa rasitusta. Hoitavien ja korjaavien ainesosien lisäksi shampoo sisältää myös AHA-happoa, joka auttaa irrottamaan päänahan kuolleet ihosolut.

Shampoo* tuoksuu todella ihanalta ja vaahtoutuu hyvin. Ensimmäisellä pesukerralla annostelin shampoota aivan liikaa ja sitä saikin sitten tovin huuhtoa hiuksista. Viinirypäleen kokoinen määrä riittää ja plussaa annan tuoksun lisäksi riittoisuudesta. Siihen ikävä kyllä positiiviset kokemukset päättyvät, sillä shampoo sai liukkaassa hyväkuntoisessa ja piikkisuorassa tukassani aikaan rastakasan, jota en edes hoitoaineen avulla saanut selvitettyä.

Niskan kohdalta hiukset olivat pesun jälkeen aivan takussa, mikä on hyvin kummallista sillä edes palashampoo tai lapsuudesta tuttu kuivattava Linna-shampoo ei koskaan saanut samaa jälkeä aikaan. Hiukset tuntuivat 30 minuutin selvitysrumban ja föönaamisen jälkeen kyllä tuuheammilta ja kuohkeammilta, mutta takkuuntumisen takia en koe tätä Löwengripin proteiinishampoota siltikään hyväksi. En missään nimessä uskalla suositella tätä kenellekään, sillä jos oma värjäämätön ja hyväkuntoinen hiuspehkoni menee takkukasaksi, niin mitä se mahtaa tehdä karkeammalle hiuslaadulle tai käsitellyille hiuksille.

Kokemuksia Isabella Löwengrip tuuheuttava shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Hoitoaine saa hieman paremmat pisteet, sillä se on minun hiuksille “sopivan laimea”. Ongelmani hoitoaineiden kanssa yleensä on niiden ylihoitavuus ja siksi olen laittanut hoitoainetta vain latvoihin enkä aina niihinkään. Hoitoainetta haluaisin kuitenkin käyttää, sillä se sulkee hiussuomut shampoopesun jäljiltä suojaten hiusta ilmansaasteilta ja muilta rasituksen aiheuttajilta.

Löwengrip-hoitoaine* sisältää pantenolia, jonka kerrotaan säilyttävän hiussuomujen kosteuden, mikä taasen turvottaa hiuksia ja antaa niille volyymia sisältä sekä ulkoa. Ainutlaatuisen hydrolyseroituja proteiineja sisältävän koostumuksen sanotaan korjaavan ja kosteuttavan vahingoittuneita ja kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Omaan kokemukseeni peilaten olen hämmentynyt tuotekuvauksesta, sillä omat hiukseni olivat pesun jälkeen sekä takkuiset että vaikeasti hallittavat.

Löwengripin hoitoainetta voisin silti kuvitella ostavani joskus toistekin, yhdistäen sen hajusteettoman Neutral-sarjan shampoon kanssa. Haluan kuitenkin sanoa, että jos hiuksesi ovat kuivat, käsitellyt, tai helposti takkuuntuvat, ei tämän hoitoaineen teho mielestäni riitä alkuunkaan. Toisen merkkisen shampoon kanssa käytettynä en itse huomannut Löwengrip-hoitoaineen lupaamaa tuuheuttavaa vaikutusta, joten lisävolyymin kannalta pelkän hoitoaineen ostaminen ei ole järkevää ja hoitavuudenkin kannalta tämä on monille riittämätön.

Pisteitä shampoolle 6/10, hoitoaineelle 7,5/10

Kokemuksia Isabella Löwengrip tuuheuttava shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Olisin todella tahtonut yhtyä positiiviseen hypetykseen, sillä henkilökohtaisesti arvostan Isabella Löwengripin rohkeutta lähteä tavoittelemaan unelmiaan isosti. Tätä kyseistä tuuheuttavaa proteiinishampoota hoitoaineineen en kuitenkaan voi teille suositella. Jos siellä ruudun takana on kenelläkään omaa kokemusta Löwengripin muista kosmetiikkatuotteista, olisin todella iloinen jos jakaisit kokemuksesi kommenttiboksiin minulle ja muille kiinnostuneille luettavaksi. ♥ Haluaisin antaa brändille vielä toisen mahdollisuuden ja tuotesuosituksiakin otan mielelläni vastaan!

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

9 kommenttia “Isabella Löwengrip kokemuksia | Tuuheuttava proteiinishampoo

 1. Isabella Löwengripin dödö Count on me on aivan loistava! Ostin Hullareilta tarjouksesta ja minulla on aina ollut haasteita löytää kestävää dödöä. Nyt olen useamman päivän testannut ja toimii!

  1. Anna: kiitos vinkistä, kiinnostuin kovasti. ? Mahtaako deodorantissa olla alumiinia eli löytyykö inci-listasta aluminium chlorohydrate tai aluminium zirconium? Minulla vuosikausia ollut käytössä Doven deodorantti stick ja siinä tosiaan alumiinia on. Haluaisin kuitenkin löytää korvaavan tuotteen jossa sitä ei olisi, mutta teho silti hyvä. ?

   1. Alumiinia tuosta IL:n dödöstä tosiaan löytyy ja se selittäneekin tehon. Itselläni ei toimi hormonien takia voimakkaaseen hikoiluun muut kuin alumiinia sisältävät dödöt, mutta voisin vinkata luonnonkosmetiikkaystävieni ykkössuosikista eli Ben&Anna dödöistä! Niissä ei ole alumiinia, ne ovat täysin luonnollisia ja ovat pakattu erittäin ympäristöystävälliseen pahvipakkaukseen. Kyseisiä dödöjä on tituleerattu maailman parhaimmiksi ympäristöystävällisiksi dödöiksi ja kovaa hehkutusta kuullut niistä 🙂

    1. Anna: Itse en tarvitse kosteussuojaa niinkään, kainaloni hikoavat yleensä vain treenatessa eikä se haittaa vaikka kainolot kastuvat kun kroppa on muutenkin hiestä märkänä. Doven luottodeodeoranttiani olen käyttänyt varmasti jo yli 10 vuotta ja siinä olevasta alumiinista haluaisin eroon. Luomudödöjen hajuhaitoista olen kuullut paljon ja siksi en ole luonnonkosmetiikkasarjojen dödöihin tutustunut. Googletankin samantien tuon Ben&Annan, siinä voisi nyt olla kokeilemisen arvoinen tuote. Kaunis kiitos vinkistä! <3

 2. Onko shampoo sulfaatiton ja silikooniton? Mikäli on, se voi todennäköisesti tehdä sen, että tukka menee takkuun.

  1. Pia: Sulfiitteja näytti olevan, silikoneja ei ainakaan tunnettuja osunut silmään. Inci-listat on haastavia koska ainesosia muokataan jatkuvasti ja tulee uusia muunnoksia. Olen pessyt sulfiittomalla ja silikonittomalla shampoolla jo vuosia ja se tuskin on syynä omaan takkuuntumiseen. Tosi harmillinen ongelma on, shampoo kun ei ihan halvimmasta päästäkään ollut. 🙁

 3. Ja lisäisin vielä, että myös proteiini voi saada aikaan takkuisuudun. Se merkitsee sitä, ettei sinun hius kaipaa proteiinia.

  1. Pia: Tämä voi pitää hyvinkin paikkansa, oma hiukseni on hyvin terve ja eloisa eikä kaipaa niinkään hoitavuutta vaan tuuheutta. Tässä tuotteessa tuo kasvisperäinen proteiini näyttää olevan ylempänä kuin puolivälin, joten uskon että tuote sisältää sen verran että jonkinlaista vaikutusta luulisi olevan. Nuo häntäpään hienoudet ovat luultavasti määrältään niin pieniä etteivät vaikutuksia saa aikaiseksi. Täytyykin tutkia asiaa ja selvittää voisiko tuo proteiini olla syy takkuuntumiseen. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *