Pesunkestävä pintamaali keittiöön – Eskaro Safira 7

Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy

Pesunkestävä pintamaali on keittiöiden ykkönen! Remonttikohteen keittiösuunnittelmassa helppohoitoisuus oli yksi tärkeimmistä kriteereistä. Siksi valitsin keittiöön yhteistyökumppanini Eskaron Safira 7 -pintamaalin, jonka ominaisuuksiin kuuluu hyvä kulutuksen- ja pesunkestävyys.

Eskaro pesunkestävä pintamaali leittiöön Safira7 Omakotivalkoinen sisustusremontti
Eskaro pesunkestävä pintamaali leittiöön Safira7 Omakotivalkoinen sisustusremontti

Pesunkestävä pintamaali ja siivoaminen on huoletonta!

Vesiohenteinen ja pesunkestävä puhtaanvalkoiseksi sävytetty Safira 7 -pintamaali sopii seinä- ja kattopintoihin tiloissa, joissa pinnoilta vaaditaan normaalia suurempaa pesun- ja kulutuksenkestävyyttä. Sen ominaisuudet ja parhaat puolet tulevat esille erityisesti kodin kosteissa tiloissa ja keittiössä, joissa vesi, lika ja rasva roiskuvat. Eskaro Safira 7 -akrylaattimaali kestää hyvin tavanomaisia puhdistus- sekä desinfiointiaineita, ja sen vedenkestokyky on aivan omaa luokkaansa.*

Sisustusremonttikohteen keittiön seinät ja katto maalattiin kauttaaltaan Safira 7 -pintamaalilla. Pesunkestävyyttä päästiin toden teolla testaamaan liesituulettimen asennuksen yhteydessä – taustaseinä likaantui asennuksen aikana ja oli täynnä tummia tahroja sekä sormenjälkiä. Remonttiaikataulun venymisen vuoksi seinämaali oli onneksi ehtinyt saavuttamaan lopullisen kovuutensa ja uskalsin kokeilla tujumpaa pesuainetta suoraan maalipinnalle. Tummat tahrat ja lika peseytyivät pois helposti, maali säilyi koskemattoman näköisenä – Safira 7 on erinomainen tuote, jota suosittelen todella mielelläni! 🙂

*Pesunkestävä pintamaali Eskaro Safira 7: märkähankausluokka 1, SFS-EN 13 300 -luokituksen mukaisesti

Eskaro pesunkestävä pintamaali leittiöön Safira7 Omakotivalkoinen sisustusremontti
Eskaro pesunkestävä pintamaali leittiöön Safira7 Omakotivalkoinen sisustusremontti

Safira 7 – Soveltuu myös kosteisiin tiloihin!

Eskaron homehtumaton ja kovaa rasitusta kestävä Safira 7 – pesunkestävä pintamaali soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille, sekä alkydimaalilla jo maalattujen  pintojen uudelleenmaalaukseen sisätiloissa. Safira 7 -pintamaali voidaan sävyttää ja siitä on saatavana kolme eri kiiltoastetta: himmeä, puolihimmeä ja puolikiiltävä. Safira 7:n veden- ja pesunkestokyvyn ansiosta keittiön välitila ei tarvitse laatoitusta, välitilalasia tai laminoitua taustalevyä lainkaan – tällöin seinän ja pöytätason liityntäkohta tulee kuitenkin tiivistää silikonisaumalla.

Safira 7 -maalilla maalattiin myös remonttikohteen alakerrassa sijaitseva erillinen wc sekä välieteisenä toimiva tuulikaappi, jotta kodin kovimpaan kulutukseen joutuvat tilat voidaan pestä ja puhdistaa ilman huolta. Lisätietoa Safira 7 -maalin mahdollisuuksista ja ominaisuuksista löydät Eskaron sivuilta täältä:

→ eskaro.fi/safira7

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös: → Suuri sisustusremontti – Eskaro Silk -sisustusmaali7 kommenttia “Pesunkestävä pintamaali keittiöön – Eskaro Safira 7

      1. Kiitos vastauksesta ? Mikä mahtaa olla tuon puhtaanvalkoisen koodi, olisi nimittäin nappivalinta meidän keittiön betoniseinään ?

        1. Sanna: safira 7 sävytettiin Eskaron E019 Whooper Swan -sävyllä puhtaanvalkoiseksi, mikä vastaa universaalin värikoodiston puhtaanvalkoista NCS S 0500-N -koodia. 🙂

  1. Tämä postaus tuli tarpeeseen. Haluaisin uusia välitilan, mutta mikään perinteisistä ei ole sytyttänyt. Näyttää hyvältä pelkästään maalattuna ja miten helppo vaihtaa väriä jos siltä tuntuu, jouluksi punaista?.

    1. Raili: tuo maali on erinomainen ja toimii sellaisenaan kun tason reunan tiivistää silikonilla. Tähän kohteeseen asennettiin kyllä myös välitilalasi, mutta altaan puolelle vain altaan kokoisena suojaamaan pahimpia roiskeita. Pariskunta grillailee ja kokkaa paljon, joten käsitiskiä syntyy keskivertoa enemmän. Maalina tuo Eskaro Safira 7 kuitenkin kestää myös pesua, joten eivät halunneet lasia koko allastason mitalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *