Ruska – Homeroomin hehkuva syysmallisto

Pohjoismaiden suurimpaan nettikauppakonserniin Ellos Groupiin kuuluvan Homeroomin* sisustussyksy on ruskan sävyttämä. Upea syysmallisto yhdistelee vaaleaa puuta ja betonin harmaata syviin luumunpunaisen ja okran sävyihin. Silmäni näkevät Ruska-syysmalliston kampanjakuvissa myös japanilaisia vivahteita, minkä takia luultavasti ihastuinkin kuvien tuotteisiin ja tunnelmaan… ♥

Homeroom Ruska syysmallisto sisustustrendit 2019Homeroom Ruska syysmallisto sisustustrendit 2019

Remontin valmistuttua haluan lisätä tuota kaunista okransävyä pienimuotoisesti sisustukseen. Marraskuun lopussa meille on tulossa kuvaaja kylään ja tavoitteena on että siihen mennessä olisi kaikki paikallaan viimeistä sisustustyynyä myöten. 🙂

Syksy on sisustajalle parasta aikaa ja bongailen lähes päivittäin kaikkea uutta ja ihanaa, joita omaan kotiini mielelläni ostaisin. Valkoisen rinnalle haluan lisätä ensisijaisesti vaaleita luonnonsävyjä ja voimakkaammaksi tehosteväriksi tuo okra olisi täydellinen – sopivan pienenä ripauksena. 🙂

Homeroom Ruska syysmallisto sisustustrendit 2019Homeroom Ruska syysmallisto sisustustrendit 2019Homeroom Ruska syysmallisto sisustustrendit 2019

Homeroom on suuri sisustuskeskittymä, joka kerää yhteen Ellos Group -konsernin kaikki sisustustuotteet Elloksesta ja Jotexista alkaen. Homeroomin omasta nimikkovalikoimasta löysin Ruska-malliston lisäksi monta muutakin silmääni miellyttävää tuotetta. Vaaleita sävyjä, japanilaishenkistä tunnelmaa, luonnonmateriaaleja ja kivoja yksityiskohtia oli paljon ja muutamia suosikkeja keräsin teille kollaasiin nähtäväksi tuohon yläpuolelle. Jos etsit itsellesi esimerkiksi japanilaishenkistä futon-vuodetta tai persoonallista säilytyskalustetta, kannattaa Homeroomin valikoima katsastaa läpi täältä: → homeroom.fi*

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ps. Huomenna pääsen näyttämään teille remonttikohteen keittiön ennen ja jälkeen -kuvamateriaalin. Bonuksena julkaisen myös videon, jossa näette konkreettisesti miten vanha ja hapertunut keittiö muuttuu uudeksi ja moderniksi vain 5 minuutissa. Projektina keittiöremontti oli massiivinen, mutta massiivinen onneksi on myös muutos… muistakaahan tulla kurkkaamaan blogiin! 🙂

Kuvat: Homeroom, *sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *