Onko KonMarittamisessa menty jo liian pitkälle?

Olin alkuvuodesta vieraana Huomenta Suomi lähetyksessä keskustelemassa Marie Kondon supersuosioon nousseen siivous- ja elämäntapametodi Konmarin tiimoilta. Samalla nostin esille myös muita tärkeitä asioita, kuten kestävämmän kehityksen suuntausta ja yleistä elämänlaadun parantamista kodin siisteyden ja tavaroiden hallinnan kautta. Kyseinen Huomenta Suomen jakso ponnahti uudelleen pinnalle ajankohtaisuutensa ansiosta ja pääsette katsomaan sen alta. 🙂

Onko konmarissa menty liian pitkälle Huomenta Suomi Omakotivalkoinen

KonMari – Kestävän kehityksen asialla

KonMarissa oleellista on se, että osataan arvostaa oikeita asioita ja erottaa mikä on todellisuudessa tärkeää. Kestävä kehitys on selkeä teema, jota kohti mennään – ja palataan ikään kuin ajassa taaksepäin aikaan, jolloin tavarassa laatu oli tärkein, ei niinkään hinta tai määrä.

Tavaroiden karsiminen KonMarin opein on ollut yksi suosituimpia siivoustrendejä tällä vuosituhannella ja Huomenta Suomi Extrassa pureuduimme ammattijärjestäjä Laura Holmstörmin kanssa KonMari-metodiin ja siivoustrendeihin, katso myös alla oleva video!

Onko konmarissa menty liian pitkälle Huomenta Suomi Omakotivalkoinen

Aloita, jotta voit edistyä

Aloitin oman elämäni yksinkertaistamisen ja tavaroiden raivaamisen jo kauan ennen kuin Konmari-metodi rantautui maailmalle. Pitkän tien olen kulkenut ja hyvin yksinkin olin, sillä melkeinpä kukaan ei kymmenen vuotta sitten ollut kiinnostunut arjen yksinkertaistamisesta tai minimalistisesta sisustustyylistä. Vaurauden ja upeuden mitta oli enemminkin se, miten paljon kaikkea hienoa omistaa ja yleinen ilmapiiri suosi shoppailua kaikissa muodoissaan. Viimeisen viiden vuoden aikana suunta on kääntynyt täysin päinvastaiseksi – kerskakulutuksen aika on ohi!

Poimin teille tuohon alle muutaman postauksen luettavaksi, jossa kerron kokemuksistani ja ajatuksistani syvällisemmin.

Kun tavaran karsiminen koukuttaa

Tuotteet joita en enää osta

10 vuoden tavarankarsimisprosessi

Iloista ja inspiroivaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Onko KonMarittamisessa menty jo liian pitkälle?” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *