Viihtyisä minimalistinen koti

Minimalistisia, mutta viihtyisiä ja kodikkaita sisustuksia on yllättävän vaikea löytää netistä ja olen monesti vähän ärsyyntynytkin Googlen tapaan tarjota aina samoja sivu- ja kuvaehdotuksia kerta toisensa jälkeen. Syynä lienee se, että seurailen YouTubessa monia suursiivoajia ja tavaran raivaajia, jotka eivät niinkään sisusta vaan enemmänkin vain karsivat. Googlen ehdottamat sivustot ja kuvat ovat useimmiten tyhjistä tai lähes tyhjistä kodeista vailla ainuttakaan viherkasvia tai elämänmerkkiä, tai sitten minimalistisuus ilmenee yleisenä tavaran vähyytenä eikä niinkään sisustustustyylinä. Välillä onnistun kuitenkin löytämään todellisia helmiä, joissa selkeys, siisteys, yksinkertaisuus ja viihtyisyys sulautuvat minimalismin hengessä kauniisti toisiinsa – tässä yksi sellainen upeus!

Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio
Minimalistinen vaalea sisustus inspiraatio

Tässä kodissa on kuvien perusteella täydellinen tunnelma ja juuri sellainen japanilaismainen rauhallisuus ja nuoremman sukupolven minimalistinen tyylisuuntaus. Tälläisistä sisustustunnelmista ja kokonaisuuksista saan valtavasti inspiraatiota ja ideoita. Tuollaiset pelkistetyt ja millilleen mitoitetut valkoiset rullaverhot meidänkin kotiin voisin kuvitella ja sitä täytyykin nyt vakavasti alkaa harkitsemaan, sillä viimeistään ensi keväänä meidän koti hukkuu auringonsäteisiin lasiseinän ansiosta. 🙂

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Kuvat: z-design.com / Z.Design Architecture

4 kommenttia “Viihtyisä minimalistinen koti

 1. Ei ole minun makuuni viihtyisä….Kaipaa jotain kasveja,rottinkikoreja, ja jtn purnukoita ja vaikka taidetta seinälle.
  Nyt kylmä ja kalsea.Kuin tyhjä canvas,ilman värejä:D
  Ja niin…makuasioita..

  1. Nanna: Makuasioita ilman muuta. 🙂 Minusta tuo koti huokuu ihanaa tunnelmaa ja ollakseen minimalistinen ja “vähätavarainen”, on kodissa silti viihtyisyyttä. Minä taasen en kaipaa värejä enkä runsautta, enkä sellaista rentoa otetta jossa tavarat saavat hengailla tasoilla kädenulottuvilla. Jotakin toki esilläkin saa pitää, esim keittiössä etenkin, mutta makuuhuoneen osalta en koristeita tai kauniita sommitelmia kaipaa.

 2. Voisin kuvitella asuvani tuollaisessa, jos olisin yksin.
  Aika ihana!
  Just Miia sun tyylinen, verhot sopisi teidän kotiin paremmin kuin hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *