UUTTA! Ekologiset siivoustuotteet – Befree

Kaupallinen yhteistyö: Eko Eko Solutions Oy / Befree

Eko Eko Solutions on tuonut markkinoille kaksi uutta ekologista Befree-siivoustuotetta – fosfaatti- ja biosidivapaan Greenfloor-lattianpesuaineen sekä 100% biohajoavan Sanit wc-puhdistusaineen. Pääsin testailemaan uutuustuotteita ja siivotessani totesin ettei ole Befreetä voittanutta! ♥︎

Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille turvallisesti ja eläinystävällisesti
Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille ja Sanit wc-puhdistaja turvallisesti ja eläinystävällisesti

Greenfloor – Uuden sukupolven siivoustuote

Uuden sukupolven entsymaattinen ja tiivistetty Greenfloor-lattianpesuaine laimennetaan sekoitussuhteella puolikas korkillinen (20ml) per 5 litraa kylmää vettä (ei lämmintä). Hellävarainen, tehokas ja turvallinen pesuaine soveltuu kaikille lattiapinnoille, kuten laatta-, kivi-, muovi-, linoleum-, terassi ja puupinnoille sisään sekä ulos. Litran kokoinen pullo riittää jopa 50 pesukertaan ja sen biologiset raaka-aineet takaavat paremman pesutehon kuin perinteiset lattianpesuaineet.

Pesuaineen tuoksu on ihanan raikas ja mieto, jättäen jälkeensä kevyen puhtauden. Hajusteyliherkkä ystäväni tuoksutteli Greenflooria kylässä käydessään ja kuvasi tuoksua luonnolliseksi ja sateenraikkaaksi kiitettävin arvosanoin. 🙂

Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille turvallisesti ja eläinystävällisesti
Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille turvallisesti ja eläinystävällisesti

Befree – Ympäristö- ja eläinystävän valinta

Nämä uudetkin Befree-siivoustuotteet ovat ekologisuutensa lisäksi täysin eläinkokeettomia ja vegaanisia. Ympäristöystävälliset ja 100% biohajoavista ainesosista valmistetut Greenfloor sekä Sanit ovat uuden sukupolven siivoustuotteita, joissa jo pikkiriikkinenkin annostelu riittää saamaan puhdasta aikaan.

Koko perheen siivoushetkiin soveltuvat Befree-tuotteet ovat turvallisia käyttää niin eläinkodeissa kuin perheen pienimpienkin käsissä – tarhaikäisetkin lapset voi huoletta ottaa mukaan siivoiluun ja meidän tytön lempparipuuha oli aikoinaan moppaaminen. Hänellä oli oma pieni lattiamoppikin, jolla sitten minua imitoiden pesi oman huoneensa lattian kolmen-neljän vanhana ja satunnaisesti silloin tällöin vieläkin. 🙂

Ekologinen Befree siivousaine Sanit turvalliseen ja desinfiovaan puhdistukseen wc:ssä

Sanit – 4 in 1 supertuote

Befree Sanit tekee neljä asiaa kerralla – se puhdistaa, desinfioi, poistaa kalkkia ja karkottaa pahat hajut myrkyttömästi ja turvallisesti syövyttämättä pintoja ja ärsyttämättä hengitysteitä. Erittäin tehokas Sanit wc-puhdistusaine on muiden Befree-tuotteiden tapaan fosfaattivapaa ja 100% biohajoava. Suolahapottoman koostumuksensa ansiosta se sopii myös allergisten käytettäväksi, eikä se sisällä minkäänlaisia syttyviä tai luonnolle haitallisia ainesosia.

Ekologinen Befree siivousaine Sanit turvalliseen ja desinfiovaan puhdistukseen wc:ssä
Ekologinen Befree siivousaine Sanit turvalliseen ja desinfiovaan puhdistukseen wc:ssä

Tuotetta annostellaan suoraan wc-pöntön reunan alle ja paras pesuteho saavutetaan kun tuotteen annetaan vaikuttaa muutama minuutti ennen huuhtelua. Sanit on niin tehokas pinttyneen ja orgaanisen lian puhdistaja että minimaalinen annostelu riittää. Yhdestä Sanit-pullosta saa tuplasti pesukertoja perinteisiin wc-puhdistusaineisiin verraten – vähemmän on enemmän!

Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille turvallisesti ja eläinystävällisesti
Ekologinen Befree siivousaine Greenfloor kaikille lattioille turvallisesti ja eläinystävällisesti

Befree – Turvallinen ja tehokas

Itselleni on äärimmäisen tärkeää, että kotini puhdistuu luontoa vahingoittamatta ja turvallisesti – ilman myrkkyjä, mikromuoveja ja syövyttäviä ainesosia. Olen kokeillut lukuisia ekologisia siivoustuotteita vuosien varrella ja vasta Befreetä testessani löysin sellaiset kodin siivousaineet, joiden tehoon voi olla 100% tyytyväinen. Etenkin keittiön pinnat sekä kylpyhuone vaativat tehokasta lian ja rasvanpoistokykyä, ja Befree täyttää myös nuo vaatimukset.

Voiko tuote siis todellakin olla hellävarainen, luontoystävällinen ja maksimaalisen tehokas samanaikaisesti? Befreen tapauksessa kyllä voi! 🙂

Tutustu Befreen kattavaan tuotevalikoimaan ja kokeile sinäkin uusia Greenfloor ja Sanit -puhdistusaineita!

ekoekoshop.fi/befree

Iloista tiistaita kaikille!


Lue myös: ➤ Befree – Luonnonmukainen ja tehokas siivoustuotesarja

2 kommenttia “UUTTA! Ekologiset siivoustuotteet – Befree

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *