Työtä tarjolla – Vinkkaa remonttimies!

Nyt olisi akuutti tilanne käsillä ja tarvitsisin teidän apua! Etsin ammattitaitoista ja luotettavaa remonttimiestä / remonttialan yritystä, jonka toiminta-alueena pääkaupunkiseutu (pääasiallisesti Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen). Lasiseinäprojektini on nyt tyssännyt täysin kattokoteloinnin puuttumiseen ja useampiin ohareihin – tarvitsisin nyt nopealla aikataululla jonkun tekemään koteloinnin puolestani ja lisäksi minulla olisi muutakin remonttikeikkaa tarjolla luotettavalle ja ammattitaitoiselle reippaalle remonttimiehelle pienten sekä suurten remontti- ja sisustuskohteiden tiimoilta.

Töitä tarjolla  remonttimiehelle Omakotivalkoinen sisustusremontti

Kotelointi ei ole projektina suuri, arvion mukaan noin 3-6 tunnin kertaurakka. Laskuttavan remonttiyrityksen tulee toimia Suomessa ja kuulua ennakkoperintärekisteriin kotitalousvähennyksen saamiseksi.

Ilmianna siis tuttusi ja laita viidakkorumpu pärisemään. Kyseinen kohde sijaitsee Helsingissä ja minuun saa yhteyttä sähköpostitse miia@omakotivalkoinen.fi!

Kivaa päivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *