Asiaa ensi viikon ohjelmasta & remontista

Tässä on nyt sitten ensi viikko aikaa keräillä voimia ja tehdä erinäisiä järjestelyitä, sillä marraskuu tulee olemaan remontin täyteinen. Kiitos kaikille teille, jotka Töitä tarjolla -postaukseni innostamana minulle vinkkejä jaoitte – niiden joukosta löysin remonttiapua ja marraskuun alussa viikolla 45 alkaakin tapahtua ja vauhdilla! Remonttia tehdään siis kylpyhuoneessa, saunassa ja makuuhuoneessa, asennetaan lasiseinää, maalataan siellä sekä täällä ja paikkaillaan myös lattiaa. Paljon on siis hommaa edessä, mutta maalaamista lukuunottamatta ulkoistan tällä kertaa kaiken remonttityön ammattilaisten harteille. 🙂

Makuuhuoneen sisustus valkoinen tikashylly skandinaavinen omakotivalkoinen

Vieläkään en tiedä mitä tikashyllyilleni teen, laitanko ne molemmat olohuoneeseen vai keksinkö jotain muuta. Postauksen kuvat ovat ajalta ennen nykyistä remonttikaaosta, jolloin toinen hyllyistä oli hetken aikaa makuuhuoneessa. Idea tässä miellyttää silmääni edelleen, mutta luulen että makuuhuoneeseen ei siltikään hyllyllä ole enää sijaa. Kuvissa näkyvät kirjatkin kierrätin jo eteenpäin, eli tavaraa ei juurikaan avohyllyille ole laitettavaksi.

Makuuhuoneen sisustus valkoinen tikashylly skandinaavinen omakotivalkoinen

Massiivinen kultaköynnös on kieltämättä upea ylimmällä hyllyllä ja hyllyineen toisi mukavasti korkeusvaihtelua matalan futonsängyn rinnalle. Alimpiin hyllyihin en kuitenkaan keksi mitään laitettavaa, enkä pelkillä viherkasveillakaan sitä haluaisi täyttää… jos sinulle tulee mieleen mitä makuuhuoneessa hyllyille voisi laittaa (ei siis kirjoja) niin jaa ideasi kommenttiboksiin – olen kaikenlaisille visioille ja ehdotuksille avoin! 🙂

Makuuhuoneen sisustus valkoinen tikashylly skandinaavinen omakotivalkoinen

Ensi viikolla pääsette kurkistamaan lasten Halloween-juhlatarjoiluun, sisustuskohteen säilytysratkaisuihin sekä oman saunani materiaalivalintoihin, lisäksi luvassa on hyvinvointiin liittyvä postaus, jossa kerron teille kokemuksiani paastoamisesta.

Tunnelmallista lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Asiaa ensi viikon ohjelmasta & remontista

  1. Onnellinen valokuva rakkaista sopisi hyvin tikashyllyyn, siitä sen näkisi ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla.

    Lisäksi tavaroita joita illalla makuuhuoneessa käytät, kuten kynttilä, radio tai kaiutin, jalkarasva tai muu kosmetiikka mitä laitat illalla sängyssä, kirjastosta lainatut kirjat, päiväkirja / muistikirja..

    1. E: ei ehkä mahdoton idea, mutta kengät on niin tavanomaisia (saappaat ja tennarit) ettei niistä saa kivan näköistä aikaan. Korkkarit ehkä menisi mutta olen vähän kasvanut ulos siitä ylellisyys-vaiheesta jolloin hajuvesiä, korkkareita ja koruja pidin esillä. Vaatteetkin on pääasiassa mustia joten en ehkä halua mustaa niin paljon tai ollenkaan. Jos minulla olisi vaaleita, beigejä ja valkoisia, vaatteita niin ehdottomasti kokeilisin. 🙂 kiva ehdotus siis, kiitokset! 🙂

  2. Mielestäni alin hylly ei kaipaa yhtään mitään, ei tarvi täyttää jokaista tyhjää kohtaa tavaralla 😉 Ihan hyvin riittäisi nuo kasvit ja lamppu.

    1. Tuulia: kaksi kasvia ehkä riittäisivät, täytyy kokeilla miltä näyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *