Modernisti vaalea sisustus

Modernisti vaalea ja tyyliltään minimalistinen sisustus on visuaalisesti ihanaa katseltavaa. Fiksuilla materiaalivalinnoilla valkoiset pinnat ovat helppohoitoisia ja vaaleassa kodissa valaistuksella saa luotua upeita tunnelmia. Maanantain iloksi jaan teille inspiraatiota kauniista ja kotoisasta kodista, josta löytyy mm. valkokehyksinen lasiseinä ja linjakas valkoinen keittiö “piilokaapeilla”. ♥︎

Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio

Valaistuksen merkitystä sisustuksessa ei voi liiaksi korostaa ja perinteisten kattovalaisimien lisäksi tunnelmavalaistus on tärkeää. Mitä vaaleampi ja minimalistisempi on kodin sisustus, sen enemmän epäsuoraa valaistusta kaivataan, jotta kotiin saa kodikkuutta. Remontin yhteydessä asennan makuuhuoneeseen huonetta kiertävän valolistan ja himmennyksen sekä sävysäädön avulla seinät eivät ole enää vain seiniä vaan osa sisustusta.

Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio

Pienikin koti voi olla tilavan ja raikkaan tuntuinen. Tässä kodissa keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa eikä neliöitä ole liiaksi. Rakastan tuota rennon näköistä moduuleista koostuvaa sohvaryhmää ja voisin kuvitella meillekin jotain saman kaltaista.

Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio
Minimalistinen valkoinen koti skandinaavinen sisustus inspiraatio

Makuuhuoneessa vallitsee myös ihanan pehmeä tunnelma, vaikka kalusteet ovat hyvin yksikertaisia ja tilan sisustus minimalistinen. Seinähyllyjen valaistus tekee huoneeseen maagisen tuunelman ja vaikka itse en työpistettä makuuhuoneeseen halua, sain tästä idean tytön huoneeseen liittyen… 🙂

Inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kuvat: z-design.com / Z.Design Architecture

18 kommenttia “Modernisti vaalea sisustus

 1. Ainakin mobiililla blogin bannerin yläpuolella on melkein koko näyttötilan vievä välkkyvä 1000€ markettilahjakortti huijausmainos! Sitä helposti vahingossa klikkaa.

  1. JY: Meidän mainontaa hoitava yritys kuittasi eilen että asia on hoidossa ja kyseisen mainoksen ei pitäisi enää pyöriä. Jos käy niin että se vielä tulee vastaan niin jaksaisitko olla niin ihana että laittaisit jälleen kommenttia, kyseinen mainos oli naamioitu joksikin naistenkanavan mainokseksi ja siksi päässyt livahtamaan näkyville. 🙁

   1. Hei taas! Sivulla oli tälläkertaa toisenlainen huijausmainos. Tietokoneen selaimella käytän mainoksenestoa niin en osaa sanoa näkyykö myös siellä. Otin parista erilaisesta mainoksesta screenshotit mitkä voin lähettää vaikka sähköpostitse jos haluat.

    1. JY: No voihan…. 🙁 Laitatko kuvat minulle osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi niin pystyn paremmin reklamoimaan Casan mainonnasta vastaavalle yritykselle. He kuittasivat että ongelma olisi hoidettu, mutta jostakin nuo kamalat mainokset esiin putkahtevat. Kurja juttu ja omalta osaltani pahoittelen että joudut tuollaista mainontaa kohtaamaan blogissani.

 2. Tuo moduuleista kasattava sohva on kyllä ihana.
  Kuinkahan mahtaa toimia arjessa?
  Näistä sun kuvista saa kyllä kivoja ideoita, kiitos näistä.
  Mitenkäs kylppäriremppa etenee? Odotan kuvia innolla, me kun suunnitellaan oman kylppärin remppaamista.
  Vinkkeja vinkkejä!
  Mukavaa viikkoa!

  1. Sila: Tuo moduuleista koostuva palasohva on ihana, helppo varmasti siirtääkin osia yhteen ja erilleen tarpeiden mukaan. 🙂

   Kylppäriremontti etenee ja ensi viikolla alkaa blogiin ilmestyä juttua aiheesta. Sadevesisuihku on jo kovassa käytössä ja voi ihanuus miten kivaa on nyt suihkussa käynti ilman saunomistakin. Parasta ikinä ja hyvät löylyt vielä päälle niin avot! 🙂

 3. Toi sohvaryhmä näyttää rennolta ja mukavalta 😍 Mutta mullakin tuo huijausmainos lävähti heti silmille eli edelleen näkyy 😧

  1. Tuuli: Palasohva on ihana! <3

   Mainontaamme hoitava yritys on taklannut tuon kamalan bannerin kimppuun ja poistanut jo monta kertaa sen. Kyseinen mainos ponnahtaa aina takaisin (muuttaa koodiaan) ja on todella ärsyttävä. Sen poistamiseksi tehdään töitä tietojeni mukaan parhaillaan ja toivottavasti se kohta katoaa pysyvästi. Kiitos että ilmoitit, kullanarvoista infoa meille! <3

 4. Hei, luin eilen sisustustoimittaja Hanna Sumarin kirjoituksen kokemuksista Tila ohjelman aikana.
  Hän kertoi valkoisten sisustuksen saavan suorastaan raivokasta palautetta valkoisen kodin toimimattomuudesta perheiden arjessa.
  Onneksi maailmaan mahtuu mielipiteitä.😁

  1. Tommi Peltonen: Onneksi mahtuu mielipiteitä ja jokainen itse omassa kodissaan onneksi myös asuu, eli kenenkään ei pakko sietää valkoista jos ei siitä yhtään pidä. 🙂 Järkevillä materiaalivalinnoilla on todella suuri merkitys kodin helppohoitoisuudessa eikä valkoinen ole yhtään huono väri kun materiaalit on suhteutettu asukkaiden tarpeisiin (lapset, eläimet, harrastukset jne). 🙂

 5. Todella tyylikkään näköinen asunto ja tuo valkokehyksinen lasiseinä on upea. Itsekään en kyllä työpistettä makuuhuoneeseen halua. Meillä alkaa pieni remontointi kotona, joten tämän takia katselen ideoita blogeista.

  1. Nimetön: Haluan itsekin makuuhuoneen olevan rauhoitettu levolle ja rauhalle, joten ehdottomasti työtila jonnekin muualle kuin sängyn kanssa samaan huoneeseen jos vaan mahdollista. 🙂

   Tsemppiä remonttiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *