Rock-henkinen asupostaus

Käväisin viikonloppuna treffaamassa ystäviä rock-clubin pikkujoulubileissä ja laitoin päälleni ylipitkän neuleen, jonka eräs ystäväni sai minut ylipuhuttua ostamaan aiemmin viikolla. Sukkahousujen ja saappaiden kanssa neulepuserosta tuli mekko, vähän minimittainen mutta paksujen mustien sukkisten kanssa riittävän säädyllinen. 🙂

Asupostaus neulemekko maiharit pikkujoulut Omakotivalkoinen
Asupostaus neulemekko maiharit pikkujoulut Omakotivalkoinen
Asupostaus neulemekko maiharit pikkujoulut Omakotivalkoinen

Neuleen juju on V-muotoinen avonainen selkä, jossa timangein koristeltu nauha pitämässä puseron paikallaan. Farkkujen kanssa neule sopii myös ja sen saa kauniisti laskostettua vyötärölle, jos ei halua pitää sitä pitkänä – sopii sekä juhlaan että arkeen ja ensi viikonloppuna se pääsee heti uudelleen päälleni seuraaviin pikkujoulupirskeisiin – korkkareihin yhdistettynä. 🙂

Leppoisaa iltaa kaikille!

5 kommenttia “Rock-henkinen asupostaus

  1. Onpas sievä “mekko”, mistä ostit neuleen? Ja saako kysyä että kun paljon sisustelet niin minkälainen koulutus sinulla on ?? Sisustussunnittelija vai joku muu?

    1. Irene: neulepusero / mekko on Vero Modasta. 🙂

      Minulla on edellisestä työstäni takataskussa visualistin tutkinto, jossa erityisesti värit ja valaistus olivat tärkeässä roolissa. Painotus oli toki myymäläkonseptoinnin puolella eikä niinkään kotien sisustuksessa. Kaiken muun olen opiskellut omatoimisesti ja kokemuksen kautta, virallista sisustussuunnittelijan koulutusta minulla ei ole. 🙂

  2. Moikka! Halusin vaan kertoa, että tuossa Casablogit bannerin ja sun blogin logon välissä näkyy sellainen huijausbanneri (voitit 1000 euron lahjakortin Lidliin, S-ryhmään). Ärsyttävää jos vahingossa klikkaa :S

    1. Aurora: Apua, kiitos kun kerroit. Laitoin heti viestiä meidän mainoksia hoitavalle taholle. Olemme ulkoistaneet mainospaikkamyynnin ja heiltä tainnut jotakin epämääräistä ilmaantua meidän sivuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *