Teejoulukalenteri

Minulla ei ole koskaan vielä ollut ”aikuisten joulukalenteria” vaikka mieli onkin tehnyt monesti ostaa sellainen. Kosmetiikka- ja suklaakalentereita olen katsellut, mutta siihen se sitten on jäänyt – katseluun. 🙂 Tänä vuonna asiaan tulee muutos, sillä rakas ystäväni antoi minulle Forsmanin teejoulukalenterin lahjaksi ja sormet syyhyten odotan että saan huomenna avata ensimmäisen luukun… 🙂

Teejoulukalenteri Forsman Omakotivalkoinen
Teejoulukalenteri Forsman Omakotivalkoinen

Forsman teejoulukalenteri ilahduttaa

Forsmanin teejoulukalenteri sisältää 23kpl pyramidi-teepussia ja 2kpl teeruusukkeita, joiden maut ovat yllätys. Teetä ja joulua rakastavana arvostan suuresti ystäväni elettä ja tuntemusta – hän tietää tasan tarkkaan mistä pidän, ja myös sen etten tykkää ”jouluisesta krääsästä” vaikka jouluihminen olenkin. Syötävät joulukalenterit ja -lahjat ovatkin parhautta, niistä saa juuri oikean annoksen joulutunnelmaa ilman että jälkeen jää mitään säilytettävää tilpehööriä tai oheistavaraa. 🙂

Teejoulukalenteri Forsman Omakotivalkoinen

Teejoulukalenterissa on paljon muutakin hyvää kuin tee – teejoulukalenteri on valmistettu ja pakattu Suomessa suomalaiseen pahviin ja Forsman Tee lahjoittaa jokaisesta myydystä kalenterista 50 senttiä WWF:lle arktisen luonnon suojeluun ja ilmastotyöhön – tässä jos missä on joulumieli kohdillaan! ♥︎

Joulu ei ole vain antamista tai saamista, se on toisen huomioimista ja arvostamista – Kiitos ystävä! ♥︎

Tunnelmallista lauantaita kaikille!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

2 kommenttia “Teejoulukalenteri

  1. Ihana joulukalenteri! Kelpaisi mullekin, toiselle teerakastajalle. Jos nuo pyramidipussit ovat kuitenkin niitä muovisia, kannattaa harkita, juoko ne. Oletko huomannut näitä tutkimuksia?

    1. Nina: näissä Forsmanin teepusseissa ei ole muovia ja ne voi kierrättää biojötteeksi. Pakkauksessa on tarkat kierrätysohjeet siis mukana. Joissakin teemerkkien tuotteissa on mm. maatuvan teepussin suljennassa käytetty sellaista liimaa jonka takia teepussia ei voi laittaa biojätteeseen. Myös teepussin ”lipuke” saattaa olla maatumaton tai kiinnitetty niitillä tai samaisella liimalla. Pukka ja Forsman ovat kuitenkin hyviä merkkejä jos haluaa käyttää teepussia ja silti kierrättää roskan turvallisesti biojätteeksi, juomatta itsekään mikromuoveja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *