Kaksi parasta – Perjantaitärpit

Black Friday alkoi illan tullessa muuttua valkoiseksi kun tänne Helsinkiin saatiin viimein lumisadetta. ♥︎ En tänään ole kaupoille ehtinyt ja istahdin äsken koneelle selailemaan suosikkikauppojeni tarjontaa… kaksi selkeää Black Friday -kampanjaa nousi suoraan ylitse muiden, sillä kumpikin tarjoaa sellaisia etuja jotka hyödyttävät minua ja sisustusostoslistaani juuri nyt. 🙂

BLACK FRIDAY OMAKOTIVALKOINEN PARHAAT TÄRPIT 2019
iittala Black Weekend 2019

Iittala.com -25%

Iittalan verkkokauppa veti pisimmän korren tarjoten kaikista normaalihintaisista tuotteistaan -25% alennuksen* koko viikonlopun ajan. Lisäksi yli 100 € tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.

iittala.com*

*-25% Black weekend -etu on voimassa 1.12. asti. Etu ei koske Alvar Aalto -kokoelman erikoiseriä, valikoituja taide-esineitä, Vintage-tuotteita eikä valikoituja uutuuksia.

FDS Black Friday

Finnish Design Shop huippuedut

Finnish Design Shopissa hullutellaan maanantaihin saakka ja parhaimmat designedut nousevat -30%. Black Fridayn kunniaksi koko normaalihintainen valikoima on -10%:n alennuksessa*! Lisäksi FDS on nostanut esiin erikoisetuja, kuten -20% HAY:n ja Gubin valikoiduista tuotteista, ja kirsikkana kakun päällä -25% Tom Dixonin ja Louis Poulsenin mustista uutuusvalaisimista!

finnishdesignshop.fi*

*Etu on voimassa 2.12.2019 asti ja aktivoituu automaattisesti kassalla. Alennus koskee vain uusia tilauksia eikä sitä voi käyttää lahjakorttien ostoon tai yhdistää muihin etuihin.

Ilta meneekin ostoksia tehdessä ja uudessa makuuhuoneessani mittanauhan kanssa hääriessä… joten näissä merkeissä toivottelen teille iloista perjantai-iltaa!

Kuvat: Iittala, Finnish Design Shop, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *