Aitoa tunnelmaa & tulppaaneja

Pyrin kuvaamaan aina luonnonvalossa, sillä keinovalo tekee valokuviin epäluonnollisen sävyn. Joskus on kuitenkin kiva tehdä poikkeuksia ja julkaista kuvia joita ei ole liiaksi harkittu tai sliipattu – sehän se juuri on sisustusbloggaamisen ydin aina ollut, tarjota rentoja ja aitoja otoksia elämästä ja kodista…

Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi

Aitoa arkea ja elämää

Minulle on kertynyt melkoinen arsenaali studiovaloja ja muuta kuvausrekvisiittaa. Harvemmin omassa kodissani kuitenkaan jaksan niiden kanssa säätää ja luonnonvalo on riittänyt ainokaiseksi apulaiseksi. Valokuvaamiseen saisin helposti kulumaan useita tunteja, mutta yritän aina muistaa että blogini idea on jakaa hetkiä ja inspiraatiota virheineen päivineen, eikä valmiiksi pureskeltuja ja täydellisesti paketoituja ratkaisuja.

Ajattelin alunperin että kuvaan tänään ostamani tulppaanikimpun vasta huomenna päivänvalossa, mutta päätinkin kuvata sen heti tuoreeltaan kaupasta kotiin päästyäni. Kauniit violetin sävyt eivät tunnelmavalaistuksessa pääse loistamaan, mutta väliäkö sillä – kuvista välittyvä tunnelma voittaa tulppaanit tällä kertaa. 🙂

Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi

Aamuyön aikana maa oli muuttunut valkoiseksi, mutta eipä se lumi kauaa maassa pysynyt ja aurinkokin päivällä paisteli. Mikä tahansa sääilmiö joka katkaisee marraskuumaisen synkeyden kelpaa minulle – muutos on hyvästä. 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Käy osallistumassa Mirror Line -lasiseinän arvontaan – arvonnan palkintona on täysin voittajan tarpeisiin ja unelmiin räätälöitävä 2000€ arvoinen lasiseinäkokonaisuus, jonka suunnittelussa Mirror Line -tiimi on apuna. ➤ OSALLISTU-LASISEINÄN-ARVONTAAN8 kommenttia “Aitoa tunnelmaa & tulppaaneja

  1. Oi että, näyttää niin kauniilta. Tulppaanien väriyhdistelmä valkoinen, vaaleanpunainen ja liila on se, jonka aina valitsen jos mahdollista, kuten tänään. Ehkä noi, ei niin viritetyt kuvat ovatkin parempia.

  2. On niin kaunista, ihanan vähäeleistä. Olen karsinut paljon tavaraa, mutta ei mulla noin vähän ole kun sinun kodissa.
    Kieltämättä sinun kotiin tavaramäärä on ihailtavan minimaalinen:)

    1. Hilima: kiitos kivasta kommentistasi! ❤️ Tässä vuosien varrella olen karsinut paljon tavaraa ja samalla myös käsitellyt yleistä tavaran tarvettani – mikä oikeastaan on tarpeeksi ja miten määrittelen ”turhan tavaran”. 🙂 Pikkuhiljaa on tähän tilanteeseen päästy, ilman vuosien puntarointia ja pohtimista en olisi tässä tilanteessa. 🙂 Karsimistakin tärkeämpää on tehdä ns. sinunkaupat tavaroiden kanssa, oppia omat tavat pyörittää arkea ja tarvita / haluta tavaroita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *