ARVOTAAN Mirror Line lasiseinä!

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Mirror Line -lasiseinä on ehdottomasti kotini upein ja näyttävin yksityiskohta ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omiin tarpeisiin räätälöity ikioma lasiseinäkokonaisuus. Palkinnon arvo on 2000€ ja ohjeet osallistumiseen löydät postauksen lopusta! 🙂

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Moneen tyyliin taipuvainen

Mirror Line -lasiseinän selkeäpiirteinen valkoinen kehystys tuo juuri sopivan ripauksen erikoisuutta kodin sisustukseen. Lopputulos on täydellinen ja juuri sellainen mitä toivoin – moderni, minimalistinen, tyylikäs ja tarvittaessa myös eri sisustustyyleihin ja tarkoituksiin muotoutuva.

Mirror Linen blogista löydät runsaasti ideoita ja inspiraatiota erilaisista tilanjakoratkaisuista ➤ mirrorline.fi/blogi

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Mirror Line – Haaveista totta

Muutamaa lukijaa mietitytti miten lasiseinän takana mahtaa uni maistua ja hyvin on maittanut. Olen lapsesta asti tykännyt nukkua ovi auki ja myöhemmin oli koirien takia pakkokin, koska kävivät yöllä usein juomassa ja muutenkin vaihtelivat paikkaa olohuoneen ja makkarin välillä. Meidän Roope-koiran lempipaikka oli aina iltaisin minun kainalossa, mutta yöllä tuli liian lämmin ja vuhvelini siirtyi olohuoneen puolelle viileälle lattialle nukkumaan.

Minua ei myöskään häiritse valoisuus ja siksi meidän ikkunoista löytyy ainoastaan kaihtimet. Kaikista parasta on herätä aamulla auringonsäteisiin, silloin lähtee aamu hyvin käyntiin… kevättä siis odotellessa. 🙂

Mirror Line -lasiseinä on kerta kaikkiaan upea – en osaa tämän paremmin sanoin kuvata tätä tyytyväisyyttäni, sillä sanat eivät riitä. Lasin sävy ei viherrä, ovet liukuvat kiskoilla pehmeästi ja lähes äänettömästi, ja kokonaisuutena seinämä on ajaton ja sirolinjainen – täydellinen! ♥︎

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

OSALLISTU JA VOITA LASISEINÄ

Yhteistyössä Mirror Linen ja heidän jälleenmyyjänsä Liukuovitukun kanssa päräytetään käyntiin aivan uskomaton arvonta – yksi teistä nimittäin voittaa itselleen 2000€ arvoisen Mirror Line -lahjakortin ikioman lasiseinän toteuttamiseen.

Kerro kommenttiboksiin millaisesta lasiseinästä haaveilet ja olet mukana arvonnassa! Lahjakortin voit hyödyntää vapaasti omannäköisesi kokonaisuuden räätälöintiin ja Mirror Line -suunnittelutiimi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta! Käy inspiroitumassa Mirror Line -ideagalleriassa alla olevasta linkistä:

mirrorline.fi/lasiseinät

Osallistumisaikaa on maanantaihin 10.2.2020 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Alekoodi – Liukuovitukku

Yhteistyökampanjassa mukana on myös Liukuovitukku, joka tarjoaa teille lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilanjako-ovista. Alennuksen saat koodilla OKV10 ja se on voimassa 29.2.2020 asti.* Helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla voit luoda unelmiesi tilanjakoratkaisun ja havainnekuvien avulla on helppo hahmottaa miltä lopputulos näyttää erilaisilla variaatioilla. Suunnitteluohjelman löydät alta!

liukuovitukku.fi/tilanjako-ovet

Innostavaa tiistaita kaikille!

*Alennus koskaa kaikkia uusia tilauksia ja myös jo alennettuja liukuovia lisäalen muodossa.


Seuraa myös Instagramissa 

597 kommenttia “ARVOTAAN Mirror Line lasiseinä!

 1. Ollaan aloittamassa rakentamista ja olen suunnitellut sinun inspiroimana saman tyylistä lasiseinää makuuhuoneeseemme. Näin ollen tämä lahjakortti tulisi enemmän kuin tarpeeseen ?

  1. Vanhan rivitalon toisen kerroksen aulan ja makuuhuoneen väliseksi seinäksi. Tämä olisi siihen kuin luotu kokonaisuus. Näen silmissäni jo!

  2. Olisi mahtava voittaa tuollainen lasiseinä tilan jakajaksi! Mitat olisivat 4000mmx 2800mm valkoisilla kehyksillä ja läpinäkyvä lasi ovi? , kävin jo suunnittelemassa sellaisen. Nyt tilaa jakaa verho?

  3. Meillä juuri valmistunut uudiskohde, jossa muuttokäynnissä. Lasinen musta kehyksinen tilanjako-ovi haaveissa. Tilanjako-ovi kruunaisi kotimme. Rakentamisessa tontti söi ison osan budjetista, joten tälläinen voitto tulisi tarpeeseen.

  4. Oi valkoinen on upea, ja kävisi myös meille, mutta mustakehyksinen lasiseinä on all time fave ja unelma ??

  5. Meillä on 80-luvun talo, jonka olemme remontoineen tähän päivään. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on avattu ja se huutaa tällä hetkellä lasiseinää!! Toki mustat rouheat pokat ja kirkkaalla lasilla sopisi upeasti ja olisi uskomattoman ihana katseenvangitsija!

 2. Wau! Olemme mieheni kanssa haaveilleet lasiseinästä uuteen taloomme. Jätimme tv-huoneen seinän avonaiseksi ja nyt huomasimme, että tarvitsemme tilaan hieman yksityisyyttä. Lasiseinä olisi juuri oikea valinta tähän.
  Peukut pystyyn ja toivotaan onnea. ?

  1. Meillä on asunnon metsästys kuumimmillaan. Myös rakentamista olemme pohtineet vakavasti. Tämä tulisi siis uuteen kotiin johonkin näkyvälle paikalle.

   1. Työhuone on tällä hetkellä pimeä koppero, joten sinne yksi lasiseinä olisi enemmänkin kuin tarpeen. Luultavasti lisäisi huoneen käyttöä muuhunkin tarkoitukseen.

    1. Perheen prinsessojen valtakunta kaipaa jääseinää Frozen -teeman hengessä. En keksisi tähän mitään parempaa ratkaisua kuin tämä.

     1. Olemme juuri muuttamassa mieheni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin, joka juuri pintaremontoitu pienellä budjetilla. Tällainen valkoinen lasiseinä sopisi täydellisesti sinne! Olisi montakin ideaa mihinkään kohtaan! ?

  2. Omakotitalossamme remontti meneillään, lasiseinä sopisi täydellisesti erottamaan ruokasalin ja olohuoneen! ?

 3. Kaksioni makuuhuoneeseen sopisi juuri tällainen valkoinen lasiseinä, pidemmän aikaa siitä jo haaveillut! ?

 4. Mukana! Uusi koti suunnitteilla ja tälläinen lasiseinäratkaisu ois just sellanen jota haetaan makkariin erottamaan makuutila walk in closetista. Ikinä en ole mitään voittanut mistään ja tämä ois ihana voitto❤️soita jos sposti ei toimi?

 5. Täytyisi miettiä.. Nykyiseen kotiin en äkkiseltään hoksaa, miten toteuttaisi moisen. Hieno kyllä on.

 6. Kaksi haavetta, toinen toteutukseen. Aikuisten makuuhuoneen ovi paksu, painava, ruma, Kellastunut, yhdellä sanalla sanottuna KAUHEA. Niin mielelläni tätä keventäisin.
  Tai sitten olohuone/eteinen välisenä saisi kokea muodonmuutoksen….

  Sopii tähän tehdyn remontin jatkoksi kuin nenä päähän.

 7. Arvonnassa ehdottomasti mukana. Kaksioni lasiseinän suunnittelu on jo tehty ja tarkoituksena olisi kahden viikon päästä purkuun menevän olohuoneen ja makuuhuoneen väliseinän tilalle tilata lasiovet mustilla kehyksillä. Arvonta siis tuli erittäin hyvään saumaan 🙂 Kaksioni on pienehkö, joten koko seinän levyiset lasiovet (4 ovella) tuovat kaivattua valoisuutta, toivottavasti 🙂

  1. Mukana ? Meillä koko talon kokonaisvaltainen remontti käynnissä ja uuteen väliseinään on tehty jo aukko mustakehyksisiä tilanjako-ovia varten. Ovet lähtevät tilaukseen aivan näillä näppäimillä, joten tämä arvonta tuli erittäin hyvään kohtaan ☺️

 8. Olen ihaillut jo pitkään lasiseiniä julkisissa tiloissa ja pinterest kuvissa! Isot mustaruudukko seinät ovat huikeita ja ihania tilanjakajinakin. Nykyiseen kotiini haluaisin pienen tilanjakajan mustilla kehyksillä.

  1. Minulla on ollut haaveissa lasiovet takka/työtilan ja olohuoneen väliin. Tuollaiset mustat tai valkoiset liukuovet olisit passelit.

 9. Landelle sopisi niin hienosti tällainen lasiseinä tilan jakajaksi uuden lasiterassin ja uuden keittiön kaveriksi. Saataisiin sillä perinteisille puupinnoille modernia twistiä kaveriksi.

 10. Lasiseinät on upeita, tää sun suunnittelema tila on niin harmoninen ja valoisa ❤️. Itse haaveilen mustakarmista lasiseinää makkarin ja olohuoneen väliin, valoisuuden maksimoimiseksi muuten pimeähköön makkariin.

 11. Olohuoneremppa tuloillaan ja ollaan ”kaatamassa” yksi seinä ja suunnitteilla olisi laittaa tilalle lasiseinä. Tilantuntua ja valoisuutta lisäämään lasiseinä olisi täydellinen ratkaisu ?

 12. Mukana ehdottomasti!
  Meillä kolme lasta ja kolme makuuhuonetta,jotta kaikille kolmelle koulussa olevalle lapselle saadaan omat huoneet on meidän vanhempien muutettava olohuoneeseen.
  Lasinen seinä rajaisi upeasti sängyn muusta olohuoneesta omaksi tilaksi.

 13. Ihana toteutus! Olen haaveillut lasiseinästä makkariin (haluaisin purkaa vaatehuoneen seinän ja toteuttaa lasiratkaisulla.) mukana arvonnassa!

 14. Mukana! Makuuhuoneen kaksi oviaukkoa, joissa on perusliukuovet korvaisin mustakehyksisillä lasiseinäratkaisuilla. ?

 15. Makuuhuoneeseen tai tv-huoneen seinäksi ois upea. Toivottavasti kerrankin arpaonni suosisi ja saisi toteutettua edes jonkun monista haaveista❤

 16. Simppeli lasiseinä on kyllä kiva tilanjakaja ja olenkin haaveillut sellaisesta olohuoneen ja eteisen väliin. Näin myös makuuhuoneet jäisi omaan rauhaansa.

 17. Tekisin tuon ihanan lasiseinän avulla yläkerran 20 m2 makuuhuoneesta kaksiosaisen ja sillä tavalla saataisiin yövieraille omaa tilaa ja tarvittaessa muuten myös rauhallinen opiskelutila aviomiehelleni, joka opiskelee aikuisena jo uutterana kolmanteen ammattiin.
  Olisi ihana! ???

 18. Eteiseen sopisi ihanasti nämä ovet vaatekaapin oviksi.
  Tällä hetkellä ovet ovat alkuperäiset 60-luvulta ja lasiovilla saisi ilmeen päivitettyä kerralla tähän päivään ja vielä tyylikkäästi & fiksusti!

 19. Tilanjakajaksi nykyisen umpiseinän tilalle, jotta hämärään yläkerran aulaan pääsisi valo paremmin ulkoa.

 20. Tulevan kodin olohuoneen ja makkarin väliin laitetaan pariovet. Lasiseinä olisi upea tähän tarkoitukseen!

 21. Iiiik!! Nyt napsahti mahtava arvonta! Haluaisin meidän taloon lasiseinän olkkarin ja keittiön väliin, jotta olkkarista voisi tehdä lastenhuoneen. Juuri samanlaisen seinän kuin sinulla!

 22. Tulevan asuntomme makuuhuoneen ja olohuoneen väliin tulisi melko samankaltainen lasiseinä kuin sinulla! Mieletön arvonta, toivottavasti onni suosii.

 23. Ollaan muuttamassa kahden lapsen kanssa kaksioon ja jakaisin lasiseinällä olohuoneesta makuuhuoneen ? Koska haluamme asua kompaktisti ja kauniisti.

 24. Wautsi, onpas huippu arvonta ? Tämä toimisi meillä ihanasti tilanjakajana, keksisin käyttöä useammassakin kohti taloamme ☺️

 25. Olohuoneen jakaisin lasiseinällä, jossa toisella puolella ”makuuhuone”. Ihana mustaraaminen lasiseinä tulisi ?

 26. No nyt on kyllä huikea arvonta! Olen ajatellut meille lasiseinää olohuoneen ja yhden huoneen väliin, jotta olohuone saisi ”jatkoa”, mutta siltikin siinä olisi erillinen huone käytettäväksi esim. meidän makkariksi tai kirjastohuoneeksi. Ah, ois kyllä ihana voittaa tämä?!

 27. Wau mikä arvonta ??? ehdottomasti mukana!!! Jos voittaisin vaihtuisi varmaan ompeluhuoneen ovi seinä lasiseinäksi ???

 28. Olisipa mahtava juttu voittaa ja saada haaveilemani lasiovet. Oi oi..
  Ne olisivat mustareunaiset. Tyylikkäät ja ne toisi sopivaa särmää kotiin.

 29. Suunnitelmissa olisi jossain vaiheessa toteuttaa yläkertaan muutos, jossa kahden samalla seinällä olevan makuuhuoneen ovet poistetaan ja oviaukkoihin tulisi kahdet lattiasta kattoon olevat liukuvat lasiovet/seinät.

 30. Ylimääräisen makuuhuoneen ja olohuoneen väliin olisi tarkoitus laittaa lasiseinä ja tuosta makuuhuoneesta olisi tarkoitus tulla luku/työhuone.
  toivottavasti kerrankin onni oli suosiollinen ja arpa osuisi kohdalle.

 31. Tämä olisi unelmien seinä tilanjakajaksi meidän olohuoneen ja takkahuoneen väliin. Valitsisin valkoraamiset lasiseinät???

 32. Meillä on ylimääräinen huone, joka ajan saatossa muuttunut ”varastotilaksi” – ei yhtään hyvä juttu 🙁
  Teettäisin lasiseinän tähän huoneeseen ja tekstin siitä ihana valoisan ja kutsuvan työhuoneen itselleni <3

 33. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Lasiseinä meidän kotiin sopisi paremmin kuin hyvin keittiön ja olohuoneen väliin☺️

 34. Mukana arvonnassa! Isosta olohuoneesta olisi tarve erottaa lisähuone (edelliset asukkaat olivat poistaneet seiniä) ja mustakehyksinen lasiseinä olisi haaveissa.

 35. Olohuoneen ja makuuhuoneen väliin kävisi hyvin, sillä tällä hetkellä, siinä on tavallinen liukuovi!

 36. Vanha rintamamiestalo, lapset muuttaneet kotoa pois ja nyt päivitystä. Arkkitehti E.Strahl suunnitellut remontin vuonna 1990. Onnistuneesti toiminut 30 vuotta. Nyt pientä pintaremonntia ja päivitystä tähän päivään.
  + ja kohde khäkolmosen ulkopuolella ?

 37. Olen pitkään haaveillut makuuhuoneen ja olohuoneen seinän korvaamista valkoruutuisella lasiseinällä. Siirtäisimme samalla seinää niin että olohuoneesta tulisi hieman isompi ja valo pääsisi kulkemaan talon läpi. Ennen blogisi löytämistä en edes tiennyt että näitä saa valkoisena sillä olen löytänyt joka paikasta vain mustia lasiovia.

 38. Remontti olohuone-keittiö akselilla… reiluhko alkovi suunnitteilla johon lasiseinä kävisi ja suunnitteilla olisikin juurikin teidän remontin inspiroimana ?

  Enemmän kuin tarpeeseen tulisi niin minullekin tulisi oma rauhaisa soppi ?

 39. Haaveilen mustakehyksisestä lasiseinästä, joka korvaisi nykyisen keittiön seinän. Keittiöremontti on vielä edessä, joten tulisi tarpeeseen ?
  Uusi keittiö näkyisi suoraan käytävälle, ja lasiseinä toisi toivottua ylellisyyttä ja olisi näyttävä. ?

 40. Olen tilajakajasta keittön ja olohuoneen väliin haaveillut ja suunnitellut vuosia – olisko nyt sitten toteutuksen aika! Ollisivat liukulasit mustilla kehyksillä/ruuduilla ja liukutoiminnolla varustetut?

 41. Uuden kodin etsintä alkaa pian olla ajankohtaista ja lasiseinää käyttäisin juurikin tilanjakajana esim olkkarin ja makuuhuoneen tai työhuoneen välillä.. 🙂

 42. Meistä riippumattoman vesivahinkoremontin yhteydessä laittaisin tuollaisen valkoisen seinän toiseen makkariin. Poistaisimme vaatehuoneet kokonaan ja tilalle tulisi ihan normaalit kaapit. Seinän avulla saisi erotettua pukeutumishuoneen tai pienen työtilankin. ?
  Toinen vaihtoehto, että unohdan seinän meillä ja lahjakortti menisi lahjaksi siskolle.

 43. Eteisen ja olohuoneen väliin ollaan haaveiltu lasiseinästä. Vähän jakamaan tilaa, mutta sulkematta liikaa. Avaraa, valoisaa ja selkeää! ?

 44. Hei. Ihana seinä. Aivan nappivalinta ja tuo kivaa tunnelmaa. Ei voi muuta kuin tuijottaa ihaillen kuvia. Meillä on uuden asunnon rakennusprojekti käynnissä. Olemme suunnitelleet makkarin ja walk-in-closetin väliin juuri tuollaista lasiseinää. Ihastuin seiniin jo pari vuotta sitten asuntomessuilla. Kesällä kun oma rakennusprojekti lähti käyntiin ja saimme vaikuttaa vielä asunnon muutoksiin. Poistimme kahden makkarin väliltä seinän ja vaatehuoneen. Tilasta tulee nyt ihana, mutta se kaipaa ehdottomasti lasiseinää. Kiitos vinkistä ja mielelläni olen arvonnassa mukana – voi kun onnistaisi!

 45. Lasiseinä olisi todella tarpeen pimeän työhuoneen ja olohuoneen välille. Jakaa tilan, mutta päästää valon läpi. Mukana arvonnassa tottakai?

 46. Olohuoneen ja ruokailutilan välistä vaihtaisin umpiseinän valkoiseen lasiseinään ? ja voisipa pimeän tuulikaapinkin saada valoisammaksi teettämällä seinän ja oven tilalle lasiseinän ?

 47. Upea lasiseinä, meille lasiseinä sopisi olohuoneen ja takkahuoneen väliin nyt huoneet erilliset kuten 80- luvun omakotitaloissa. Takan tiiliseinä katkeaa oveen ja sitten vielä pätkä kybrokkia. Lasiseinällä tila olisi yhtenäinen ja lämpö pääsisi leviämään paremmin.

 48. Laittaisin lasiseinän olohuoneen ja työhuoneen väliseen oviaukkoon. Työhuone toimii myös vierashuoneena ja olisi mukava, jos yövieraat halutessaan voisivat vetäytyä oven taakse nukkumaan.

 49. Mahtavat arvonnat sinulla ollut viime aikoina! ❤️ Keksisin useammankin paikan, mihin lasiseinä meillä sopisi.

 50. Asunnot ovat pieniä ja siten lasiseinä antaa valoa läpi juuri sopivasti. Kun seinän poistaa lasiseinä antaa avaruuttua.

 51. Hei jes mikä arvonta! Meillä ollut ajatuksena hankkia samanlainen lasiseinä kokonaisuus kuin teillä on, mutta mustana. Tämä tulisi jakamaan olohuoneen ja makuuhuoneen välisen ”aukon”, jossa ei ole tällä hetkellä minkäänlaista ovea. Meillä on entuudestaan eteisessä Mirror linen liukuovelliset peilikaapistot, jotka teetimme mittojen mukaan ja ollaan oltu niihin tosi tyytyväsiä. Tästä lasiseinästä tulisi niin hieno 🙂

 52. Mukana arvonnassa! Meidän makkari kaipaisi kipeästi valoa ja nykyisen kipsilevyseinän tilalle lasi olisi täydellinen vaihtoehto 🙂

 53. Mukana arvonnassa! Meillä lasiseinä istuisi täydellisesti olohuoneen ja ruokailutilan väliin. Vuonna 1949 rakennetun kotimme 1. krs on kahdessa tasossa, ja ruokailutila on kaksi askelmaa alempana kuin olohuone. Aikoinaan välissä on ollut seinä, joka on sittemmin purettu. Vaikka nyt onkin avaraa ja valo pääsee kulkemaan, jotain tarvittaisiin erottamaan tiloja. Olen jo pitkään pohtinut, että tuollainen lasiseinä ratkaisisi asian tosi kauniisti ja talon henkeenkin sopivalla tavalla!

 54. Haaveilen juuri tuollaisesta lasiseinästä kuin sinulla!? Lasiseinä tulisi eteisen ja oleskelutilan väliin tilanjakajaksi. Voih, toivottavasti onni suosii…??

 55. Itse ottaisin luultavasti mustilla kehyksillä, mutta ihanasti toisi lasiseinä avaruutta tilaan ja silti tuo myös kuitenkin sitä yksityisyyttä tilaan juuri sopivasti!

 56. Siis lasiseinähän sopii minne vaan. Meillä se toteutettaisiin makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin tuomaan luonnonvaloa, tai vaihtoehtoisesti kylpyhuoneeseen jakamaan pitkää, isoa tilaa. Ai että haaveilen?

 57. Kaunis lopputulos ja ihanaa miten paljon tuonne tulvii valoa!! 🙂

  Lahjakortin antaisin eläkkeellä oleville vanhemmilleni ja se tulisi heille todelliseen tarpeeseen! He asuvat pienessä asunnossa ja heidän vaatesäilytystilat ovat olemattomat sekä hyvin epäkäytännölliset (kaikki säilytystilat parissa kaapissa eteisessä). Lasiseinillä voisi rakentaa makuuhuoneeseen pienen vaatehuoneen tai vaatenurkkauksen, johon saisi laitettua modernit säilytysratkaisut ja eteiseen vapautuisi paremmin tilaa ulkovaatteille.

 58. Nämä on upeita! Ollaan haaveiltu mustakehyksisestä liukuovesta meidän makkarin ja sen yhteydessä olevan kylppärin väliin.

 59. Upeita! Tällainen olisi mahtava ratkaisu yläkerran aulaan josta pitäisi erottaa osa makuuhuoneeksi tinkimättä kuitenkaan luonnonvalosta❤️ Toivottavasti arpaonni suosii!

 60. Meiltä on poistettu keittiön ja olohuoneen välistä liukuovi, siihen kelpuuttaisin tuollaisen ruutulasiliukuoven.

 61. Huikea arvonta, sillä lasiseinästä olen kovasti haaveillut! Asun kolmiossa kahden lapsen kanssa, joten minun tilani on asunnon ruokailuhuone teini-ikäisten lasten asuttaessa makuuhuoneita.

  Pikku hiljaa olen kyllä alkanut kaivata oman tilani eristämistä keittiöstä, ja lasiseinä olisi tähän parhain mahdollinen vaihtoehto. Kodissa säilyisi avaruus ja valo, mutta illan tullen saisin sulkeutua omiin oloihini lasiseinän taakse.

 62. Pintaremontoimme parikymmentä vuotta vanhaa kolmiotamme parhaillaan. Lasiseinää olen haaveillut olohuoneen ja työhuoneen väliin. Tällä hetkellä seinässä on normaali oviaukko. Lasiseinä toisi avaruutta koko tilaan ja valoa työhuoneen ikkunasta olohuoneeseenkin.

 63. Itsellä on remontit tehty ja meille lasiseinä ei mihinkään sopisi, mutta ystäväni on haaveillut lasiseinästä työhuoneen ja käytävän väliin jolloin valo pääsisis myös eteiseen ja koko työhuone avartuisi. Esteenä on vain seinän arvokkuus ja uskallus. Palkinto siis siirtyisi hänelle, mikäli onni sattuisi osumaan minun kohdalleni 🙂

 64. Upean näköinen tilanjakaja! Tarvetta olisi sellaiselle : ) Sillä saisi enemmän rauhaa tv-huoneeseen, mutta se ei kuitenkaan ”tukkisi” tilaa.

  1. Iso olohuone jaettaisiin kahdeksi erilliseksi huoneeksi, näin saataisiin yksi lisä makuuhuone asuntoomme.

 65. Grafiittikehykset ja valkoinen lasi tilanjakajaseinään olisi hieno, saisi nuorisolle oman huoneen!

 66. Lasiovelle on paikka jo mietittynä mutta vaikea valita millainen. Ehkä grafiitti tai musta. Tai hopea. Lasin läpi ei saisi näkyä mutta olisiko tuo opaali hyvä. Täytyy mennä Asta-messuille katsomaan vaihtoehtoja!

 67. Lasiseinä avartaisi upeasti kotimme pienimmän huoneen ja toisi heti sisääntulon läheisyyteen sitä jotain erityistä ja näyttävää!

 68. Ollaan tekemässä remontti missä olohuoneen jatkeena oleva makuuhuone muutetaan ns. Televisiohuoneeksi. Aluksi ajateltiin siihen pariovea mutta tuo lasiseinä/ovi olisi parempi. Antaisi hyvin tilantuntua.

 69. Ehdottomasti mustarunkoinen lasiseinä ? Ollaan aloittamassa talon rakennusta, ja tämä olisi aivan täydellinen työhuoneen ja olohuoneen väliin ❤️❤️❤️❤️

 70. Ollaan muuttamassa kolmihenkisenä perheenä kolmiosta kaksioon, jossa on pieni alkovi vanhempien ”makuuhuoneeksi”, ja siihen tämä olisi täydellinen tilanjakaja!

 71. Eteisen kauheat vaatekaapin ovet saisivat lähteä ja tilalle mustakehyksiset peililiukuovet, on muuten ihan mielettömän hieno palkinto??

 72. Meillä on olohuone/keittiön vieressä makuuhuone, jossa on kellertävä ja huonokuntoinen liukuovi. Lasiseinä olisi siihen aivan täydellinen ❤️ Makuuhuone on tällä hetkellä 4-vuotiaan lapsen käytössä ja hän haluaisi leikkiä legoilla rauhassa ettei 10kk vauva pääsisi käsiksi niihin ja tuo lasiovi ratkaisisi senkin upeasti! Lapsi voisi leikkiä rauhassa ja silti hänellä olisi näköyhteys meihin!

 73. Tämä olisi aivan ihana meidän makuuhuoneeseen. Suunnitelmissa ollut vaihtaa ovi lasillisiin parioviin, mutta jäänyt vain hinnan vuoksi haaveilun asteelle. Ehkä vielä joskus <3

 74. Oih ? tähän on pakko osallistua! Remontoin taloani yksin hitaaseen tahtiin ja tämä on ollut Unelmissa jo pitkään. Juurikin samaa tyyliä kuin sinulla. Makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin tulisi.

 75. Hei, olen miettinyt pitkään seinää yläkerran aulaan. Lasiseinä olisi täydellinen ratkaisu, valo pääsisi läpi

 76. Olen suunnitellut lasiseinää makkarin ja olohuoneen väliin, koska asumme alimmassa kerroksessa ja asunto on melko hämärä. Asumme miehen kanssa kahdestaan, joten olisi varmasti ihan toimiva ratkaisu, eikä ”yksityisyyden” menetys olisi niin paha juttu 🙂

 77. Oi unelma! Olen ostamassa vanhaa arvoasuntoa keskustasta joka pitää kokonaan remontoida. Lasiseinä on haaveissa mutta budjetti ei riitä. Jotta lapset saa oman huoneen, olohuoneesta pitäisi jakaa minulle pikku ”alkovi”’. Lasiseinä olisi kaunis ja moderni ratkaisu.

 78. Meillä ollaan toisen lapsen syntymän jälkeen käyty kovaa henkistä kamppailua siitä, pitäiskö meidän muuttaa isompaan asuntoon, vai tehdä meidän toisesta makuuhuoneesta väliseinän avulla kaksi pikkumakkaria lapsille.
  Lasiseinä olisi meille pelastus. Voisimme jäädä omaan kotiimme ja lapset saisivat omat pikku huoneensa omille leluilleen. <3

 79. Makuuhuoneen kaappien ovat uusisin tällä kauniilla peiliseinällä, koko huoneeseen tulisi uusi tuulahdus ja viihtyvyys lisääntyisi! Huikea arvonta ?

 80. Lasiseinä tulisi olohuoneen ja makuuhuoneen välisen seinän paikalle. Tällä muutoksella huoneistoon tulee valoa lisää ja olohuoneen ilmavuus ja tilan tunne paranee

 81. Rakennutimme unelmien kotia, mutta moni asia meni matkan varrella pieleen ja lopulta talotoimittaja menikin nurin. Moni asia jäi talossa kesken tai on tehty vähän niin ja näin, esimerkiksi meidän makuuhuone. Meillä on pohjaltaan ihana vaatehuone makkarin yhteydessä, joka toimisi paremmin, jos sen eteen saataisiin toimivat ovet. Jos nykyiset liukuovet erehtyy sulkemaan illalla, on varmaa, että koko perhe herää niiden avaamisesta syntyvään kolinaan. Tämä olis aivan täydellinen ratkaisu meille.

 82. Olen miettinyt pääni puhki mökkimme makuuhuoneen tilanjakajaa. Sermit ja hyllyt eivät ole sopineet ja parveakaan ei pysty toteuttamaan. Lasiseinä on täydellinen vastaus, avara ja samalla selkeästi tilan erottava!

 83. Vautsi ❤️ vanhan rintamamiestalon olohuoneen ja ns välihuoneen välinen seinä suunniteltu avartaa, tuollainen lasiseinä olisi ihana tilanjakaja ❤️

 84. Suureen omakotitaloomme on useita paikkoja johon voidaan laittaa, ajattelin josko pelihuoneen ja kuntosalin välille sopisi.

 85. Meillä alkaa ens kuussa omakotitalon rakennus ja ollaan suunniteltu työhuoneen oveksi mustakahyksistä pariovea ja molemmille puolille kiinteät lasit. Oon haaveillu tästä lasiovesta/seinästä jo monta vuotta ja se tulee olemaan varmasti yks lemppari asia uudessa kodissa?

 86. Nuorison tilasta olisi kiva erottaa säilytystilaa omaksi tilakseen, mutta jollakin kevyen näköisellä ratkaisulla. Tämä toimisi hyvin!

 87. Tällainen tilanjakaja olisi loistava ratkaisu olohuoneen ja eteisen väliin. Ilmava ja tyylikäs, mutta silti selkeä erottamaan kaksi huonetta.

 88. Minulla on kaksiossani makuuhuoneeseen kaksi liukuovellista käyntiä, joihin olen haaveillut lasiovia ohuilla mustilla kehyksillä. Antaisi ihanasti lisävaloa pieneen kotiini 🙂

 89. Lasiseinälle olisi useampikin vaihtoehto,ehkä kuitenkin päätyisin tekemään sellaisen yläkerran oleskelu/työhuoneen rajaamiseen jotenki…tarkkaa suunnitelmaa ei ole mutta jos voitto osuisi kohdalle, niin varmaan saisin suunnittelemiseen vauhti.

 90. Kahden makuuhuoneen yhdistäminen avattavalla lasiseinällä on ollut haaveenani jo pitkään. Valkoiset kehykset näyttävät mielettömiltä!

 91. Montakin vaihtoehtoa, joihin mietitty jo pidemmän aikaa jotain vastaavaa. Esim. kotona teinin kahden yhdistetyn huoneen välille oiva vaihtoehto (toisella puolella oleskelutila tv-tasoineen ja sohvineen, toisella puolella nukkumatila/työpöytä) tai sitten näyttävä katseenvangitsija/tilanjakaja huvilalle tällä hetkellä avoimella, leveällä aukolla yhdistetyn olohuoneen ja ns. ”maisemamakkarin” välille. Joka tapauksessa lasiseinä on upea ja raikas vaihtoehto tilanjakajaksi -kuten noista ihanista kuvista näkyy!

 92. Raskaiden aikojen ja kotimme ison remontin päälle tuollainen lasiseinä olisi unelma! Tulisi ison tilan jakajaksi, kirjastohuoneen seinäksi.

 93. Antaisin lahjakortin siskolleni jonka kotiin tää sopis kun nenä päähän ja tekis huomattavan muutoksen asunnon valaistukseen, joka nyt on valitettavan hämärä 🙁 <3

 94. Me ollaan mietitty lasiseinää yläkertaan. Sille on itseasiassa parikin eri vaihtoehtoa, joista etenkin toisen toteuttamiskelpoisuutta täytyisi ammattilaisen kanssa pohtia.

 95. Olohuoneesta makuuuhuoneeseen puhkoisin seinän lasiseinää varten. Haaveissa mustakehyksinen ? Kävisi ”kirjastohuoneesta” tai makkarista, kuinka tilanne kulloinkin vaatisi.

 96. Mustat kehykset siinä sais olla ja ovet joko liukuovet tai pariovet.. Tulis kyllä tarpeeseen tämä voitto ja ajoitus täydellinen ?

 97. Päästään kohta uuteen asuntoon ja tämä olisi ihan täydellinen ratkaisu jakaa tilaa vanhemmille ja lapsille sopivaksi. 🙂

 98. Meille lasiseinä liukuovin tulisi erottamaan olohuoneen eteisestä. Kahden vaiheilla värin suhteen musta vai valkoinen?

 99. Ehdottomasti mukana. Paikka löytyisi alakerrasta. Taloa remontoitu ja tämä seinä toisi valoisuutta.

 100. Olen haaveillut juuri tämän moisesta lasiseinästä, mutta mies vastustaa, kun tulee kuulema liian kalliiksi. Jos voittaisin tämän niin siihenpä miehen tekosyyt loppuisivat. ?? Olisi kyllä täydellinen meidän olohuoneeseen. ??

 101. Valkoinen lasiseinä tulisi uuden tulevan kodin yläkertaan rajaamaan makuutilaa muusta avoimesta tilasta erilliseksi.

 102. Uuteen asuntoon tarvittaisiin lasista tilanjakoseinää makuutilan lohkaisemiseksi. Valkoinen malli olisi raikas ?.

 103. Pieni remontti juurikin suunnitteilla, tytöille omat huoneet ja vanhemmille makkari olohuoneen kylkeen. Lasiseinä tilanjakajana olisi aivan täydellinen ratkaisu

 104. Ratkaise yhtälön X. Valtava olohuone + liian vähän makuuhuoneita = X? Meillä olisi tarve jopa kahdelle lasiseinälle eli käyttäisin lahjakortin harjoitteluun ja ostaisin omalla rahalla toisen mokoman 🙂

 105. Meillä pikkuruinen ja pimeä työhuone, jossa ei ole tällä hetkellä ovea ollenkaan 🙁 Tämä olisi mahtava ratkaisu siihen 🙂

 106. Yläkerta on kylmää tilaa joka pitäisi rakentaa valmiiksi. Iso tila saa pysyä avarana, huoneita max. 2 plus wc. Tilanjakajaksi sopisi erinomaisesti lasiseinä.

 107. Musta lasiseinä tulisi eteisen ja olohuoneen rajaukseen, jäi aikanaan väliseinämä tekemättä.

 108. Oh la laa mahtavaa..lasiseinä olisi upea elementti ovettoman vaatehuoneen puolelle makkarissamme ??

 109. Voisin korvata vanhan väliseinän kivasti tuolla lasiseinällä ja toisi valoa samalla huoneeseen. Väliseinän poisto mielessä.

 110. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Pitääkin ihan miettiä, mihin kohtaan täällä vuoden vanhassa kodissamme toteuttaisin lasiseinää/ovea tms.
  Oman makkarin vaatehuoneeseen tehtiin jo muutettaessa yläkantoinen mustaprofiilinen liukuovi.

 111. Meillä on tullut aika aikuisten ”muuttaa” yläkerrasta alas ja nyt tarvitaan ratkaisu jakamaan huone kahtia jotta arki sujuu myös jatkossa. Rintamamiestalo 3h+k pitäisi saada muotoon 4h+k.

 112. Olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin ja toteuttamassa mustaa ruudullista lasiseinää makuuhuoneeseen tilanjakajaksi.?✨

 113. Me ollaan niin haaveiltu lasiseinästä, entisen puisen liukuoven tilalle. Lasiseinä kruunaisi meidän olohuoneen remontin.❤️

 114. Meillä on takkahuoneen ja olohuoneen välissä vanhanaikainen haitariovi. Tämä olisi ihana korvata tällaisella lasisella nykyaikaisella ovimallilla.

 115. Talon rakentaminen suunnitteilla. Työhuoneen seinä on tarkoitus tehdä lasiseinäksi. Siihen käyttäisin lahjakortin.

 116. Meidän teinin huone on syvennys olkkarista, siinä nyt verhotanko viritelmä mikä ei oikein koiraperhees toimi, luusavat & karvat tarttuu.. tämä ovi menisi teinille ja ehdottomasti mustaa, tiheäruutuista.

 117. Meillä rakennusprojektissa jätettiin pianohuoneen ja olohuoneen väliin aukko mustille ruudukko-oville/lasiseinälle. Ovet on jääneet hankkimatta ja odottelee parempia aikoja… ? Olisi siis supermahtavaa saada vihdoin tuokin valmiiksi! ??

 118. Niin ihana olis….olen Pinterestissä näitä ihaillut ja kylopäri rempoa tulossa kesällä ja musta olisi minun valinta??

 119. Olemme rakentamassa ensimmäistä omaa kotiamme ja olen suunnitellut työhuoneen yhdeksi seinäksi mustaruudullisen lasiseinän.

 120. Eteiseen jakamaan tilaa ja samalla myös eristämään tilaa ulko-oven ja oleskelutilan välille? tai isomman remontin vaativa kakkos olohuoneen ja eteisen väliin..

 121. Olen jo jonkin aikaa haaveillut lasiseinästä olohuoneen ja makuuhuoneen väliin ❤️ Rahat tiukassa pienten lasten kanssa, niin palkinto olisi aivan täydellinen meidän kotiin ❤️

 122. Olohuone on avointa tilaa eteisen käytävän kanssa, siitä on eteisen kaapisto purettu pois. Olisi hienoa erottaa olohuone valoisalla lasiseinäratkaisulla ?

 123. Olohuoneen ”peräseinälle” olen jo vuosia suunnitellut liukuovellista säilytystilaa. Se on vain niin pienestä kii. No money.

  1. Tyttärelle antaisin lahjakortin ja hän varmaan osaisi sitä arvostaa, koska on juuri remontoimassa ensimmäistä kotiaan.

 124. Juuri nyt haaveilen siitä, että saisin lasiseinällä jaettua isosta olohuoneesta toisen päädyn makuuhuoneeksi. Saisi ilman muuttoa tavallaan lisää makkareita kotiin 🙂 Nämä sinun kuviesi ratkaisut näyttävät kovin upealta ja semmoista tyyliä haen myös omaann kotiin!

 125. Keksisin monta paikkaa mihin tämän laittaisin… asiakkaille paljon näitä suunnitellut ja itsellenikin kyllä kelpaisi 🙂

 126. Tää on niin uusi tuttavuus, että en ole ehtinyt vielä haaveillakaan. Mutta niin upeilta näyttää, että voiton tullessa varmasti ideat lentää 🙂

 127. En ole edes osannut haaveilla lasiseinästä, mutta nyt kun tämä tuli vastaan, lasiseinä ratkaisisi täydellisesti huonelukuun liittyvän ongelmamme! Seinä pääsisi komistamaan olohuonetta, josta tulisi samalla myös makuuhuone!

 128. Minulla olisi 2 pienen lasiseinän tarve. Yläkerran uuteen wc ja suihkutilan sekä alakerran suihkutilaan. Sitten voisi suunnitella portaiden alle kivaa lasiseinää. Eli tarvetta olisi ?

 129. Aivan mahtavaa olisi jos tämän voittaisin pitkään lasiseinästä haaveilleena ? mutta makuuhuoneen ja eteiseen väliin olen tällaista suunnitellut. Toinen kiinnostavampi, mutta hankalampi kohde olisi tupakeittiön ja olohuoneen väliin.

 130. Remontoimme uutta asuntoa jossa voisimme erottaa tummalla lasiseinällä oleskelutilan. Hieno idea.

 131. Olen jo 2v haaveillut keveästä liukuovesta kaksiomme olohuoneen ja eteisen väliin. Vieraat majoittuvat olkkarin vuodesohvassa ja näin saisivat yksityisyyttä muuten pienessä asunnossa. Lasi antaisi avaruutta eli pienentäisi tilaa entisestään.

 132. Talon kellarikerros on matalahko yhtenäinen tila, jolla olisi tarve jakaa selkeämmin koirien trimmaushuoneeksi ja takkahuoneeksi. Lasiseinä+ovi ratkaisulla tilan saisi pidettyä yhtä avoimen oloisena. Haaveissa toistaiseksi…

 133. Olohuoneen ja takkahuoneen välille sopisi nykyisen kiinteän seinän tilalle, niin voisi nauttia takasta olohuoneessakin.

 134. Ollaan juuri rakentamassa kotia meidän perheelle hartiapankilla kaksin mieheni kanssa. Haave olisi saada makuuhuoneen ja olohuoneen väliin juuri tuollaiset lasiliukuovet. Tällainen mahdollistaisi meille upean järvinäköalan katselun myös sängystä. Valitettavasti budjetti ei taivu noin upeaan kokonaisuuteen. Näin ollen tämä arvonta olisi aivan mahtava voittaa, se toteuttaisi unelmamme! ❤️ Saisimme myös bonuksen kovalle työllemme. ?

  1. Oijoi mikä arvonta.
   Haluaisin lasiseinän alkoviin, ois mahtava siinä, aivan kuin tuossa kuvassa.
   Nyt Peukut pystyyn.

 135. Haaveilen eteisen ja olohuoneen väliin lasiseinää. Se tekisi tilasta vieläkin avaramman ja tyylikkään kokonaisuuden ?

 136. Vanha 1960 luvun rivitaloasuntomme huutaa valoa ja avaruuden tuntua!
  Suunnitelmissa seinän poistoa ja lasiseinien asennusta mh/oluhuonesektorille.

  Luulin haluavani mustat, mutta nuo valkoiset nähtyäni…..rakastuin?

 137. Lasiseinä tulisi joko uuden talomme aikuisten makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Valintamme olisi lasiseinä mustilla yksityiskohdilla. Talossamme tulee olemaan muutenkin paljon lasia esim. päätyseinässä, joten tämä sopisi suunnitelmiimme kuin nenä päähän.

 138. Olohuoneeseen rajaamaan omaa soppea, kun pienen asunnon jaamme tyttären kanssa. Siihen tarkoitukseen lasiseinä olisi ihana.

 139. Me tarvittaisiin yksi makuuhuone lisää meille vanhemmille joten tämmöisen avulla saataisiin jaettua olkkarista osa tähän käyttöön! Nämä on upeita! 🙂

 140. Oi, tähän on pakko osallistua. Meillä lasiseinä tulisi olohuoneen jatkoksi, tila otettaisiin viereisestä huoneesta.

 141. Uuteen haaveilemaani kotiin sopisi täydellisesti lasiseinä! Nyt vain pitäis saada lainalupaus pankista ja onnistua talokaupoissa!

 142. Lasiseinä sopisi niin hyvin pitkään, pimeään eteiskäytävään. Toisi valoa ja avaruutta sekä toimisi myös pukeutumispeilinä.

 143. Tuollainen lasiseinä olisi haaveissa laittaa erottamaan eteisen olohuoneesta, jotta nuorempi koiraparka ei jatkuvasti häiriintyisi ulkoa tulevasta melusta ja saisi rauhassa nukkua kotona. Ehkä myös lapsen ylimääräisiä heräämisiä saataisiin näin minimoitua kun hälyttävä ovivahti ei olisi koko ajan vuorossa!

 144. Meillä on tällä hetkellä makuuhuone olohuoneen päädyssä niin, että vaatekaapit rajaavat tilaa (koska halusimme muunneltava kodin ja parketin koko tilaan, ei oikea seinä tullut kysymykseen). Vaatekaappien tausta kuitenkin epäonnistui, kun levy kupruilee.?
  Lasiseinä olisi täydellinen, koska se sopisi tähän tilaan aina, vaikka huoneen käyttötapa muuttuisi, mutta budjetti hakkaa vastaan..

 145. Kiitos teille molemmille osapuolille mahdollisuudesta voittaa kaunis ja haaveilemani lasiseinä uuteen kotiin ❤️ Valikoimaan on tullut juuri sopivasti uusia upeita malleja mistä valita! ?

  Suvi

 146. Uuteen kotiin makuuhuoneen/työhuoneen tilanjakajaksi ja tilan avartajaksi tai suihkuseinäkkeksi tai eteisen säilytys kalusteisiin! Monta mahdollisuutta 🙂

 147. Pitkään olemme jo haaveilleet!
  Mitat otettuna ja tarjoukset pyydettynä, mutta kun tuo hinta!!!!!
  Erottaisimme isosta takkahuone-tilasta makuuhuoneen, neliöt riittäisivät tähän hyvin!

 148. Oman unelmakodin rakennus starttaa tänä vuonna. Tulevaan 17m2 kokoiseen päämakuuhuoneeseen kaipaisimme lasiseinäkokonaisuuden jakamaan vaatehuoneen. Ja noh, kyllä keksisin muitakin kohteita tulevassa kodissamme johon voisin tuota 2000e tarvita ??

 149. Eteisen ja tuulikaapin välinen seinä saisi kyytiä ja tilalle tulisi ehdottomasti tämä upea lasiseinä <3

 150. Olen ihaillut näitä lasiseiniä kauan. Olen miettinyt minne saisin itse sellaisen. Asumme vuokrakodissa, enkä ole keksinyt paikkaa. Jossain sisustuslehdessä näin sitten kylpyhuoneen suihkukopin näistä lasiseinistä ja minulle välähti, että kesämökillemme sellainen! Siellä kylppäri on uudistuksen alla ensi kesänä ja tämä sopisi sinne kuin nenä päähän. ?

 151. Olemme ostaneet v. 2006 rakennetun kaksikerroksisen kivitalon. Yläkertaan mentäessä on avonainen aulatila ja alakerran täysikorkeaan olohuoneeseen puoliksi avoinna oleva ns. silta yläkerran makuuhuoneiden välissä (yläkerrassa 2 makuuhuonetta joista toinen makuuhuone aika iso). Haluaisimme vaihtaa tavallisen seinän lasiseinään jotta aulatila ja isompi makuuhuone näyttäisivät yhtenäiseltä isommalta ja valoisalta tilalta. Lasiseinä sopisi myös yläkerran ja portaiden kaiteiden kanssa yhteen jotka on lasia ja lasiseinä näkyisi myös sisustuselementtinä portaista alakertaan.

 152. Tästä ollaan perheen kanssa monesti juteltu ja lasiovia ja seiniä ihasteltu. Itse olemme suunnitelleet purkavamme yhden seinän kokonaan pois ja tilalle juurikin tämänlaista lasiseinää erottamaan olohuone työtilasta. Remontti on vaan tyssännyt aina kustannuksiin. Tämän voiton myötä se varmaan olisi mahdollista! ?

 153. Ajatus lasiseinästä on kiva, ehkääpä yllättäisin ukkoni ja vaatisin lasisenän laittoa vaikka siihen huoneeseen joka ei ole vielä olemassa 😉

 154. Ajatus lasiseinästä on kiva, ehkääpä yllättäisin ukkoni ja vaatisin lasisenän laittoa vaikka siihen huoneeseen, joka ei ole vielä olemassa 😉

 155. Tapahtui hassu juttu, kun yritin likata kommenttini, niin sain vastauksen, että on jo olemassa identtinen kommentti, vaikka kirjoitin mielestäni aika omaperäisen kommentin , jotenkin näin: yllättäisin ukkoni ja ehdottaisin lasiseinää siihen huoneeseen jota ei ole vielä olemassakaan 😉

 156. Valoisa ja avaruuden mahdollistava tilanjakaja olohuoneen ja kakkosmakkarin/vierashuoneen välille on jo suunnitteilla uuteen kotiin. Vielä auki se, olisiko kehysosat valkoisia vai ehkä puunvärisiksi maalattuja.

 157. Meillä käynnissä vanhan talon remontti ja yläkerran rakennus. Paikka lasiseinälle löytyisi varmasti!

 158. Kyllä lasiseinä tulisi avoimeksi jätetyn oviaukon tilalle lapsen makkarin tilanjakajaksi keventämään tilaa ❤️

 159. Oi ehdottomasti mukana♥️ Uusi koti rakenteilla parhaillaan ja tällaista ratkaisua mietitty erottamaan makuuhuone vaatehuoneesta, meille paras olisi peililasinen vaihtoehto mustilla kehyksillä!

 160. Uuden kodin olohuoneen ja keittiön väliin sopisi musta kehyksinen lasi liukuovi. Tulisi kontrastia 1910 rakennettuun taloon arkitehturiin ?

 161. Vuosia haaveillut mustakehyksisestä lasiseinästä, tulisi kirjastohuoneeseen, josta erottuisi tällöin portaikko. Ah, olisi upea!?

 162. Valmistus sisustusalan ammattilaiseksi. Muutama talo on jo rakennettu (siis ihan itse) ja sisustettu myös. Nyt maaliskuussa valmistuu paritalokiinteistö kauniiseen Kaarinan Kuusistoon. Talo on erittäin tasokkaasti rakennettu, mutta nyt ulkopuolisen voimin. Tila johon olemme näitä lasiovia kuolanneet, jää olohuoneen ja tv huoneen väliin. Ensin mietittiin ladonovia, mutta kaikessa ihanuudessaan, tilasta tuli liian umpinainen. Nyt siis peukut pystyyn. Meille sopisi kuin nyrkki silmään, tai pikemminkin pisteenä i-n päälle. Kiitos.

 163. Uuteen kotiin tulossa useitakin sopivia kohteita, mutta erityisesti eteisen ja pukuhuoneen väliin suunnitteilla näyttävä lasiovi mustilla karmeilla ja peittävällä lasilla.

 164. Juuri tuossa kuvassa olevan kaltainen, valkoiset karmit. Tilanjakajaksi ehkä olkkarin ja ruokatilan väliin. Kenties jokin muukin paikka sille löytyisi. Ihana olisi !

 165. Tämä lasiseinä tulis olohuoneen ja kirjastohuoneen väliin. Tulis vielä enemmän tilantunnetta ja parketti pääsis kunnolla oikeuksiinsa.

 166. Lasiseinä olisi ratkaisu, kun on yksi huone liian vähän. Sillä saisi mainiosti ison makuuhuoneen jaettua niin, että sinne saisi erillisen pukeutumishuoneen. Valkoiset kehykset ja maitolasi tai verhokisko ja läpinäkyvät lasit.

 167. No vau, nyt olisi uuteen hirsitaloon makea väliseinä…voisi laittaa oman makkarin ja olohuoneen väliin…seinää ei ole vielä tehty, niin olisi nyt mahdollista tuo vielä toteuttaa!

 168. Mukana. Tilanjakajaksi eteisen ja makuuhuoneen välille. Mirror Linen tuotteista tuttu ennestään Ladon ovi helamekanismi.

 169. Olohuoneen jatkeena olevan makkarin välille olisi hyvä saada nykyisen sälekaihtimen tilalle lasiseinä josta valo pääsisi jatkumaan tilasta toiseen. Musta olisi aika tyylikäs.

 170. Tilanjakajaksi liiketilaan. Rakennus on 1930-luvun funkkistyyliä joten moderni ruudukkoseinä valkoisena sopisi kuin nenä päähän.

 171. Voi kun arpaonni osuisi kohdalle. Meidänkin kotiin voisi suunnitella lasiseinän tai sitten liukuoville oli myös paikka ??

 172. Lasiseinä kävisi tilanjakajaksi makuhuoneen ja vaatehuoneen välelle vasta valmistuneeseen taloomme, joka vielä hiukan keskeneräinen.

 173. Minulla olisi kaksi kohdetta valittavana. Tyttäreni uuteen yksiöön makuusopen välitilaksi just passeli, unelma. Oma unelmani olisi tämä meidän uus vanhassa kodissa alakerran tilanjakajaksi keittiö/ruokailutila – olohuone.

 174. Lasitetulle terassille tilanjakajaksi olisi täydellinen (olettaen että kestävät lämpötilanvaihtelua ja kosteutta, tietoa ei löytyny sivuilta). Elleivät kestä, niin sitten mökin makuuhuoneeseen tilanjakajaksi.

  Mukavaa helmikuuta toivotan näin ennakkoon

 175. pukuhuoneen ja olohuoneen oviaukkoon lasiseinä sopisi loistavasti tuomaan kevyttä äänieristystä esimerkiksi yövieraille eikä veisi ihanaa avaruuden tunnetta tilasta. 🙂

 176. Tilanjakajaksi aivan ihastuttava ratkaisu, kun olohuoneeni on hyvin pitkä eikä ns. ehjiä seiniä ole kuin yksi, joka tekee tilan kalustamisen hankalaksi. Tuollainen lasiseinä olisi hyvä ratkaisu siihen ongelmaan.

 177. Olohuoneen ja ns. tv-huoneen jakaa nyt 80-lukvun puinen paljeovi. (Edellisten asukkaiden asentama). Sen tilalle olen etsinyt joko parilasiovia (malliltaan yksinkertaisia) tai sitten liukuovea/-ovia. Talo on valmistunut vuonna 1940 ja tykkään moderneista skandityylistä.

 178. Lasiseinä liukuovilla olohuoneen ja toisen oleskelutilan väliin toisi lisää tilan tuntua huoneisiin.

 179. Just tällänen ihana keveä, yksinkertainen valkoinen lasiseinä olisi niin kaunis kotiin jakamaan makuuhuoneen eri tilaksi❣

 180. Minulla on eteisen ja olohuoneen välissä vanhanaikainen säleikkö tilanjakajana. Siihen sopisi lasinen tilanjakaja harmailla kehyksillä noin seitsemänsataa kertaa paremmin. ?

 181. Me haaveilemme, että kaadamme uuden kotimme makkarin ja olohuoneen välisen seinän, johon tilalle lasiseinä väljyyttä tuomaan. Suunnitelmissa oli mustat raamit, mutta valkoinen näyttää kyllä myös ihanalta!

 182. Lasiseinä olisi upea työhuoneen ja olohuoneen väliin. Meillä on koko asunnon remontti meneillään ja nykyinen haitariovi ei oikein sovi uuteen tyyliin ?

 183. Tästä nyt jo vuoden päivät haaveillut. Lapselle pitäisi saada oma makuuhuone vanhempien huoneen viereen ja tämä on ainoa mahdollisuus se toteuttaa. Eteisessä olisi sopiva tila, mutta normi seinällä tulisi tila liian pieneksi. Vanhoja ikkunoita ollaan suunniteltu laitettavaksi, mutta mietityttää niiden turvallisuus. Saa nähdä koska lapsi pääsee omaan huoneeseen, vai löytyykö tyttöystäväkin meidän makkarista!

 184. Valkoinen lasiseinä olisi niin kaunis elementti erottamaan olohuone ja porrasaula toisistaan! ❤️

 185. Sijoittaisin lasiseinän mustilla kehyksillä keittiön ja olohuoneen tilanjakajaksi. Samalla saisi keittiö uuden ilmeen ja alakerrassa voisi tehdä aamupalaa ilman että yläkerrassa nukkuvat heräisivät ?

 186. Laittaisin valkoisen lasiseinän makkarin ja olkkarin väliin. Antais valoisuutta ja näyttäis tila isommalta!

 187. Haaveilen lasiseinästä erottamaan työhuone olohuoneesta. Haluaisin, että työhuone ja olohuone olisivat enemmän yhtenäistä tilaa kuin kodissamme tällä hetkellä.

 188. Lasiseinä vaikka olohuoneen ja makkarin väliin, jos se on mahdollista. Tai käytävän päähän erottamaan käytävä olohuoneeesta. Väriä en vielä tiedä.

 189. Haaveilen lasiseinästä olohuoneen ja eteisen väliin. Juuri eilen tästä mainitsin ystävälle, kun pohdimme alakerran layoutia yhdessä. Putkiremontti saa aikaan kummallisia ajatuksia ja seuraavaksi remonttivuorossa keittiö ja olohuone

 190. Juuri rakennettu ja muutettu pientä viimeistelyä vaille olevaan uuteen kotiin. Haaveilen lasiovesta makuuhuoneesta vaatehuoneeseen ja olohuoneesta ’kirjastohuoneeseen’? tämän arvonnan voittaminen olisi kuin lottovoitto tähän tilanteeseen☀️

 191. Meillä suunnitellaan toisesta makuuhuoneesta pukeutumishuonetta nyt kun lapsien huonetta ei enään tarvita. Toiveissa on saada valoisa huone jossa on paljon kaappitilaa. Sisäänkäynti tulisi suoraan toisesta makuuhuoneesta, jolloin kevyt lasiseinä olisi juuri oikea vaihtoehto meille.

 192. Me ollaan päätymässä mirrorlinen mustiin liukuoviin makuuhuoneeseen, kesällä valmistuu meidän itse rakentama omakotitalo!

 193. Syksyllä muutan erosta selvittyä omaan asuntoon ja tuo lasiseinä piristäisi/helpottaisi kivasti uuden asunnon remppaprojektia..

 194. Asumme 70-luvun tiilitalossa, jota remppaamme pikkuhiljaa. Nyt on vuorossa takkahuone, johon vie pariovet olohuoneesta ja toisella puolen uima-allas saunoineen. Upeat lasiovet olisivat täydelliset tähän tilaan, kumpaan suuntaan tahansa! ❤️

 195. Olemme aloittamassa rakentamaan omakotitaloa tulevana keväänä. Haaveena olisi lasiseinä työhuoneen ja olohuoneen välille ?

 196. Kerrostalon yöksiössä sänky sijoittuu makuualkoviin, joka olisi ihana jakaa kepeällä lasiseinällä, jolloin tilantuntu ei kärsisi ?

 197. Kyllä kelpaisi ???
  Ollaan remontoimassa 1893 valmistunutta pohjalaistaloa. Ja nyt lähti heti ajatukset lentämään… Pistäisin tällaisen seinän makuuhuoneeseen erottamaan ”Vaatehuoneen” ja luomaan vähän luxus tunnelmaa ?

 198. Vaimo on jo pari vuotta haaveillut teidän lasiovista. Ja upeiltahan ne ivatkin. Valkoinen raami sopisi meidän muihin oviimme.

 199. Mustaruutuinen suihkuseinä olisi unelmani! Myös sijoitusasuntoni kaipaisi tyylikästä tilanjakajaa ?

 200. Eteinen ja makuuhuoneen vaatekaapin edessä edessä olevat tilat tarvitsevat tälläistä ihanaa valoa. Tiedän niistä tulisi asunnon ilo, rauha ja rakkaus.

 201. Kiitos kun saan eteiseen ja makuuhuoneen vaatekaappiin iloa, rakkautta, raikkautta ja valoa.

 202. Eteiseen ehdottomasti! Vanha talo niin sieltä puhaltaa kylmää. Tämä olisi unelmien täyttymys. Mustana tämä tulisi.

 203. Meillä 80-luvun talo. Pelkillä pintojen uusimisella jäi vielä 80-luvun tilaratkaisut – tuommosen kun läjäyttäis olohuoneen ja takkahuoneen väliin, niin tilantuntu olis eri luokkaa ja lämpökin leviäisi tehokkaammin talon toiseen päähän.., notta komiampaa olis, kuin propellilamppu!!

 204. Kylpyhuoneesta purettiin aikansa nähnyt lasitiiliseinä ja nyt tila vailla uutta suihkuseinää. Tähän sopisi kuin nakutettu jokin tyylikäs lasiseinä! ?
  Tai mikäli arpaonni suosii, ja voitto olisi mahdollista hyödyntää portaiden kaiteiden lasitukseen, niin tämäkin vaihtoehto olisi aivan huippu meille! Saataisiin olohuone – keittiötilaan valoisuutta ?

 205. Uudessa kodissa ei ole enää tuulikaappia eteisessä, vaan tila on avara. Suuri eteinen on ihana ja valoisa, mutta todella hankala lemmikin kanssa. Lasiseinän rakentamisella saisin eteisen jaettua ja näin rajattua lemmikin pois juoksemasta avoimesta ulko-ovesta kadulle. Uskon, että moni tuskailee tämän saman päivittäisen asian kanssa. Tässä kaunis ratkaisu! Mukana arvonnassa!!

 206. Voi mustalla kehyksellä tällaiset ovet olohuoneesta makuuhuoneeseen vievälle seinälle tekisi kodin ihan uuden näköiseksi ?

 207. Työhuoneesta tulisi vanhempien makuuhuone, ja lasiseinä tulisi nykyisen kamalan taiteoven tilalle olohuoneen ja uuden makuuhuoneen väliin. Olis niin hieno, just tollaisena valkoisena.

 208. Haaveilen kaatavani kahden pienen makuuhuoneen välistä seinän ja siihen vanhan seinän tilalle laittaisin mustaruutuiset liukuovet. Toiselle puolelle tulisi pukeutumishuone ja toiselle puolelle makuuhuone. Aah, olen valmis kaivamaan lekan kaapista!

 209. Uuden kodin kirjastohuone kaipaa väliseinä tai tilanjakajaa. Lasiseinä on juuri täydellinen vaihtoehto tähän tarkoitukseen!

 210. Lasiseinä olisi loistava avartamaan olohuonettamme ja tuomaan lisää luonnonvaloa. Tulisi makuuhuoneeen ja olohuoneen väliin tilanjakajaksi. 10vuotta vanha talomme kaipaa jo pientä pintaremonttia, tuosta olisi hyvä aloittaa projekti??

 211. Lastenhuone kaipaa piristystä! Siellä on pienet ja ankeat vaatekaapit, lasiseinästä taikoisin 7 ja 5 vuotiaille täydellisen walk in vaatehuoneen missä tyttöjen mekot pääsevät arvoiselleen paikalle.

  1. Hei! Pimeä alakerta 2-kerroksisessa rivitaloasunnossamme avartuisi huimasti lasiovilla. Värillä ei väliä, sekä musta että valkoinen miellyttävät omaa silmää.

 212. Uuteen taloomme on tulossa kaksi lasiseinää. Olohuoneen ja työhuoneen välinen seinä, sekä eteisen ja yhteisiin tiloihin johtavan käytävän välinen seinä.

 213. Meillä on musta keittiö, joten mustana sopisi kuin nenä päähän keittiön ja olohuoneen välille. Keittiöremontin yhteydessä 60-luvun raskas liukuovi purettiin keittiön ja olkkarin väliltä. Nyt kun on ehtiväinen taapero talossa, kaipailisin taas jonkinlaista suljettavuutta tilojen välille kuitenkaan pimentämättä kumpaakaan huonetta. Tämmöinen lasiovisysteemi olisi täydellinen.

 214. EHDOTTOMASTI MUKANA!! Vaihtaisin nykyisten vanhanaikaisten lasiovien tilalle ihanat skandinaaviset tilanjako-ovet. Ai että:)

 215. Vuosi sitten muutimme ensimmäiseen omaan kotiin, mihinkään remonttiin ei ollut varaa, joten nyt olisi mukava tehdä hiukan ”tuunausta” lasiseinän avulla 🙂

 216. Olisi juurikin loistava kokonaisuus olohuoneen ja vierashuoneen välille, antaisi avaruutta ja luonnonvaloa kokonaisuutena 🙂

 217. Kotiimme lasiseinä, jotta saisimme minulle uuden työhuoneen (teen etätöitä) ja siten vapautettua molemmille lapsille omat makuuhuoneet. Lasiseinä valkoisilla kehyksillä pitäisi yläaulan avarana ja päästäisi valon kulkemaan aulan molemmista päistä olevista ikkunoista.

 218. Tyylikäs ja valoisa lasiseinä on ollut haaveissa ja sille olisi paikka työpisteen ja olo/nukkumatilan välissä.

 219. Kämpässä on makuualkovi, jossa ei-niin-toimiva saati kaunis sisustusseinä+liukuovi-systeemi. Tähän toivoisin muutosta.

 220. Olemme tekemässä pientä pintaremonttia talomme yläkertaan. Rakennettaessa yläkertaan tuli vain yksi makuuhuone, vaikka alunperin sinne suunniteltiin kaksi. Jätimme yhden väliseinän silloin tekemättä ja näin tilasta tuli avoin sekä valoisa. Lasiseinä sopisi hyvin juuri tuohon kohtaan, mihin oli alunperin seinä suunniteltuna. Yläkerran tila säilyisi avoimena ja samalla ilme päivittyisi 2020 -luvulle.

 221. Onpa tässä arvonnassa mahtava palkinto! Meille toivoisin lasiseinää jakamaan keittiötä ja olohuonetta tai vaihtoehtoisesti makuuhuoneen ja eteisen väliin.

 222. Meillä jakaa olohuonetta ja kirjastohuonetta tällä hetkellä 70-80-luvuille tyypillinen nahkainen haitariovi. Sen tilalle olisi todella hienoa saada lasiseinä, jonka läpi koko seinän peittävä kirjahylly loimuttelisi.

 223. Oi vau onpa upea palkinto! Mä olen haaveillut tällaisesta lasiseinästä jo muutaman vuoden. Oma työhuoneeni sijaitsee avoimessa tilassa, joka on myös läpikulkutila. Tila tarvitsisi siis vähän suojaa ja omaa rauhaa. Rakastan kuitenkin sen tilan valoisuutta joten lasiseinä olisi täydellinen tilanjakoon ??

 224. Rintamamiestalon alakertaan, joko mustana tai valkoisena, olohuoneen ja makuuhuoneen välille. Aikanaan makuuhuoneeksi suunniteltu tila avattu myöhemmin ruokailutilaksi olohuoneen yhteyteen. Nyt huone otettu jälleen makkarikäyttöön mutta yhtä seinää se kaipaisi. Tuollainen moderni lasiseinäratkaisu toisi mukavan efektin perinteiseen tilaratkaisuun ja antaisi valon kulkea vapaasti. Tarpeeseen tulisi nukkujien ja yökukkujien suhteen.

 225. Pienen kolmiomme olo-ja makuuhuoneen väliseinän tilalle tuomaan avaruutta ja tilan tuntua kotiimme.

 226. Omakotitaloa on rempattava, jotta talon arvo ja asumisen mielekkyys säilyy! Makuuhuoneen seinän muuttaminen lasiseinäksi toisi valoisuutta ja kepeyttä!

 227. Uuteen rivitalokotiin erottamaan keittiö ja eteinen, niin että kissat pysyvät sisätiloissa eteisen puolella, kun keittiön pariovet pihalle avataan. Ja valkoisena, koska sopii sisustukseen.

 228. Aloitamme keväällä remontin makuuhuoneessamme rakentamalla vaatehuoneen. Lasiseinän myötä saisimme uuden idean/mahdollisuuden remontin toteuttamiselle.

 229. Mustilla ruuduilla haluaisin uuteen kotiin! Oma koti vielä toistaseks haave vain, joten lahjaksi antaisin jollekki, jos ei itselle pysty laittaa?

 230. Tämä olisi niin mahtava tilanjakaja meille olohuoneen ja työhuoneen väliin. Aloitan juuri tekemään etätöitä kotoa käsin ja olen miettinyt, kuinka saisin seinän jakamaan nämä tilat! ??? Valitsisin juurikin tuollaisen valkoisen kuin sinulla?

 231. Lasiseinä olisi ihana tilanjakaja olohuoneen ja tv-huoneen väliin. Kaunis kokonaisuus olisi oikea helmi ja katseen vangintsija kodissamme.

 232. Muutettiin uuteen kotiin, jossa on 90-luvun tyyliin iso avoin tila kakkoskerroksessa johon mietimme pientä työnurkkausta ja vetäytymistilaa. Tilan voisi jakaa seinillä ja ovilla, mutta silloin luonnonvalo häviäisi ? päädyin tähän blogiin Mirrorlinen kautta kun yritin etsiä lasiseinäratkaisuja – lasiseinä voisi olla ihanan levyt ja kumminkin vähän tilaa rajaava ratkaisu, missä luonnonvaloa ei menetettäisi. Värinä tuo valkoinen olisi ihanan raikas ja moderni.

 233. Haluaisin tehdä lasiseinän erottamaan makuuhuoneen työhuoneesta. Sinun lasiseinä näyttää upealta!

 234. Ollaan laajentamassa kotia ja lasinen väliseinä olisi kaunis avartava ja valoa tuova elementti nykyisen olohuoneen ja tulevan tv-huoneen väliin, jotta tila jatkuisi yhtenäisenä ❤️✨

 235. Makuuhuone ja pukeutumishuone ovat vierekkäin. Haluaisin kulun näihin kahteen tilaan yhteisen ison oviaukon kautta. Ja oviaukkoon tulisi kaksi lasiliukuovea ?

 236. Ollaan juuri tekemässä muuttoa 1948 rakennettuun rintamamiestaloon, kotitilalleni. Rakennustavalle tyypillisesti yläkerta on kokonaan avointa tilaa, ainoastaan hormi keskellä katkoo tilaa. Pitäisi saada jaettua jotenkin fiksusti yläkerta kahteen ”huoneeseen”, mutta kuitenkin niin, että matalan viistokaton ja yläkerran päädyissä olevien pienten ikkunoiden vuoksi tila ei kuitenkaan muuttuisi pimeäksi tai ahtaaksi. Jonkin sortin aikakaueent sopiva lasiseinä voisi ehkä olla ennemminkin mahdollisuus kuin uhka?

 237. Laittaisin uuden kodin eteistä ja avointa olohuone-keittiötilaa rajaamaan. Ois aika majesteettinen sisääntulo kauniilla tilanjakajaovilla.

 238. Olen haaveillut mustareunaisesta lasiseinästä jakamaan meidän olohuone-keittiötilaa.

  Meillä on perheenlisäys hartainpana toiveena ja jos onni käy toteen tarvitsisimme lisää ”makuuhuoneita” jolloin nykyisestä olohuoneesta voisi lasiseinän avulla tehdä meille uuden makuuhuoneen. ❤️

 239. Rakennusprojekti alkamassa joten varmasti tarvetta lasiseinälle. Upeita. Ehkäpä mustana ruutua.
  Mietin tarkemmin jos voitto osuu kohdalleni. Olisi kyllä unelma!

 240. Juuri tuollainen valkokehyksinen on haaveissa. Ensisijaisesti kylppäriin jakamaan märän ja kuivan puolen erikseen tai vaihtoehtoisesti räjäyttäisin eteisestä tuulikaapin ja siihen tilalle tällainen.

 241. Haaveilemme tilanjakajasta eteisaulan ja olohuoneen välille emmekä osaa päättää valkoinen vai mustaruutuinen lasiseinä!?!?

  Olisi ihan mahtavaa yllättää puoliso voitolla!

 242. Peiliovet mustilla kehyksillä
  Tulisivat meidän uuteen taloon. 10.2. Piti tulla hirret. Katsotaan milloin lakko loppuu ja päästään pystyttämään 🙂

 243. Valitsisin ehdottomasti lasiseinä mustilla yksityiskohdilla! Talon rakennus alkamassa, kun hirsipaketti saapuu ?

 244. Wau, tää ois hieno ?? Vanhin poika haaveilee omasta huoneesta (kaipaa omaa rauhaa pikkuveljistä) ois kyllä mahtava palkinto meille niin minä äitinä voisin saada oman sopen olkkariin ja poika saisi oman huoneen ☺️

 245. Lasiseinä tilanjakajana 25 neliön makuuhuoneeseen olisi upeista upein ratkaisu. Seinän avulla iso tila saataisiin jaettua nukkumiseen ja oleskeluun ja silti säilyisi avaruuden tuntu ja valoisuus. Uskon, että seinä sopii hyvin korkeaan tilaan ja vanhaan 1800-luvun kivitalohuoneistoomme.

 246. Kyllä tää tulis nykyisen asunnon makkarin ja vaatehuoneen välisen seinän tilalle! Pieni makkari sais ”lisäneliöitä” ja edustuskelpoiseksi rempattu vaatehuone pääsisi kauniisti esille. ? Esteetön näkymä motivoisi toki pitämään vaatehuoneen myös aina tiptop järjestyksessä nykyistä tehokkaammin. ?

 247. Keittiön ja makuuhuoneen väliin sopisi lasiseinä. Makuuhuoneen voisi sitten sisustaa ruokailutilaksi.

 248. Postaus tuli sattumalta vastaan, kun mietin tilanjako-/oviratkaisua pieneen kaksiooni. Tavallisen sisäoven sijasta tuollainen lasinen liukuovi valkoisilla kehyksillä olisi täydellinen pieneen oviaukkoon 🙂

 249. Uuteen kesällä valmistuvaan kotiimme haaveilen mustakehyksisestä lasisesta tilanjako-ovesta keittiön ja olohuoneen välille. Se olisi täydellinen, koska meille tulee muutenkin paljon mustia yksityiskohtia ja musta keittiö ?. Kumpa arpaonni suosisi.

 250. Haaveissa olisi ruudukollinen lasiseinä, suurilla ruudukoilla, mustin kehyksiin. Lasiseinän tulisi olla korkea ja suuri. Hinta olisi ollut yli 4000euroa, joten meni budjetin yli. Tämä tulisi Makuuhuoneen ja työhuoneen väliin. Sellainen piti meidän laittaakin, mutta budjetti paukkui yli ja seinä jäi toteuttamatta rakennusprojektin aikana 😀

 251. Haaveilemme mustaraamisesta lasiseinästä kylpyhuoneeseemme tilanjakajasta. Tämä korostaisi muuten hyvin pelkistettyä sisustusta kylpyhuoneessamme.

 252. Mustakehyksinen lasiseinä on ollut kauan jo haaveissani olohuoneen ja ruokailuhuoneen väliin. Nyt huoneet ovat lähes yhtä tilaa ja haluaisin siihen tilan jakajan, joka kuitenkin pitäisi tilan avarana, eikä sulkisi näitä huoneita liikaa toisistaan.

 253. Rakennamme parhaillaan modernia hirsitaloa ja sinne sopisi useampaan tilaan upeasti juuri tämmöiset lasiovet. Postaus tuli kuin tilauksesta! <3

 254. Haaveilen ensiasuntooni valkoista lasiseinää. Seinän avulla saisin luotua selkeästi muusta tilasta erillisen makuuhuoneen. Onpa ihana arvonta☺️

 255. Nykyiseen asuntoon ideat vaan alkaa pyörimään, löytyy kyllä vaihtoehtoja. Haaveissa siintävään okt:n yhden makuuhuoneen kaks seinää ajatus tehdä lasiseinänä. Tai ainakin siitä haaveillut varmaan jo 3-4 vuotta.

 256. Musta kehyksinen lasiseinä olisi täydellinen käytävän ja takkahuoneen välille. ? Perinteistä oviratkaisua emme kyseiseen tilaan haluaisi, sillä se veisi liikaa luonnonvaloa käytävältä. Olemme tekemässä valtavaa remonttia lapsuuden kotiini, joten tällainen voitto auttaisi pitämään budjetin kurissa tyylistä tinkimättä. ?

 257. Makuuhuoneeseen lasiset valkoiset pariovet tilanjakajaksi. Piristäisi kummasti ja toisi modernia ilmettä meidän ysärikolmioon ?

 258. Aivan mahtava?. Olisi kyllä unelmien täyttymys voittaa tuo ja kohdekin olisi selvillä. Vaikka itsellekin löytyisi paikka, lahjottaisin rakkaalle tyttärelleni, tilanjakajaksi olihuoneeseen❤️❤️❤️

 259. Rehellisesti sanon, että en osaa sanoa, mutta sisustussuunnittelijan apua varmaan tarvisin. Kaunis olisi tuollainen seinä

 260. Olohuoneen ja takkahuoneen haitarioventillle olisi aivan huippu juttu saada tämmöinen lasiseinä 🙂

 261. Erottamaan, ja antamaan valoa olohuoneen ja portaikon väliin, nykyisen kiinteän hyllymän tilalle.

 262. Oi! Tällä saisi toteutettua pitkäaikaisen unelman! Mustakehyksinen lasiovi makuuhuoneen liukuoven tilalle.

 263. Just mulle sopiva arvonta! 🙂 Olisi kaksi paikkaa lasiseinälle/-oville. Takkahuone olisi kiva erottaa olohuoneesta, siellä kun on vierassohva ja kakkostelevisio. Toinen kohde on makuuhuoneen takana olevan vaatehuoneen ”laajennus” laittamalla lasinen liukuoviseinä kapean oven tilalle. Olisi paljon kätevämpää liikkua kapeassa tilassa, kun puolet seinästä liukuisi tarpeen tullen pois.

 264. Olen juuri ostamassa valkoista lasiovea, mutta en tiedä, voisiko lasiseinää vaihtaa ainakin osittain lasioveen? Joka tapauksessa nuo ovat hienoja ja tuollaista ratkaisua on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa työhuoneen ja olohuoneen väliseen aukkoon. Antaa valon tulla!

 265. Pienessä yksiössä erottaisin samalla tavalla sängyn muusta huoneesta❤ tuo on niin kaunis ❤

 266. Uima-allashuonettamme ollaan suunniteltu ottaa varastotiloista uima-allaskäyttöön. Takkahuonetiloista voisi näkymän ja kulunkin altaalle ratkaista lasiseinällä.

 267. Olohuone jakautuisi kahti. Toiselle puolelle kirjasto-tv huone ja toiselle puolelle ruokailutila. ? ? ?

 268. Olen muuttanut 3 kk sitten ensimmäiseen omistusasuntooni ja olen tänä aikana remppailöut täällä jonkin verran. Haaveena olisi saada makuuhuoneeseen lasinen liukuovi ja vaatehuoneeseen normaali lasiovi. Tälläiset on hintavia hankintoja joten niiden toteutus saa kyllä odottaa ellei arpaonni suosi??

  @lindaekroth

 269. Lasiseinä ratkaisisi vuosikymmenien ongelman lapsuudenkodissani! Olohuoneen umpiseinä pimittää isoa aula- ja toimistotilaa kohtuuttomasti. Jos seinä olisikin lasista, talo saisi uuden huikean piristysruiskeen!

 270. Jos voittaisin niin silloin muuttaisin vielä rakenteilla olevan kodin seinäsuunnitelmaa siten että tämä kaunis seinä tulisi olohuoneen ja vanhempien makuuhuoneen väliin tai vanhempien makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin?

 271. Minun unelmani on tehdä ääntä eristävä lasiseinä kirkkotilaamme jossa kirkkosali ja kahvila on yhtenäisesti jatkuva tila. Jos tekisimme ääntäeristävän siirrettävän lasiseinän näiden tilojen väliin lapsiperheillä olisi helppo olla ja puuhastella kahvilatilassa jumalanpalveluksen aikana ja samalla saada olla osaa jumalanpalvelusta tuntematta että häiritsevät. Tämä toisi perheet lähemmäksi yhteisöä. Tällä hetkellä meillä on pieni ”perhe/lapsi-huone” jonne tulee vain kuva ja ääni television kautta jumalanpalveluksesta. Siirrettävä lasiseinä parantaisi olennaisesti meidän jumalanpalvelusyhteisöä ja yhteyttä.

  Stefan
  Pastori

 272. Meille on syntymässä vauva heinäkuussa ja joudun luopumaan omasta vaate/työhuoneesta, jotta saamme vauvalle oman huoneen. Totta kai pienellä pitää olla oma huone! Ajattelimmekin jakaa työhuoneen lasiseinällä niin, että huoneen perällä on jatkossa vaate/työhuoneeni ja huoneen etuosassa mieheni työhuone. Voitto tulisikin hyvään saumaan meille.

 273. Juuri tuollaista valkoista lasiseinää liukuovilla kaipaisi meidän takkahuone. Huone saisi sopivasti valoa ja avaruutta❤️

 274. Jos saisin lasiseinän todella pienen olohuoneen ja työhuoneen väliin, niin huoneistoon tulisi paljon avaruutta ja valoisuutta. Remontin voisi toteuttaa samalla, kun keittiöstä puretaan seinä ja tilalle tulee saareke.

 275. Mustilla karmeilla olevaa lasiseinää olemme suunnitelleet tulevaan taloomme jakamaan työhuonetta muusta tilasta tai makkarin vaatehuoneen oviksi ?

 276. Just puhun miestä ympäri, että vanha tuulikaapin ovi lähtisi ja tilalle tulisi lasiliukuovi! 🙂 Musta varmaankin, kirkkailla laseilla. Voiton myötä suostuisi varmasti! 🙂

 277. Mustasta tai valkoisesta lasiseinästä/liukuovesta haaveilen olohuoneen ja makkarin/tv huoneen väliin.

 278. Rintamamiestalon makuuhuoneen ja olohuoneen väliin on suunniteltu pariovia, näistä voisi rakentaa hienon kokonaisuuden siihen!

 279. Keväällä tulee kuluneeksi kaksi vuotta kun olemme asuneet itse suunnittelemassamme ja rakentamassamme kivitalossa. Sisätilat ovat olleet muilta osin valmiita jo muutosta lähtien mutta ”master bedroomimme” oviaukko on syystä tai toisesta jäänyt ilman lasiovia/seinää, joita olen suunnitellut jo muutosta lähtien. Voitto olisi jälleen yhden unelman täyttymys!

 280. Jakaisin lasiseinällä isot eteistilat kahteen eri osaan. Tai ehkä sittenkin tekisin makuuhuoneeseen uuden seinän.

 281. Haaveilen päivittäin lasiseinästä olohuoneen ja työhuoneen välisen seinän tilalle. Muutin vuosi sitten omaan asuntooni ja pieneen asuntoon saisi mukavasti lisää luonnon valoa ja tilavuuden tuntua tämmöisellä seinällä, huoneeseen johtaa jo nyt vanhahko tyyliset pariovet mutta pidän niitä jatkuvasti auki ettei tarvitse katsella niitä ovia…. ?

  Lasiseinä tai suuret lasiovet ottaisin mustilla listoilla jotta se olisi hieman rouhevuutta muuten vaaleaan sisustukseeni, mutta taas toisaalta valkoiset voisivat olla myös todella kauniit. Elämä on yhtä pähkäilyä kun kyseessä on remppaaminen ja sisustaminen ??

  Olen myös miettinyt makkarin ja vaatehuone väliseinää lasiseinäksi, sillä mäkkäriä se vasta pieni onkin. Olen perfektionisti niin vaatehuone on tiptop jäjestyksessä mutta harmikseni sitä ei kukaan koskaan näe kun se on piilossa seinän takana. ?

 282. Haave on vaihtaa meidän vanhempien makuuhuone alakertaan… muutoin niin kaunis makkari-olohuone yhdistelmä kaipaa juuri tuolloista ihanaa tilanjakajaa vanhan tunkkaisen haitarioven tilalle❤️

 283. Omaan kotiin, kaunis mustaruutuinen lasiseinä makuhuoneen (työhuoneen) ja olohuoneen välille olisi aivan ihana ??✨?

 284. Lasiseinä tulisi meillä äänieristeeksi ja vauefektiksi portaikon yläpäähän. Värinä musta/kirkaslasi.

 285. Lasiseinä eteiseen. Siihen joku verho viritelmä. Välillä voi pitää auki tai kiinni verhoja. Seinä blokkais hyvin näkymän ovelta asunnon sisälle.

 286. Sellainen lasiseinä eteiseen mihin vois laittaa myös verhot. Välillä se vois blokata näkymän suoraan huoneeseen kun verhot edessä.

 287. Tällaisesta olen haaveillut kotiin! Makuuhuoneemme ja olohuoneen väliin olisi kerrassaan täydellinen valkoisin raamein!

 288. Olkkarin ja makkarin välisen seinän voisi muuttaa lasiseinäksi. Se antaisi mukavasti valoa molempiin tiloihin lisää.

 289. Voi meillä olisi useampikin paikka mihin upean lasiseinän/ oven voisi tehdä ? Meillä juuri valmistunut talo ja moni asia vielä kesken. ?

 290. Kaunis ,mielelläni ottaisin jos onni suosisi kotiini tälläisen!! Ajaton ja tyylikäs eli pitkä ikäinen sisustus ratkaisu olisi .

 291. Kiitos kaikille osallistujille! Mirror Line -lasiseinän voittaja on arvottu ja sisustusunelmiaan Mirror Linen tiimin kanssa pääsee rakentamaan nimimerkillä Ritva kommentoinut lukija – Paljon onnea Ritvalle mielettömän upean palkinnon johdosta! ♥︎

 292. Me tarvittaisiin juuri tällainen valkokehikkoinen, liukuovellinen väliseinä meidän portaiden yläpäähän! Siis juuuuuri tällainen ? aivan ihana!!

  1. Priya: Mirror Linen suunnittelutiimiin kannattaa olla yhteydessä, he jos ketkä saavat täydellisen lasiseinäratkaisun loihdittua haastavampiin tiloihin kustannustehokkaasti. 🙂 Lasiseinä on yksi parhaista remonttiratkaisuista joita koskaan olen tehnyt! ❤️❤️❤️

 293. Muutan maaliskuussa ja lasiseinä olohuoneessa sijaitsevaan alkoviin olisi täydellinen! Ai vitsi, voi kun voittaisin 😁🙌😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *