Vinkit johtojen järjestämiseen

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Rakastan siisteyttä ja tykkään siitä että kodin kaapit ja laatikot pysyvät hyvässä järjestyksessä mahdollisimman vaivattomasti. Tänään jaan teille arkeani helpottaneen niksin johtojen ja piuhojen järjestelyyn liittyen.

Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen
Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen

Johtojen säilytys ja lajittelu

Arvelisin että suomalaisten kotien kaapeista löytynee keskimäärin noin 15kpl laitteesta irrallaan säilytettävää virta- ja latausjohtoa, joiden väreinä musta ja valkoinen ovat yleisimmin käytettyjä. Nämä satunnaisesti tarvittavat johdot jemmataan kiireessä monesti sekatavaralaatikkoon, missä ne menevät helposti sekaisin ja solmuun, tai joutuvat jopa kokonaan hukkaan.

Jos johtoja ja piuhoja on runsaasti, suosittelen lajittelemaan johdot lajityypeittäin säilytyslaatikoihin tai -pussukoihin. Myös pahviset kenkä- ja lahjalaatikot ovat erinomainen apuväline johtojen lajitteluun ja laatikoiden kansista voi leikellä laatikonjakajia erottelun ja setvimisen avuksi.

Hätätapauksessa avuksi sopii myös ruokakauppojen kestokasseista taitellut säilytysboksit, jos johtoja on kertynyt esimerkiksi harrastuksen vuoksi normaalia suurempi määrä.

Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen

Minimalistin johtojemma

Kuinka monta virta- ja latausjohtoa minun minimalistisestä kodista sitten löytyy? Vastaus on liian monta, vaikka jokainen niistä onkin tarpeellinen. Irrallaan seikkailevia johtoja löytyy nopeasti laskettuna 11 kappaletta.

Tietokoneen, tabletin ja puhelimen latausjohdot ovat päivittäin käytössä ja siksi ne löytyvät useimmiten joko olohuoneen tai keittiön pistorasioista tai niiden läheisyydestä. Harvemmin käytettävät johdot olen pakannut läpinäkyvään vetoketjulla suljettavaan pussukkaan, josta niitä käyn kaivelemassa tarpeen mukaan viikon parin välein.

Jokaisen pussukkaan säilötyn johdon väri on tietysti musta, mitenkäs muutenkaan, ja oikean laitejohdon löytäminen tarkoitti aiemmin pussukan koko sisällön levittämistä pitkin lattioita. Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimella tehtyjen nimitarrojen lisäämisen jälkeen oikean johdon voi vain nostaa sievästi ja vaivattomasti ulos säilytyspussukasta.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen monipuolisiin käyttötapoihin ja tilaa omasi etuhintaan: ➤ brother.fi/cube-tarratulostin

Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen
Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen

Taipuisa tarranauha

Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostin on ollut isona apuna koko kodin organisoinnissa ja taipuisalla 12mm TZeFX221 -tarranauhalla tehdyt nimikoinnit ovat helpottaneet elektronista arkea – useimmin käytettävän kuulokejohdonkin erottaa nyt muista johdoista nimitarran ansiosta ja suurella sydämellä suosittelen tätä nimikointivinkkiä aivan jokaiselle. ♥︎

Mullistavimman arkihyödyn taipuisa nimikointitarra tuo varsinkin kotiteatteriharrastajille – taipuisalla tarralla saa kätevästi merkattua esimerkiksi 7.1-kotiteatterijärjestelmän vahvistimen kytkentäjohdot, jotta ne tulee liitettyä varmasti oikeisiin kaiuttimiin.

Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen

Hyödynnä kampanjaetu!

Brother P-Touch CUBE on saatavana nyt edulliseen kampanjahintaan 31.3.2020 saakka! Lue lisää tarjouksesta täältä: ➤ brother.fi/P-Touch-CUBE-kampanja

Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät myös valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta.

Johdot järjestykseen Brother tarratulostin P-Touch CUBE kodin organisointi Oma Koti Valkoinen

Käy inspiroitumassa Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimen käyttömahdollisuuksista juhlakoristeluun ja pesuainepullojen nimikointiin liittyen täällä:

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vinkit johtojen järjestämiseen” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *