Ajatuksia shoppailusta

Meidän koti on vuosi vuodelta muuttunut minimalistisemmaksi ja olen todella onnellinen lopputuloksesta. Suurin muutos tuntuu ja näkyy eniten pinnan alla, rauhallisuuden tunteena ja hyvänä olona olla kotona.

Artek riippuvalaisin valkoinen skandinaavinen sisustus japandi Omakotivalkoinen
Omakotivalkoinen valkoinen keittiö minimalistinen sisustus skandinaavinen koti vihersisustus

Sisustamista rakastavana koti elää mukana menossa ja tänäänkin bongailin kaupungilla käydessäni ihania uusia tuotteita, jotka sopisivat täydentämään meidän sisustusta. Habitatista löysin omilla jaloillaan seisovan maailman upeimman vaatenaulakon, Sokoksen sisustusosastolta vuorostaan valkoisen metallisen talouspaperitelineen ja siivousaineille sopivan kannettavan säilytysboksin.

Granitissa kiikaroin pyykkipoikamaisia bambuisia syömäpuikkoja, lämpöä kestäviä korvallisia juomalaseja, puisia seinäkoukkuja ja pellavaista aamutakkia. Hemtexillä* sängynvierusmattoa, koristetyynynpäällisiä ja puuvillaista torkkupeittoa.

Lasiseinä japandi valkoinen skandinaavinen sisustus minimalistinen koti Omakotivalkoinen
Puuvillamatto bambulattia Omakotivalkoinen japandi skandinaavinen sisustus
Omakotivalkoinen valkoinen keittiö minimalistinen sisustus skandinaavinen koti vihersisustus

Edellä mainittujen kauniiden ja houkuttelevien sisustusjuttujen edelle menee kuitenkin nyt muutama tärkeämpi hankinta, kuten ruokapöydän päälle ripustettava valaisin ja uudet ruokapöydän tuolit. Eräs tietty tuoli on keikkunut mielessäni niin paljon, että tilasin tänään yhden ja jos se näyttää ruokapöydän ääressä hyvältä niin tilaan kolme tuolia lisää. Toimitus on vasta maaliskuussa joten hetki pitää vielä malttaa ja jaksaa odotella. 🙂

Omakotivalkoinen valkoinen keittiö minimalistinen sisustus jukkapalmu skandinaavinen koti vihersisustus
Muji raastin valkoinen keittiö omakotivalkoinen sisustusidea
Minimalistinen sisustus japandi skandinaavinen koti Omakotivalkoinen kirjavinkki
Omakotivalkoinen valkoinen keittiö minimalistinen sisustus skandinaavinen koti vihersisustus

Olen löytänyt itsestäni pitkäjänteisyyttä ja todella iloinen olen siitä että pystyn harkitsemaan sisustusostoksien tekemistä myös silloin kun hintalappu on pieni ja houkutus suuri. Kauppojen ihanuudet jäivät toistaiseksi odottamaan vuoroaan ja kenties joskus jonkin niistä ostan – tai ehkä en, aika näyttää. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin4 kommenttia “Ajatuksia shoppailusta

 1. Mielenkiinnosta kyselen, että missä sinä nyt itse säilytät omat vaatteesi? Tuo makuuhuone on aivan ihana noin, vaikkakin olen sitä mieltä, että vaatisi isomman asunnon tuohon ratkaisuun. Olisi ihanaa, että vuoteessa maatessaan näkyisi jokin muu kuin keittiö ihastuttavan lasiseinän takaa 🙂

  1. Rita: Säilytän vaatteeni olohuoneen puolella olevassa Muurame Mup -laatikostorivissä. Kaksi laatikoista on vaatteita ja loput kaksi muita tavaroita kuten valokuvausvälineistöä, elektroniikkaa, muistoja ja muuta. 🙂 Teen tästä blogiin postauksen helmikuun aikana.

 2. Jaksan kyllä aina ihastella sinun raikasta, selkeää ja avaraa kotiasi. Vaatii kyllä taitoa saada kodista viihtyisä ja persoonallinen, mutta silti selkeä. Itse aikaisemmin tein aina sen virheen, että hankin ja laitoin liikaa kaikenlaisia sisustusesineitä ja -tekstiilejä esille. Vaikka ne olivat kauniita, liika on liikaa ja kodista tuli tunkkainen ja sekava.

  Kiitos blogistasi! Olen saanut siitä paljon inspiraatiota ja innostunut jopa minimalismista, mitä en olisi ennen ikinä uskonut. Vähemmän on todella enemmän. Tällä hetkellä ankara kaappien raivaus meneillään ja olo jo nyt (urakan puolivälissä) huojentunut ja keventynyt 😀

  1. Maria: ihana sinä, kiitos kivasta kommentista! ❤️ Samoja virheitä olen tehnyt itsekin ja olen sitä mieltä että jokaisen pitää itse oppia omistaan ymmärtääkseen mikä itselle on sopivasti. 🙂 Minullekin kyllä aikanaan sanottiin että nyt on liikaa kaikkea esillä mutta enhän minä sitä silloin uskonut. Olen tullut siihen johtopäätökseen että omat rajat ja oman sisustustyylin voi oppia vain kokeilemalla. Joskus menee metikköön mutta ei se haittaa, se on vaan opin tie ja matka kohti itsetuntemusta ja vahvempaa omaa tyyliä. 🙂

   En minäkään uskonut että minimalistinen tyyli vie mennessään. Vielä blogin aloittaessanikin ajattelin aina että olen tyylilläni sellainen Riviera Maison huvilaihminen jonka koti on täynnä valkoista ja hopeaa, yleismäärällisesti ehkä keskivertoa vähemmän tavaraa, mutta silti hyvinkin runsaasti koristeltu ja sisustettu koti. Väärässä olin. 😀

   Enää en pelkää keskeneräisyyttä ja olen oppinut myös itsehillintää samalla. Ei haittaa vaikkei kaikki nurkat ole heti vimpan päälle ja vaikka olenkin ihmisenä hyvin pikkutarkka, ei minua ole lainkaan haitannut yksi pieni puuttuva lattialistan pätkäkään. 🙂 minimalistisesti rentoa elämää, se kuvaa aika hyvin nykyistä asennettani kodin sisustamiseen. 🙂

   Kiitos vielä sinulle, ihanaa saada positiivista palautetta. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *