Beige sohvanpäällinen Bemziltä

Kahdesta irrallisesta moduulista koostuvan Ikea Söderhamn -sohvani päälliset pääsivät tänään pesuun ja samalla tuli mieleen että mitäpä jos tilaisin vaihtelun vuoksi Bemziltä* beiget vaihtopäälliset valkoisten tilalle. Etenkin Belgian Linen -pellavasekoitekangas on todella kaunis luonnonvärissään ja toisi vaihtelun lisäksi myös pehmeyttä sisustukseen.

Ruokapöytä olohuoneessa sisustusidea Ikea Söderhamn sohva Bemz omakotivalkoinen
IKEA Söderhamn sohva vaihtopäällinen Bemz Panama Cotton Omakotivalkoinen

Söderhamn-sohvamoduulien päälliset saa selkänojaa lukuunottamatta irti parissa minuutissa. Selkänojan ympäriltä päällisen saa pois ainoastaan irroittamalla selkänojan istuinosasta ja siinä meneekin sitten pieni tovi kun yksin äheltää menemään. 🙂

IKEA Söderhamn sohva vaihtopäällinen Bemz Panama Cotton Omakotivalkoinen
IKEA Söderhamn sohva vaihtopäällinen Bemz Omakotivalkoinen
IKEA Söderhamn sohva vaihtopäällinen Bemz Omakotivalkoinen

Tilasin Bemziltä maksuttomat mallipalat kahdesta kiinnostavasta kangasvaihtoehdosta, hiekan sävyisestä Belgian Linen -pellavakankaasta ja eläväpintaisesta meleeratusta Lunda Melangesta. Hieman uumoilen että tuo Belgian Linen miellyttää silmääni enemmän ja sen varaan oikeastaan laskenkin. Haluan kuitenkin pelata varman päälle ja tiirailla mallipalaa oikeassa miljöössä ja valaistuksessa ennen kuin näppäilen tilauksen sisään. Nyt vaan sormet ristiin että tuo Belgian Linen -kangas on sellainen mitä etsin! ♥︎

Jos sinäkin kiinnostuit uudistamaan omia Ikea-sohvien ilmettä, voit tilata maksuttomat näytepalat valitsemistasi kangasvaihtoehdoista täältä: ➤ bemz.com/fi*.

Ihanaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Beige sohvanpäällinen Bemziltä

  1. Meillä on ollut jo kaksi vuotta unbleached Belgian linen söderhamneissa. Suosittelen! Helppohoitoinen, jopa suklaatahrat lähtevät kostealla rätillä kankaan pintakäsittelyn ansiosta.

    1. Nunu: Bemzin kankaat, etenkin Belgian Linen, on todella laadukas. Meidän Kivik-sohvissa aikoinaan oli sellaiset ja parempia en tiedä. Lähti suklaat ja koiran kuratassu-tahratkin ihan vaan pyyhkimällä vaikka kangas oli valkoinen. 🙂 Toivottavasti mallipalat saapuu nopeasti että pääsen vertailemaan sävyjä. 🙂

    1. Minna: Riippuu sävystä. Jos päällinen on liian harmaa niin silloin saattaa lopputulos olla tunkkainen, täytyy tarkasti katsoa eri valaistuksessa kun mallipalat saapuvat. 🙂

    1. Sanna: riippuu kankaasta, edullisimmillaan yhden istuttavan moduulin saa 120€:lla ja outlet-puolelta vieläkin edullisemmin. Kallein kangas maksaa samassa koossa useampia satasia. Bemzin sivuilta löytää hinnat, valitset vaan sohvan mallin, moduulin ja klikkailet eri kankaita niin hinta säätyy automaattisesti. Panama cotton on hyvä ja napakka puuvilla, meillä sellaiset nyt ja ovat hieman edullisemmat luin pellavasekoitteet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *