Puiset lasinaluset

Ostin viime syksynä I Love Me -kauneusmessuilta Hetkinen-tuotesarjan tuoksukynttilöitä, joissa oli kaunis puinen kansi. Kynttilät tulivat tiensä päähän ja puukansille löysin uusiokäyttöä lasinalusina. Yksi kansista palvelee myös keittiössä suolamyllyn alustana, jottei suolamuruset pyöri pitkin pöytiä.

Puinen lasinalunen uusikäyttö keittiö skandinaavinen sisustus Hetkinen kynttilän kansi Omakotivalkoinen
Puinen lasinalunen uusikäyttö keittiö skandinaavinen sisustus Hetkinen kynttilän kansi Omakotivalkoinen
Hetkinen tuoksukynttilä puinen kansi ekologinen Omakotivalkoinen

Tälläisistä tuoksukynttilöistä kannet ovat siis peräisin ja jos sinultakin sattuu samoja löytymään niin ainakin kannet kannattaa hyödyntää muussa käytössä. Korujen ja kellojen ystäville kansi on mainio alusta esimerkiksi yöpöydälle.

Iloista lauantaita kaikille!

Lue postaukseni Hetkinen-tuoksukynttilöistä täältä: ➤ Tuoksukynttilät kasvivahasta


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Puiset lasinaluset

  1. Kivannäköiset kannet ja hyvä idea hyödyntää ne ehdottamillasi tavoilla.
    Huom. Tällaisista (ei tälläisistä?)

    1. Nipsu: Nuo kannet on niin kauniit, onneksi ovat kooltaan sellaiset että niille keksii käyttöä kun ei roskiin todellakaan raaski laittaa. 🙂 Kiitokset myös korjauksesta. 🙂

  2. Ihanat puiset lasinaluset olet keksinyt puukansista. Me olemme myös täysin hurahtaneinta puisiin keittiövälineisiin, kuten puisiin voiveitsiin, leikkuulautoihin ja kauhoihin. Harkinnassa onkin ostaa puisia keittiötarvikkeita myös joululahjoiksi.

    1. Ada: Puunsävyt tekevät keittiöön ihanan kodikkaan fiiliksen. 🙂 Meillä tosin tasot on nykyisin aika tyhjillään koska tyttö on innostunut kokkailemaan ja tarvitsee vähän enemmän tilaa kuin minä. 😀 Sen vuoksi keittiövälineet on pääosin laatikostoissa jemmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *