Lauantai-illan viihdevinkki

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Viihde

Meidän ilta menee tänään telkkarin ääressä sipsikulhoa tyhjentäessä ja Elisa Viihteen uutta kotimaista huippusarjaa Kalifornian kommandoa katsellessa. Komiikkaa ja toimintaa sekoitteleva sarja kertoo Suomeen lomalle saapuneen amerikkalaisen Van Hamiltonin mielenkiintoisista käänteistä. Sarjan näyttelijäkaartin Pete Gardnerin, Johannes Holopaisen, Katherine Hughesin ja Wenla Reimaluodon suoritusta on kovasti kehuttu niin kriitikoiden kuin meidän tavallisten sarjaholistienkin taholta. Siksi varauduinkin kunnon maratoniin – jääkaapissa on valmiiksi suikaloituja kasvistikkuja ja neljää eri dippikastiketta, joita sipsien kanssa napostellaan luultavimmin pitkälle yöhön ja ähkyyn asti. 🙂

Elisa Viihde sarjamaraton Kalifornian kommando sarjavinkki Omakotivalkoinen älytelevisio

Elisa Viihdettä on tullut katseltua viime aikoina enemmän kuin muita suoratoistopalveluja. Toissailtana katselin Keanu Reevesin tähdittämän jännärin The Whole Truth ja eilen tiirailin kohua aiheuttaneen Sofi Oksasen romaaniin perustuvan elokuvan Baby Jane. Baby Jane -elokuvassa rajua roolia näytellyt Maria Ylipää on mielestäni yksi Suomen parhaista näyttelijöistä ja laulajista – arvostan! ♥︎

Kotimaisten sarjojen ja uutuusleffojen parhaimmisto löytyy ehdottomasti Elisa Viihteen ohjelmistosta. Jos sinäkin vietät leppoisaa lauantai-iltaa kotisohvalla ja kaipaat kivaa tekemistä, suosittelen maratoonareille rikossarja Ivaloa ja inhorealistisen tuntuista Kaikki Synnit -poliisisarjaa. Elokuvien ystäville vinkkaan Baby Janen ja The Whole Truthin lisäksi Juicesta kertovaa leffaa sekä Keanu Reevesin The Replicas sci-fi -jännäriä.

Elisa Viihde Kalifornian kommando sarjavinkki

Kokeile Elisa Viihdettä kuukausi maksutta!

Yhteistyökumppanini Elisa tarjoaa sinulle Viihde ja Aitio-ohjelmakirjaston kuukaudeksi käyttöön täysin maksutta! Katso missä tahansa, koska tahansa, millä tahansa nettiliittymällä ja niin paljon kuin haluat! Ei määräaikaisuutta ja peruuttaa voit koska tahansa helposti netissä.

Lunasta Elisa Viihde + Aitio -etusi tästä

Lupsakkaa lauantaita kaikille!2 kommenttia “Lauantai-illan viihdevinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *