Kurkistus Habitatin myymälään

Sisustusketju Habitatin myymälässä tulee vierailtua aina kun Kampin kauppakeskuksessa asioin. Pieni mutta kotoisa myymälä on stailattu sesongin mukaisilla trendisävyillä ja tunnelmallisista hyggeä huokuvista nurkkauksista voi bongailla kivoja sisustusideoita.

Habitat sisustusinspiraatio myymälä Helsinki Omakotivalkoinen

Rantahiekan sävyisen sohvan muoto on kaunis ja koeistumisen perusteella sohva on myös mukavalla tavalla napakka. Syvän punaisen seinän eteen sijoitettu valkoinen hylly on mielenkiintoinen tapaus, se on reunoilta hyvin litteä ja paksunee sisään päin. Harmi etten ottanut siitä lähikuvaa.

Habitat sisustusinspiraatio myymälä Helsinki Omakotivalkoinen

Tässä etelän tunnelmaa huokuvassa stailauksessa huomioni kiinnittyi peräseinällä olevaan senkkiin, jonka kapeista puusäleistä koostuvat ovet on upeat! ♥︎

Habitat sisustusinspiraatio myymälä Helsinki Omakotivalkoinen

Myymälän takana sijaitsevan vitriinin ylähyllyllä olevat kupit ovat muodoltaan täydelliset. Myös saman sarjan kannu on ihana ja nämä olisin satavarmana ostanut jos kuppi olisi ollut isompi. Juon kahvia ja teetä sen verran paljon aina kerralla, että kupposen vähimmäisvaatimus on 4dl. 🙂

Habitat sisustusinspiraatio myymälä Helsinki Omakotivalkoinen

Nuudelikulhot bongasin jo metrin päästä ja olisi niin paljon tehnyt mieli ostaa neljän setti bambuisten syömäpuikkojen kera. Näistä saisi kauniin kattauksen ja kivaa japanilaishenkistä fiilistä aamupalapöytään. Myös kulhojen alla olevia leikkuulautoja katselin, mutta jätin asian vielä hetkeksi hautumaan.

Habitat sisustusinspiraatio myymälä Helsinki Omakotivalkoinen

Kaikista ihanuuksista paras oli kuitenkin tämä vaatenaulakko, jota jäin haikailemaan. Haluaisin mahduttaa sen makuuhuoneeseen tikashyllyjen tilalle, mutta mutta… tilaa on sen verran naftisti ettei kokonaisuus toimisi tahtomallani tavalla.

Puhelimella äkkiä väentungoksessa napattu kuva ei tee naulakolle oikeutta ja se on luonnossa vaaleampi kuin kuvassa. Harmaat kangaslokerikot myydään erikseen ja ne eivät minua nappaa, eli ostaisin pelkästään tuon naulakon jos sellaiseen ratkaisuun päätyisin.

Sisustuskauppa Habitatin löydät Helsingin Kampin kauppakeskuksen 3.kerroksesta. Jos siis asioit sillä suunnalla ja päätä piipahtaa vaikkapa Mujissa, kurkkaa samalla myös kerrosta alempana sijaitsevan Habitatin valikoima. 🙂

Iloista perjantai-iltaa kaikille!2 kommenttia “Kurkistus Habitatin myymälään

  1. Hei,

    aivan mahtavaa lukea tätä sinun postaustasi meidän myymälästä. Kiitos tosi paljon! Olemme aloittaneet Kampissa 1.11.2019 ja tämä sinun juttusi auttaa asiakkaita nyt paremmin löytämään meille!
    Mukavaa päivää sinulle!
    T. Koko Habitatin henkilökunta

    1. Marita: kiitos itsellesi ja tiimillenne! ❤️ Todella kauniisti olette myymälän sisustaneet ja aina löytyy uusia herkkuja! 😊 Aurinkoista kevään odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *