Keväisen raikas sisustus piristää mieltä

Tämän päivän räntäsateesta huolimatta sain ohjelmoitua itseni kevätmoodiin työstääkseni tuleviin kevätmessuihin liittyvää projektia. Valkoisen ja vihreän liittoa ei voita mikään, ne korostavat toisiaan kauniisti ja tuovat sisustukseen eloa, iloa, raikkautta ja energiaa! Tässä muutama inspiraatiokuva, jotka saivat minut tänään henkäisemään ihastuksesta!

Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Plantagen
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Bukiet Love Zielen / Joanna Socha
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Elle Décor Japan / Christina Kayser
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: IDF Studio
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Stadshem.se
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Stadshem.se
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Stadshem.se
Kevään sisustusideat vihersisustus raikas koti huonekasvit
Kuva: Stadshem.se

Pehmeän puuteribeigen ja vaaleiden puunsävyjen suosio on vallannut viime aikoina tilaa valkoiselta, mutta vain hetkeksi sillä valkoisen uusi tuleminen on melkein jo oven takana. Sisustustrendit kulkevat säännönmukaisesti sykleinä ja tällä hetkellä nautiskellaan kasari- ja ysäritunnelmista rottingin, riisipaperivalaisinten, beigen, koivun ja tammen keskellä. Seuraavaksi vuoronsa tulee saamaan 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun helmet, kuten valkoiset nahkasohvat, pyöreät metallijalkaiset pöydät, 8-kulmaiset astiat, kromi ja vahvemmat kontrastit. Saa nähdä tekeekö myös pähkinä aikanaan paluun, se kun oli oman aikansa upeus se. 🙂

Leppoisaa iltaa kaikille & huomiseen!

6 kommenttia “Keväisen raikas sisustus piristää mieltä

 1. Pähkinähän on ikäänkuin ”tullut jo” ja mm. Artek on tuottanut versioita klassikoista pähkinänsävyissä. Nousi maailmalla noin vuosi, puolitoista sitten!

  1. KaroP: Pähkinä on pari kertaa yrittänyt lyödä läpi ilman vastakaikua. Ikeakin siitä povasi hittiä jo pari vuotta sitten ja toi tuotteita saataville, mutta suuri yleisö ei silloin vielä innostunut. Uskon että uusi tuleminen iskee kunnolla vasta kun 2000-luvun alkupuolen trendit tulevat kiertoon, pähkinän suurin suosiohan ajoittui korkeakiiltovalkoisen kanssa samaan vaiheeseen. 🙂

   Pähkinä on puulajina maailmalla yhtä yleinen ja tavanomainen kuin koivu meillä pohjolassa. Sitä on aina ollut ja aina tulee olemaan, mutta trendikäs se ei ole ollut 10 vuoteen. En usko että itse tulen aikanaan innostumaan siitä uudelleen, mutta sen olen oppinut etten koskaan enää vanno “ei koskaan”. 🙂 Blogini alussa vuonna 2011 meillä oli pähkinän värinen sänky ja lipasto, niitä ei sävyn puolesta ole tullut kaivattua kertaakaan. 😀

   1. Hei,
    käsitin väärin tuon ”pähkinän”, itse puhun pähkinäpuusta, tummasta, massiivisesta ja ylellisen oloisesta, sitä näkyy maailmalla paljon. Tuo 2000-luvun alun ”sisustuspähkinä” eli punertava, halvan oloinen jäljitelmä melamiinina tai vastaavana ei ole missään huudossa.

    1. KaroP: se punertava puu on nimeltään ”kirsikka”, sen comebackiin en itsekään usko, vaikka sitäkin sävyä on alkanut näkyä. 🙂

     Sisustuksessa ollut pähkinä on sellainen tummahko sävy, meilläkin aikoinaan sitä oli mm. boconceptin sängyssä ja lipastossa. Yleisin oli se kalvopinnoitettu ”pähkinä”, ja tuo kyseinen sävy tulee omassa syklissään vielä palaamaan kun edeltävät trendit on koluttu läpi. 🙂

  1. Annika: niin on. Seraxilta katselin just vähän saman näköisiä. Ovat tosin uusia eli ”muka vanhoja”, kivempi olisi löytää esim kirppikseltä oikeasti elämää nähneitä versioita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *