Jättikokoinen viirivehka

Kävin Plantagenilla tutustumassa kevään kasvitarjontaan ja iskin heti silmäni jättikokoiseen kevyesti tuoksuvaan viirivehkaan (Spathiphyllum Sebastiano). Kauniisti kukkiva viirivehka on 140cm korkea ja näyttävä katseenvangitsija. ♥︎

Viirivehka Spathiphyllum Sebastiano iso viherkasvi Omakotivalkoinen
Viirivehka Spathiphyllum Sebastiano iso viherkasvi Omakotivalkoinen

Nostin kasvin tilapäisesti jakkaran päälle odottamaan diy-projektini valmistumista. Olen parhaillaan nimittäin tuunaamassa matalaa podium-tyylistä tasoa, jonka päälle kokoan eri kokoisia viherkasveja. Näillä näkymin valmista tulee keskiviikon kieppeillä ja postailen teille siitä heti kun saan projektini maaliin.

Viirivehka Spathiphyllum Sebastiano iso viherkasvi Omakotivalkoinen
Viirivehka Spathiphyllum Sebastiano iso viherkasvi Omakotivalkoinen

Suojaruukun nappasin Plantagenista mukaani myös, sillä näin suurta ruukkua ei omasta takaa löytynyt. Plantagenin perusmallistoon kuuluvan valkoisen Harmoni-ruukun halkaisija on 29cm ja se on täydellisen simppeli antaakseen kaiken huomion viirivehkalle ja sen kukinnoille.

Viirivehka Spathiphyllum Sebastiano iso viherkasvi Omakotivalkoinen

En ole vielä varma mihin kohtaan tuunaamani podium-tason laitan, pallottelen olohuoneen ikkunan ja tuon lasiseinän edustan välillä. Kuvaan teille nähtäväksi eri variaatiot ja pääsette sitten kertomaan mitä tykkäätte. 🙂

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa!

5 kommenttia “Jättikokoinen viirivehka

    1. Jonna: DIY-taso on matalampi kuin jakkara, siihen on tuon kasvin tarkoitus tulla. Jakkaralle nostin siksi ettei lehdet osu patteriin. Laitoin lämmön kyllä pienemmälle jottei kasvi paahdu. Viirivehka ei tykkää liiasta lämmöstä eikä kuivuudesta. 🙂

  1. Miten kph-remontti etenee? Erityisesti sen maalaus kiinnostaa, sen muistaakseni joskus sanoit sinne tehtävän? Entä miten olohuoneesi sisustus on nyt muodostunut? Onko näistä tulossa postauksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *